Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezklamal. Je to tragéd. Když byl v opozici, tak byl chytrý jako rádio. Vrchol jeho ubohosti byla zmínka, že Rusko vydírá EU. Jeho kázaní se budou ale opakovat a řada lidí pochopí, že to jsou jen líbivé a nic neříkající kecy o ničem.No, co bychom taky čekali od politologa!!!!!!!!!!!!!!!!

• josef.chmela

30% obyvatel ČR to vůbec nikdy nepochopí a to je ta tragédie pro zbytek národa.

• Opravdu nic jiného se od uslintaného Fialy nedalo čekat jen projev k zblití

• Pane Fialo myslím že bylo hůř než teď. Já myslel, když jste vyhrál volby,že přestanete p. Babiše vinit, že vše zavinil on . A ten novoroční projev co jste přednesl, to se vážně nedalo poslouchat, musím konstatovat,že jste chudák. Kdyby ste do toho nezatahoval p Babiše vyznělo by to lépe. Ještě se vás zeptam, proč jste jim nepomohli, když jste byli v opozici s Covidem? Já odpovím za vás, protože jste nevěděli jak a nevíte ani teď. Doufám že ten alibismus co jste udělali, že jste to rozmělnili, že to nebude mít velké následky

• Tak jste si měl  půl hodiny před poslechem  vzít  1 tabletu

antiemetika (léku tlumícímu nutkání ke zvracení),  např. 

KINEDRYL 30 mg, zapít vodou. Je to lék volně prodejný!

• videt tam Bureše tak jsem na ARu z předávkování kinedrylem😎

• To je Váš problém - nota bene, kterého Bureše máte na mysli?

• Nelze mladým lidem (do cca 35 let) vyčítat, že dali hlas zločincům, protože si logicky nemohou pamatovat to co provedli s naší zemí, Pokud někdo nechápe o čem mluvím, tak například ani české pivo už není české. Proto mluví estébák Fiala o utahování opasku.Stejná hesla jako v roce 1989, Ktera si bohužel pamatuji, utáhněme si opasky a výsledek, napakovanej Kalousek (a mnoho dalších) miliardama a ze sněmovny odchází až v době kdy je vše promlčené. Soudruzi kapitalisti chcípněte 

• josef.chmela

Fialový nemohl být STBák. Až takové narcistické hlupáky nikdy nekontaktovali.

• vanhorne

"Proto mluví estébák Fiala"

Opravdu dedousku, nepletes si ho s estebakem Babisem, vulgo Bures?🍩🤣

• Babiš nemůže za to, že tvoji staré smrdí bunda

• Když by držel hubu, tak by udelal lépe! Jen mlácení prázdné slámy....

• vanhorne

"Jen mlácení prázdné slámy...."

Stoh ze slamy kterou vymlatila estebacka mlaticka by prerostl Snezku. 🍩🤣  

• dzixy

Z celého projevu premiéra Fialy byla dominantním kritika předešlé vlády. Vše dělala špatně. A nepochybuji o tom,  že se postupně časem ukáže, jak se mýlil a budou dělat to samé co Babišovci, ale obarvené na fialovo. Opravdu svým obsahem svého projevu nezklamal. Skoro o ničem. A podepisuji poznámku Fišerové, že nejhorším v projevu byla nepřítomnost faktů, kde na to vzít, kde odebrat, a jak to udělat. Prázdné řeči, smuteční pořad. 

• Podle činů a ne slov by se měla nová vláda hodnotit. 

Dejme jim prostě prostor. Uvidíme.

Možná je předčasné je kopat do kotníků. Možná je předčasné je bezmezně velebit.  Uvidíme.

• josef.chmela

Tak neměli mít před volbami plnou hubu keců, že jsou připraveni a kompetentní ihned převzít vládu a udělat tu pořádek. Zatím to tak nevypadá.

• Co si stádo zvolilo to má i když  podvodem. Fialo styď se.

• Co jste si zvolii,to máte,tak si nestěžujte.

• josef.chmela

Samolibý teoretik a zkrachovalý učitel všechny, co byli před ním, prohlásil za blbce, kteří vše dělali špatně a že pouze ON a jeho vláda jsou předurčeni na to aby vše zvládli. Samolibě několikrát prohlásil, že jen ON a jeho vláda to může zvládnout a zvládne to protože jen ON a všichni ve vládě jsou ti praví odborníci na vše. Zase sliboval všechno všem, komediant. Hlavně, že sliboval, že nebude zvyšovat daně. A neuplynulo ani 14 dní a už navýšili zálohy na sociální a zdravotní (v podstatě jsou to také daně). Pro hloupé voliče je to dobré - ať platí, když chtěli změnu, mají ji mít.

Ale co, co si stádo mentálně opožděných voličů zvolilo, to má.

• vanhorne

"Samolibý teoretik a zkrachovalý učitel"

S estebakem a Schillerkou, dat jim jeste  rok nebo dva, zerete lopuchy a puskvorec. Kdo  vyzral erarni kasu, nova vlada nebo stary Bures a Schillerova? Bures prohral volby, tak jak to naplanoval aby mohl na Hrad. Ted se muze smat a rikat, "Vidite za mne bylo lip". Jeho ovecky to zase zblajznou, daji se do houfu a vynesou ho na Hrad aby bylo jeste lip. 🤣

https://i.ibb.co/0MMrjKW/5-Agent-Bures-25085.png

• Patrně jsi sledoval loňský projev premiéra...

To ale nebyl "zkrachovalý " učitel, ale agent StB, který samolibě hlásal,  že bude líp, protože on to zařídí - bude stát řídit jako svůj podnik...

• josef.chmela

Běž raději zamíchat vodu na sporáku, ať se ti nepřipálí a neplácej tu hlouposti kterým nerozumíš.

• josef.chmela

Já, jako OSVČ, jsem se měl dobře. EET zlikvidovalo podvodnou konkurenci, měl jsem vyšší příjmy, mohl jsem si víc dovolit. Tento rok to však bude horší, vyšší zálohy na sociální a zdravotní, podvodníci zase vstanou z mrtvých, a co ještě vymyslí ta banda teoretiků ve vládě, bůh nás ochraňuj.

• osvč která se má dobře neřeší nějakou stokorunu navíc na odvodech , kapišto ty prolhanej postkomunisto

• josef.chmela

Ty zamrzlý bijče komunistů, já také nějakou tu stokorunu neřeším a nebrečím jako většina v TV dotazovaných OSVČ a dalších "podnikatelů".

• bebe vyšší záloho😎

• josef.chmela

Reakce na příspěvek:

Mentální omezenče. Škoda času s tebou. Diskutuj raději s tobě rovnými u Chocholouška, na to tvoje IQ houpacího koně snad bude stačit.

• Reakce na příspěvek:

Pane Chmelo, nerozčilujte se prosím.

Víte, s jakou radostí na to ti zastydlí postrevolucionáři čekají? 

• No  - ono dát alespoň trochu dohromady stav státní kasy bude nepopulární...

Ale vzhledem k tomu, že  nám Schillerová zanechala prázdné zlaté prasátko a zadlužení ...

• kolobrnda to nemá cenu 😎

• Já vím, ale 🐒 si myslí, že ví všechno nejlíp...😉

• josef.chmela

To si nemyslím, jen blbec zná všechno. Ale také se nenechám opít hloupými sliby a kecy. Já už něco v životě dokázal a zažil. Dobře uživím rodinu, mám ji zabezpečenou na horší časy, takže vládnutí fialové smečky v pohodě přežiju.

• vanhorne

" jen blbec zná všechno."

To Bures toho zna jeste vice, zadny blbec to neni.😂

• josef.chmela

Reakce na příspěvek:

To ty v životě nemůžeš pochopit co ten tvůj kamarád, jakýsi neznámý Bureš, zná a co ne. Nemáš totiž čím chápat.

• Reakce na příspěvek:

Koukám  Chmelo, 🐒, že je nad tvé možnosti pochopit, kdo je to agent Bureš...

• josef.chmela

Reakce na příspěvek:

Nějaký agent Bureš mě nezajímá, tak nevím co bych měl chápat či nechápat. To pouze ty a tobě podobní tady řešíte nějakého agenta nebo agenty (třeba z Ruska). Asi na víc mentálně nemáte.

• Njn odsák

• dzixy

Domnívám se, že Fiala and company nebudou mít ani dobré činy.  S "Béčkami"  toho moc nedokáže. Bořit, to ano, ale stavět?? Nemá s kým.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit