Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

To si nemyslím, jen blbec zná všechno. Ale také se nenechám opít hloupými sliby a kecy. Já už něco v životě dokázal a zažil. Dobře uživím rodinu, mám ji zabezpečenou na horší časy, takže vládnutí fialové smečky v pohodě přežiju.

• Já vím, ale 🐒 si myslí, že ví všechno nejlíp...😉

• No  - ono dát alespoň trochu dohromady stav státní kasy bude nepopulární...

Ale vzhledem k tomu, že  nám Schillerová zanechala prázdné zlaté prasátko a zadlužení ...

• dzixy

Domnívám se, že Fiala and company nebudou mít ani dobré činy.  S "Béčkami"  toho moc nedokáže. Bořit, to ano, ale stavět?? Nemá s kým.

• vanhorne

"Jen mlácení prázdné slámy...."

Stoh ze slamy kterou vymlatila estebacka mlaticka by prerostl Snezku. 🍩🤣  

• josef.chmela

Běž raději zamíchat vodu na sporáku, ať se ti nepřipálí a neplácej tu hlouposti kterým nerozumíš.

• josef.chmela

Já, jako OSVČ, jsem se měl dobře. EET zlikvidovalo podvodnou konkurenci, měl jsem vyšší příjmy, mohl jsem si víc dovolit. Tento rok to však bude horší, vyšší zálohy na sociální a zdravotní, podvodníci zase vstanou z mrtvých, a co ještě vymyslí ta banda teoretiků ve vládě, bůh nás ochraňuj.

• To je Váš problém - nota bene, kterého Bureše máte na mysli?

• Problém je ,že duševně nemocní a zakomplexovaní lidè, kteří volili Babiše vůbec nechápou co je to politická kultura .Spálená země po tom zloději Burešovi ,který si jenom na dotacích rozdal 6,5 miliardy za svého účinkování je do nebe volající nehoráznost. To co vždycky přišlo z východu stálo za dvě věci.

• videt tam Bureše tak jsem na ARu z předávkování kinedrylem😎

• wostok dobrý😎

• kolobrnda to nemá cenu 😎

• neřekl nic špatného a ejhle exbabišovci se mohou přervat , nechte novou vládu konat a hlavně nevolte jako nástupce Emana toho slovenskýho podvodníka , ten čobol si myslí že mu to tady patří .😎

• Patrně jsi sledoval loňský projev premiéra...

To ale nebyl "zkrachovalý " učitel, ale agent StB, který samolibě hlásal,  že bude líp, protože on to zařídí - bude stát řídit jako svůj podnik...

• josef.chmela

Fialový nemohl být STBák. Až takové narcistické hlupáky nikdy nekontaktovali.

• josef.chmela

No, to ještě není tak jasné a nevsadil bych na to ani korunu.

• josef.chmela

30% obyvatel ČR to vůbec nikdy nepochopí a to je ta tragédie pro zbytek národa.

• josef.chmela

Samolibý teoretik a zkrachovalý učitel všechny, co byli před ním, prohlásil za blbce, kteří vše dělali špatně a že pouze ON a jeho vláda jsou předurčeni na to aby vše zvládli. Samolibě několikrát prohlásil, že jen ON a jeho vláda to může zvládnout a zvládne to protože jen ON a všichni ve vládě jsou ti praví odborníci na vše. Zase sliboval všechno všem, komediant. Hlavně, že sliboval, že nebude zvyšovat daně. A neuplynulo ani 14 dní a už navýšili zálohy na sociální a zdravotní (v podstatě jsou to také daně). Pro hloupé voliče je to dobré - ať platí, když chtěli změnu, mají ji mít.

Ale co, co si stádo mentálně opožděných voličů zvolilo, to má.

• Co si stádo zvolilo to má i když  podvodem. Fialo styď se.

• Burešovo stádo tady zase hlásá káže svá "moudra".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit