Mnoho dobrých zpráv pro nás premiér Fiala v novoročním projevu neměl
-
Nezklamal. Je to tragéd. Když byl v opozici, tak byl chytrý jako rádio. Vrchol jeho ubohosti byla zmínka, že Rusko vydírá EU. Jeho kázaní se budou ale opakovat a řada lidí pochopí, že to jsou jen líbivé a nic neříkající kecy o ničem.No, co bychom taky čekali od politologa!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
30% obyvatel ČR to vůbec nikdy nepochopí a to je ta tragédie pro zbytek národa.
-
-
Opravdu nic jiného se od uslintaného Fialy nedalo čekat jen projev k zblití
-
-
Pane Fialo myslím že bylo hůř než teď. Já myslel, když jste vyhrál volby,že přestanete p. Babiše vinit, že vše zavinil on . A ten novoroční projev co jste přednesl, to se vážně nedalo poslouchat, musím konstatovat,že jste chudák. Kdyby ste do toho nezatahoval p Babiše vyznělo by to lépe. Ještě se vás zeptam, proč jste jim nepomohli, když jste byli v opozici s Covidem? Já odpovím za vás, protože jste nevěděli jak a nevíte ani teď. Doufám že ten alibismus co jste udělali, že jste to rozmělnili, že to nebude mít velké následky
-
Tak jste si měl půl hodiny před poslechem vzít 1 tabletu
antiemetika (léku tlumícímu nutkání ke zvracení), např.
KINEDRYL 30 mg, zapít vodou. Je to lék volně prodejný!
-
-
videt tam Bureše tak jsem na ARu z předávkování kinedrylem😎
-
-
To je Váš problém - nota bene, kterého Bureše máte na mysli?
-
-
-
-
Nelze mladým lidem (do cca 35 let) vyčítat, že dali hlas zločincům, protože si logicky nemohou pamatovat to co provedli s naší zemí, Pokud někdo nechápe o čem mluvím, tak například ani české pivo už není české. Proto mluví estébák Fiala o utahování opasku.Stejná hesla jako v roce 1989, Ktera si bohužel pamatuji, utáhněme si opasky a výsledek, napakovanej Kalousek (a mnoho dalších) miliardama a ze sněmovny odchází až v době kdy je vše promlčené. Soudruzi kapitalisti chcípněte
-
-
Fialový nemohl být STBák. Až takové narcistické hlupáky nikdy nekontaktovali.
-
"Proto mluví estébák Fiala"
Opravdu dedousku, nepletes si ho s estebakem Babisem, vulgo Bures?🍩🤣
-
-
Babiš nemůže za to, že tvoji staré smrdí bunda
-
-
-
Když by držel hubu, tak by udelal lépe! Jen mlácení prázdné slámy....
-
-
"Jen mlácení prázdné slámy...."
Stoh ze slamy kterou vymlatila estebacka mlaticka by prerostl Snezku. 🍩🤣
-
-
Z celého projevu premiéra Fialy byla dominantním kritika předešlé vlády. Vše dělala špatně. A nepochybuji o tom, že se postupně časem ukáže, jak se mýlil a budou dělat to samé co Babišovci, ale obarvené na fialovo. Opravdu svým obsahem svého projevu nezklamal. Skoro o ničem. A podepisuji poznámku Fišerové, že nejhorším v projevu byla nepřítomnost faktů, kde na to vzít, kde odebrat, a jak to udělat. Prázdné řeči, smuteční pořad.
-
-
Podle činů a ne slov by se měla nová vláda hodnotit.
Dejme jim prostě prostor. Uvidíme.
Možná je předčasné je kopat do kotníků. Možná je předčasné je bezmezně velebit. Uvidíme.
-
-
Tak neměli mít před volbami plnou hubu keců, že jsou připraveni a kompetentní ihned převzít vládu a udělat tu pořádek. Zatím to tak nevypadá.
-
-
-
Co si stádo zvolilo to má i když podvodem. Fialo styď se.
-
Co jste si zvolii,to máte,tak si nestěžujte.
-
Samolibý teoretik a zkrachovalý učitel všechny, co byli před ním, prohlásil za blbce, kteří vše dělali špatně a že pouze ON a jeho vláda jsou předurčeni na to aby vše zvládli. Samolibě několikrát prohlásil, že jen ON a jeho vláda to může zvládnout a zvládne to protože jen ON a všichni ve vládě jsou ti praví odborníci na vše. Zase sliboval všechno všem, komediant. Hlavně, že sliboval, že nebude zvyšovat daně. A neuplynulo ani 14 dní a už navýšili zálohy na sociální a zdravotní (v podstatě jsou to také daně). Pro hloupé voliče je to dobré - ať platí, když chtěli změnu, mají ji mít.
Ale co, co si stádo mentálně opožděných voličů zvolilo, to má.
-
-
"Samolibý teoretik a zkrachovalý učitel"
S estebakem a Schillerkou, dat jim jeste rok nebo dva, zerete lopuchy a puskvorec. Kdo vyzral erarni kasu, nova vlada nebo stary Bures a Schillerova? Bures prohral volby, tak jak to naplanoval aby mohl na Hrad. Ted se muze smat a rikat, "Vidite za mne bylo lip". Jeho ovecky to zase zblajznou, daji se do houfu a vynesou ho na Hrad aby bylo jeste lip. 🤣
-
Patrně jsi sledoval loňský projev premiéra...
To ale nebyl "zkrachovalý " učitel, ale agent StB, který samolibě hlásal, že bude líp, protože on to zařídí - bude stát řídit jako svůj podnik...
-
-
Běž raději zamíchat vodu na sporáku, ať se ti nepřipálí a neplácej tu hlouposti kterým nerozumíš.
-
Já, jako OSVČ, jsem se měl dobře. EET zlikvidovalo podvodnou konkurenci, měl jsem vyšší příjmy, mohl jsem si víc dovolit. Tento rok to však bude horší, vyšší zálohy na sociální a zdravotní, podvodníci zase vstanou z mrtvých, a co ještě vymyslí ta banda teoretiků ve vládě, bůh nás ochraňuj.
-
-
osvč která se má dobře neřeší nějakou stokorunu navíc na odvodech , kapišto ty prolhanej postkomunisto
-
-
Ty zamrzlý bijče komunistů, já také nějakou tu stokorunu neřeším a nebrečím jako většina v TV dotazovaných OSVČ a dalších "podnikatelů".
-
-
No - ono dát alespoň trochu dohromady stav státní kasy bude nepopulární...
Ale vzhledem k tomu, že nám Schillerová zanechala prázdné zlaté prasátko a zadlužení ...
-
-
kolobrnda to nemá cenu 😎
-
-
Já vím, ale 🐒 si myslí, že ví všechno nejlíp...😉
-
-
To si nemyslím, jen blbec zná všechno. Ale také se nenechám opít hloupými sliby a kecy. Já už něco v životě dokázal a zažil. Dobře uživím rodinu, mám ji zabezpečenou na horší časy, takže vládnutí fialové smečky v pohodě přežiju.
-
-
" jen blbec zná všechno."
To Bures toho zna jeste vice, zadny blbec to neni.😂
-
-
Reakce na příspěvek:
To ty v životě nemůžeš pochopit co ten tvůj kamarád, jakýsi neznámý Bureš, zná a co ne. Nemáš totiž čím chápat.
-
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Nějaký agent Bureš mě nezajímá, tak nevím co bych měl chápat či nechápat. To pouze ty a tobě podobní tady řešíte nějakého agenta nebo agenty (třeba z Ruska). Asi na víc mentálně nemáte.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Njn odsák
-
Domnívám se, že Fiala and company nebudou mít ani dobré činy. S "Béčkami" toho moc nedokáže. Bořit, to ano, ale stavět?? Nemá s kým.