Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    Provokace? Tím myslí např. tu Ukrajinskou raketu, co omylem spadla do Polska?😂

  • Pomoc Polákům bychom měli i my! Navrhuji poslat na ostrahu jejich hranic Fialu, Rakušana, Černochovou a Adamovou Pekarovou. Wagnerovci se okamžitě stáhnou se staženými ocasy!

  • Panáček Morawiecki už v outfitu á la Komik? 

    Jak to bude slušet signalistovi a vykulenému očku?
    Konečně se Víťa sveze v opravdovém tančíku. Přece v tom Poláky nenecháme. 

  • Agresivita Poláků roste úměrně s blížícími volbami. Hlavní téma v TV  je Tusk a jeho Ruské vazby , jak nám lhali  a nyní Wágnerovci. Pro dvě stovky žoldáků poslat na hranice dva pluky je hysterie ale k získání moci jsou všechny prostředky dobré , konec konců to známe z našich voleb prolhané pětikolky.

  • Proti ruským vojskům bojuje na Ukrajině velké množství žoldnéřů z celého světa a zrovna nejvíc žoldnéřů je z Polska. Je jich údajně až 1600. Přes Polsko proudí i nejvíc zbraní na Ukrajinu. Takže Poláci se nemůžou divit, když dostanou zakusit vlastní medicínu od Wagnerovců. Kdo s čím zachází, s tím také schází.     

  • Tak to ano. Asi stovka kontraktorů ušla 200 metrů směrem k Polsku. Poláci jen čekají na záminku jak napadnout Bělorusko. 

  • Stačí se převleknout a říct ze jste Ukrajinec ještě vám zaplatí 🤣🤣

  • „Už teď se wagnerovci mohou převlékat za nelegální migranty a zkusit proniknout do Polska a dalších států východního křídla Severoatlantické aliance, aby na území našich zemí podnikali diverzní a sabotážní akce, které mohou mít opravdu dramatické důsledky,“ řekl Morawiecki"

    Tak to vidíš Juzku.To jste tam u vás nečekali.Stovky poláků desítky čechů bojují statečně a neochvějně na straně UKáček. Nyní přichází reakce.Ve světě přirozená.Jen se věří, že když jste dlouhé měsíce vyhryzovali štvavými výpady na všechny strany, tak se nyní nebudete schovávat za kolektiv NATO. Sami výhradně sami si vylízejte polívčičku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit