Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co závidět? ten ksicht pitomce? dutou hlavu? titul z plzně? ordinérní dylynu z kantýny? byt na floridě u bažin s mraky komárů a krokodýlama? peníze? ty mu žádnou čest nedělaj a on jim už vůbec ne. zbohatlická lůza je to a lůzou zůstane, i kdyby se pozlatil.
  • Oranzovy zlocince vzal uplatek 100 milionu za sve sluzby lobby proti zajmum statu i funkce, kterou vykonaval. Povazuji to za oranzovou vlastizradu a pan ministr John by mel konat. Proti oranzovemu moru, ktery dosazuje zlocince do vedoucich funkci statu, je treba pouzit pravo a trest. Nejde jen o "uprimneho standu", dalsi zlocincec byl Paroubek. Funkci premiera CR zneuzil k soukromemu mezinarodnimu podvodu a zostudil tak celou nasi vlast na mezinarodnim poli.
    • Lucko,ty chudinko,ty nevíš ,že modří kradli mnohem a mnohem víc ?To je mi tě líto.Asi máš ráda oranžovou barvu,že ?
  • Proste Standa masinka Gross se povedl. Na pr. ja mu zadne miliony nezavidim. Ale je svinstvo, ze takovy spratek, ktereho naivni lide vynesli nekam nahoru dostal zaplaceno, aby sel bez problemu stranou. Tak vyhral na burze. Ze. Dalsi vec, jeho mazelka spoluvlastni ci spoluvlastnila bordel. neuveritelne, co vse se v CR muze klidne stat.
    Navic, vetsinu investic, formou statni zakazky schrabnou jacisi mecenasi-pratele ruznych ministru a poslancu a potom vlada jako cert hleda, co kde zdrazit. nazyva se to zdaneni. Prachy a prachy.
    Kozeny, Fisher, ten co utekl pri domovni prohlidce, Stehlik, Zelezny, Gross a stovky dalsich zlodeju ponahaji teto zemi nekam pryc.
    • Ale kdepak, nedostal zaplaceno, aby sel bez problemu stranou. Dostal uplatek za usluhy lobby, ktere poskodily CR. To je jeste podstatne horsi! Jeho zlocin neni promlceny a pan John ma povinnost konat!
  • Důvod ,proč je tato země astronomicky zadlužená,je také vtom,že lumpácké zákony dopomohli takovým ,jako je Gross snadno peníze nahrabat.Prostě,ty prostředky,které Grossovi a podobným politickým šíbrům přebývají,pak ve státní kase chybí.Při zúčtovávání s lumpáckým obdobím,takzvaného budování kapitalistického ráje,bude třeba,aby každý doložil,zda k majetku přišel poctivým způsobem.Pokud ne,pak dotyčného nahnat do pracovního tábora a veškerý majetek znárodnit.Jinak se země státnímu bankrotu nevyhne.
    • Prikladem masovych kradezi penez danovych poplatniku jsou defraudace oranzovych zlocincu prevlecenych za hejtmany. Tis se rozhodli obchazet zakon a krast verejne penize na uplatky svym jednodussim volicum. S mezinarodni ostudou pro CR jejich zlocinne pocinani muse musela odsoudit i Evropska komise.
      • Nejvíc si Lucko nahrabal hejtman před Ráthem,ten je ale modrý.Má víc než Gross a to nevidíš?Nemáš přehled tak tady nerozumuj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit