Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Český soud mu rok (!) po vraždě vlastního dědečka sníží trest o dva roky!!!. Jakou cenu má v tomto Česku lidský život, paní ministryně spravedlnosti v demisi??? Kdyby tady byl Protektorát Böhmen und Mähren, tak už takovej hajzl měl před rokem oddělenou hlavu od trupu gilotinou na Pankráci. Němci by se s takovou kreauturou v lidské podobě nesrali, takže jemu podobným by dávno zašla chuť něco takového zrůdného provést, protože by věděli, co je čeká. To jen Češi se nedokáží vypořádat s takovými "lidmi". Proto je tu ve všem nepořádek, národ má permanentně blbou náladu, protože vidí neschopnost vlastního státu řídit si řádně a spravedlivě věci své. Němci by takovýto "ordnung" nikdy nedopustili. Bylo velkou chybou, že ze své vlasti byli vyhnáni! (Pokud se někomu moje poslední věta líbit nebude, tak ať se řádně seznámí s dějinami vlastního, tj. českého národa!!).
    • Kapitane,me se libi cely Tvuj clanek,a davam za plnou pravdu!
  • Soudruzi zrušili trest smrti,aby mohli provádět své lumpárny .Demokrati končíme a budem požadovat opět jeho zavedení.To co se tady děje to je již neúnosné .Ovčani vám to nevadí?
    • Svatá pravda. To za mých časů nebývalo.
  • Co to ti šašci v taláru předvádějí za komedii? Za co mu snížli trest z 26 let na 24? Ta odporná zrůda měla dostat doživotí v temnici o chlebu a vodě. Nebo zazdít a nechat tam chcípnout jak to dělali ve středověku.
  • Co to ti šašci v tláru předvádjěí za komedii? Za co mu snížoůo trest z 26 let na 24? Ta odporná zrůda měla dostat doživotí v temnici o chlebu a vodě. Nebo zazdít a nechat tam chcípnout jak to dělali ve středověku.
    • Předvádí ti jen to co tady zavedli Havloidi po roce 89. nic víc!!
      • Nikoli, to jsou důsledky půlstoletí ničení tradičních evropských hodnot a vnucování zvrhlých komunistických způsobů zavlečených sem z východu. V. Havel byl morální osobnost, který se snažil působit především na obnovu morálky, což je to nejpodstatnější. Za zachování toho komunistické svinstva mohou především Klausoidi s Zemanoidi.
        • Já jsem Havla viděl každý den nebo ob den v divadle ABC,když dělal kulisáka a o morálních hodnotách bych pomlčel.Propaganda umí i ze slepého udělat bystrozrakého.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit