Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrá,neosvětlená cyklistka.Ta křižovatka je osvětlená veřejným osvětlením,jen část na hlavní silnici je trochu ve stínu.Konec obce je až pěkný kus za touto křižovatkou.Ten řidič nejel určitě padesátkou,nevím co dělá brzdná dráha prvně na prostředku,pak až v protisměru u svodidel.Prý řidič kamionu,co jel z práce domů.By se měl chovat na silnici trochu jinak,přehled,reakci,předpokládat.Slyšel jsem až dom tu hroznou ránu a pak teprv kvílení brzd.Nabral ji naplno, Bůh ví v jaké rychlosti.To mu nesvítí světla u auta,nevidí před sebe...řidič smí jet jen takovou rychlostí, aby byl schopen zastavit vozidlo na vzdálenost,na kterou má rozhled,např.přkážka provozu mimo dosah světlometů při jízdě v noci Lidi jezdí dnes hrozně,nedodržují NIC-rychlosti,čáry,stále se musí předjíždet atd.atd. Nevím,prostě zbytečně zmařený život!!!
  • KIMCID
    U nás v polabí by tohle mohlo bejt na dením pořádku kdejaká bába v 5 hod ráno na kole a neni vidět.
  • Neosvětlené cyklisty bez reflexních prvků, nejlépe v černé bundě nebo šedém vaťáku, potkávám deně. Každé ráno nebo večer, když jedu do práce či z práce, trnu, koho kde srazím. Zatím jsem měl štěstí, že když jsem tokového exota potkal, nebyl jsem oslněn či cokoliv podobného a stačil jsem reagovat. Policie by se měla konečně zaměřit na cyklisty, kteří soustavně porušují všechna pravidla silničního provozu - jezdí vedle sebe, mimo cyklostezky, i když je tam mají, neosvětlení, po přechodu pro chodce (a nejlépe se ani nerozhlédnou - myslí si že mají přednost) apod. Bavil jsem se jednou s jedním zarputilým cyklistou a ten ,i řekl, že může jezdit jak chce, protože on autoškolu nedělal, řidičák nemá, tudíž nemusí dodržovat předpisy. To asi vyjadřuje vše, jak někteří cyklisté myslí.
  • Chudák řídič, kvůli jedné namyšlené p*tomé náně...
  • Je to samozřejmě smutné a tragédie, ale každý kdo jezdí na neosvětleném kole, je prostě SEBEVRAH a bohužel - může si za to sám.
    • tak tak ... svaty slova, blikacky 2ks do 200, 1x reflexni pasek (treba pres ruku, nohavici) cca 30Kc ...skoda mlady holky, ja jsem predloni vymneknul a poridil odrazky i do dratu v kole

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit