Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda ho, mohl dál u socanů fungovat jako výkonný odháněč socanských voličů. *5*
    • Přesně. ODS naštěstí odháněči zůstali, u VV se z nových dokonalých spasitelů stali odháněči voličů velmi rychle a až opadne efekt "Schwarzenberg" zaboduje i u TOP 09 odháněč bratr Kalósek. *1*
      P.S. A jako odháněč nefungovala osoba Paroubek persoenlich, ale běsnění českcýh novinářů a jejich dlouholetá urputná a upocená snaha ho vybarvit v co nejhorším světle.
  • Bohužel, je to lidský nešvar. Když je někdo na špici, tak má kolem sebe mnoho "prdelků" a jak odejde z pomyslné špice, tak se "prdelkové" přelijí k dalšímu, pro ně opět perspektivnímu. Je to hnusné, tuto vlastnost doslova nenávidím. Hezký den.
  • "schovává nerudného dědečka před návštěvou". ..... jak inteligentně napsáno
  • Paroubek v politice předvedl,že může být při vládnutí na vše.Ale pokud nám jiní půjčují.Více neuměl nic.Protože bude narůstat,ve společnosti tlak na to,že kdo si dluhy nadělal,ať si dluhy zaplatí,tak se jeho spolustraníci snaží držet od Paroubka co nejdále.Protože dělat kopáče uranu na Bytízu jim nevoní a znárodňování veškerého majetku na nahrazení spouště,kterou ČSSD v této zemi nadělala,jim také nejde"pod nos".Tak se domnívají,že ,držení se co nejdál od Paroubka je od uvedeného zachrání.
  • Vyserte se na politiku. Zahrajte si radsi poker. Vice info na: http://bankrollzdarma.bloger.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit