Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, lidé jsou různí. Horší je, když si nějaká "blbka" "telefénuje" mobilem mozek a před odbočováním si ho přendává z pravé do levé ruky! Ohrožují nejen sebe,ale i druhé-sebrat "řítičáky" (á la JUDr Pilsen).
    Kdy si už na tyto "ústředny" posvítí Policie Čr? (Není to výsada jen žen, připomínám).
  • Vlastním průkaz pilota helikop.Musím říci že ve vzduchu je bezpečněji.Myslím,že v případě mladé řidičky,by byla profesionalita a pud sebezáchovy na místě.Toto je ovšem neprofesionální a nezodpovědné oproti ostatním řidičům a vůči sama sobě.Auto má snad brzdy a není to tarantula či kobra.Zažil jsem,kdy mi vletěla vosa do auta a dokonce mě i 2x bodla,ale "napasovat to do někoho"mě připadá mimo.Zastavil jsem jak a kdy to šlo a vosu "vyhodil z auta" *1* .Tento druh fobie nemá za volantem co dělat. *13*
    • Souhlasím. Ženy většinou trpí buď arachnofobií, jiné zase šílí při mihnutí se třeba malinkataté myšky. Je pravda, že za to nemohou, bohužel ale se nedokáží ovládnout. S tou vosou se mi to stalo také, a vezl jsem celou rodinu a sjížděl do Kašperského údolí ( pěkně dlouhý padák) a vtom mi vosa okénkem vlétla za rozhalenku, spadla na břicho a začala mi sázet jedno žihadlo za druhým - asi 10x za sebou. Jenom jsem brzdil a nevšímal si jí a trvalo pěkně dlouho, než jsem to dobrzdil. Pak jsem ji plácnul přes košili a vyhodil. Naštěstí tam blízko byla studánka, tak to spravil mokrý hadr. Ono pálilo jen to první žihadlo, ten jed se tím vyčerpá a tamto byly již jen jako štípanečky. A to asi ženy nedokáží.. Ne, že by to bylo nějaké hrdinství to by měl člověk vydržet, ale horší to mají alergici... Ale nemyslím, že by to byl nějaký důvod ženám bránit v řízení - každá není "na pavouky" a prostě jednotlivě se to stalo, hlavně, že nikdo nepřišel o život. Jako nezodpovědnost bych to neviděl, nezodpovědnost je vědomé riskování a pavoučci do toho nepatří...Ale chtít po těch ženách, co se pavouků bojí, aby se ovládly je asi neřešitelné.
      • Hezky napsáno Honzo.Přeju Ti a i jiným,hodně kilometrů bez nehod a bez "VOS a jejich píchanců". *3*
  • Tak to úplně chápu. Hadi a myši mi nevadí, ale z pavouků mám panickou hrůzu. Kdyby se mi před očima zjevil v autobuse, tak nám bude autobus malej. Z auta bych asi vystoupila navzdory devadesátikilometrové rychlosti a dala bych přednost dopravě sanitkou.
    • Jako učitel autoškoly jsem kdysi zabránil těžké havárii, když žákyně náhle strhla volant doleva přímo na protijedoucí naloženou nákladní tatru. Když jsem se ptal, proč to udělala, odpověděla: přece nepřejedu toho holuba na silnici. Některé reakce lidí jsou nepředvídatelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit