Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejlépe to řekl před šampionátem zaplacený Bosák, Rusko by mělo dostat zákaz pořádat mistroství světa, sice nevěděl proč, takové máme odborníky v ČT, samá zrůda

    • Souhlas. Odbornost jmenovaného komentátora se projevuje mj. tím, že Vám řekne o fotbalistovi, o němž jste nikdy předtím neslyšel, kdy a kam šel tento nosič vody 13. 5. m. r. na večeři.

      Velmi se mi líbilo, když si v nějaké své reportáži z druhého brazilského mistrovství světa (2014) stěžoval, že se s nějakým řidičem nemohl domluvit jinak než portugalsky. K tomu si dovolím poznamenat, že - pokud příslušník střední a nižší vrstvy v centrální Brazílii nezíská místo v hotelu s mezinárodní klientelou asi by pro něho nebylo větší ztrátou času, než se učit cizím jazykům. Pokud se totiž někdo takový dostane ve svém životě za hranice, je pravděpodobné, že to bude do země, kde se nějak domluví, stejně jako já se nějak domluvím s Polákem, aniž bych se tento jazyk někdy učil, protože - kromě 3 výjimek celá jižní Amerika mluví španělsky, tedy jazykem portugalštině blízkým.  Ostatně zajímalo by mě, jak to s jeho jazykovou výbavou je: Ač prý ovládá němčinu a Německo dalo světu nespočet vynikajících sportovců, nikdy jsem neslyšel, že by s někým vedl rozhovor v jiném jazyce než v češtině.

      To sportovní komentátor z doby před rokem 1989 Slepička byl také kapitolou samou pro sebe, nicméně když nic jiného, alespoň ovládal plynně angličtinu.

      Velmi by mě zajímal argument, pod kterým byla z Bosáka udělaná naše komentátorská jednička, když - ač je jako komentátor nejpopulárnějšího sportu nejvíce na očích - pokud mě paměť neklame - nikdy nevyhrál anketu o nejlepšího sportovního komentátora...




  • Ty jeden kvákale. No a co. Tady by se napakovali taky přítelíčkové primátorů, nezapomeň na ÓDESÁKA Kittnera v Liberci, Neumannovou a jejího milence jak se napakovali na zimním mistrovství v lyžích v Liberci a lidem a firmám za práci nezaplatili a skončili v krachu. Snad by neměla spíše nic pořádat Francie, Anglie, USA apod. za vpády do Libye, Afghanistánu, Iráku, Sýrie apod. Když chceš tu nejednostranou demokracii !!!!!!   Horší nenávistný titulek jak v hluboké totalitě !!!!!! 
  • Víme co pijí ruští oligarchové. Nevíme co pije Jean-Claud Juncker. 

    Víme co pije Zeman. Nevíme co pije Kalousek.

    Víme že pan kníže a Ferri pijí kefír.😉

    Co my jen víme a ještě nevíme,že?😀

  • "Fotbalové mistrovství doprovázely spory, má-li Rusko právo akci organizovat." 

    Spory pouze mezi magory.

  • Rusove si postavili par letist, hotelu a stadionu a rusofobum z toho muze prasknout zilka. Jedno maji ti neomarxisti, s puvodnimi marxisty spolecne. Misto aby si prali mit vlastni kozu, kdyz ji ma soused, tak si radeji preji, aby ta sousedova chcipla a kozu pak nemel nikdo. Nechtel bych zit jejich zavistive a ustrasene zivoty.

    • henrys

      Napadá mne titulek: Místo pravdy tekla nenávist a "novináři" se znovu napakovali!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit