Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakých kravin se ještě dočkáme od přeplácených sociopatů a psychopatů kteří nich rozhodují?  J.Z.Hamplová psala, že cca 5% toho co chodí z Bruselu má hlavu a patu, ostatní jsou nesmysly které ale musíme zařadit do svého právního řádu.

  • Mně osobně je jedno, čím se v Belgii cpou...

    Ale hlavně by všechny ty hmyzáky měli papkat ti, kteří jejich konzumaci schvalují...

  • Hmyz je potravina budoucnosti. To káže nabubřelé panstvo, prej k vůli záchraně planety, ale jen pro lidi dole. Panstvo se bude dál ládovat šťavnatými steaky z farem, které zůstanou v činnosti jen pro jeho potřeby. Ostatní tradiční farmy se zruší k vůli tzv. udržitelnosti a zůstanou jen ty hmyzí. VIP jako Lejnová, Timmermans nebo Gates, Soros a spousta dalších byrokratů a miliardářů zůstane u přirozené lidské stravy. Na to se můžete spolehnout. 

  • mun.go

    Belgie slouží jako zkušební hřiště pro zavádění hmyzích jídel / Belgium has served as a sandbox for the introduction of insects into diets ...  Kde jíst brouky v Bruselu? / Where to eat insects in Brussels?

    Hmyz je potravinou budoucnosti (česká stránka) zde ... e-shop se sušeným hmyzem tady ... a nakonec článek na Novinkách "Hmyz k jídlu: Budoucnost, které věří i české firmy" ...  

     

  • Když to schvalují, měli by to i jíst, aby věděli, jakou mňamku nám předhazují...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit