Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OSN k čemu jsou? Když se někde válčí rokují....a lidi umíraji a než tam někoho pošlou je po všem
  • Gemo, jsi další kecal. Papouškuješ Rusy, pořád jenom důkazy, důkazy. A kolem jich máš "na tisíce". Ale buď jsi slepý, nebo nechceš vidět. U Tebe je to asi to druhé. Tak potom nespílej a rozhlídní se a zapoj svůj mozek, snad jej ještě máš a svůj.
  • Palinku, nikam neutíkej, vzdává jenom srab. Zde nejde jenom o to přečíst si žvásty kecalů a nixmochrů, ale jednoho potěší si přečíst i jiný názor lidi z davu, ne jenom z veřejných, často poplatných médií. Kecalové píší většinou "romány", tak to zde vždy přeskoč a nečti. Moudro se dá napsat i dvěma řádky.
  • Občane, pro Tebe zřejmě platí to samé hodnocení Tvých "schopností", jak jsem to napsal u Dannyho *1* *1*
  • Sanny, nezlob se, ale Ty musíš být asi sám "BŮH" vševědoucí a vševidící. Ale vím najisto, že jsi jenom obyčejný prostoduchý narudlý kecal *1* *1*
  • Rád bych si vyslechnul názor někoho, kdo mi vysvětlí, nač je vlastně OSN a její bezpečnostní orgán Rada bezpečnosti, když mají taková stupidní pravidla. Prostě jeden z několika poví "NE" a ostatní mohou být proti jak chtějí, výstup pro svět je "NE", a to i přesto, že dalších 5 poví "ANO". K čemu takový orgán potom je? Na dvě věci.
  • OSN ať se zeptá jakou pomoc zaslala ČR vybíjeným východním Ukrajincům:-)1. to byla zimní výstroj pro banderovce, vrahy Ukrajinského lidu a další materiál pro kvalitnější činnost ve vraždění na východě Ukrajiny, poté to byl konvoj člověka v tísni, který ovšem dorazil jen do oblasti ovládaném prapory banditů-jednotek kmotrů-oligarchů, zločinců pozbíraných po ulicích a naverbovaných do vraždění na východě, další konvoj směřující do Luhanska tam nedorazil, protože tam nebyl vpuštěn banderovci:-) Další pomoc od vlády-tedy nácků, banderovců a vrahů z Kyjeva směřovala na východ v podobě tanků, obrněných transportérů, mobilizací ukrajinců, vybíjením Donbasanů v autobusech, dětských nemocnicích, tramvajích, ničením jejich sídel a vyháněním je , čehož výsledkem jsou více než 2 000 000 lidí ve zběrných táborech v Rusku a rozprchlí po příbuzných, tisíce domů, škol,továren,bytů,..zničeno,Na to ať se zeptá Porošenka,Jaceňuka,Tymošenkové,KLičkova a naši vlády co je podporuje v tomto vraždění:_)
  • Podle toho co bylo obrázcích zajatých žoldáků, tak to nejsou lidé z pravidelné Ukrajinské armády, ale najatí žoldáci-náckové buď z praporu AZOV, nebo žoldáci v praporech kmotrů-oligarchů pozbíraných po ulicích za žold!! Myslím si, že podle toho s nimi bylo i zacházeno, podle mne velice mírně a ohleduplně!!Mimochodem, jejich velitelé zdrhli a nechali je tam napospas:-))))),takže mohou být šťastní, že vůbec žijí!!za ta zvěrstva!! Jinak k tomu zničenému autobusu, nemocnici a pod. to letiště mělo význam i v tom, že z této oblasti byl na dostřel minometných a dělostřeleckých zbraní Doněck!! po dobití letiště,se zločincům z USA,CIA v žoldáckých praporech, včetně zločinců naverbovaných místními kmotry-oligarchy ztížila možnost ostřelovat Doněck!! a o to celou dobu šlo!!,aby neumírali civilní lidí pod palbou těchto žoldáků!!a vrahů k tomu najatých,placených a banderovci,USA-CIA řízenými!!
  • Idioti z NATO:Rusko posílá na Ukrajinu těžké zbraně i vojenské poradce..Jenže jaksi při své skromnosti NATO zapomnělo dodat, že vyvraždování východního obyvatelstva Ukrajiny je plně a pouze v rukou USA,CIA ,které to řídí, organizují, podporují, logisticky a velením zabezpečují,podporují živou silou včetně do vražedných akcí zapojují tu největší spodinu Ukrajiny ! Souhlasím s názorem:
    Stále se debatuje o anexi a okupaci Ukrajiny. Ano, pokud někdo považuje OBYVATELSTVO žijící na východě Ukrajiny za "nesvéprávné okupanty" tedy okupace. Obyvatelé Novorosijska okupují VLASTNÍ ÚZEMÍ(nejsou v USA,česku,..) a o této okupaci rozhodli volbami. Když okupují vlastní zemi-domovy, současně si vytvořili vládu i parlament, pochopitelně okupační. A tato "okupační" vláda a parlament společně s obyvateli se opírají o bratrské Rusko. Tedy závěrem OKUPACI ZDAR! ČR,vláda,MZV,MO tady toto vraždění podporují a schovávají se za obezličku, ono to chce EU a NATO, jenže kdo je EU a NATO? není to také ČR? naše vláda?
  • Tak jsem chvíli sledoval na ČT 1 debatu. Debatu? Vondra se Zaorálkem a moderátorem Moravcem který jim taktně přihrává překrucují o Ukrajině vše o 180 st., až je mi z toho zle. Nejsem žádný fanda rusů, ale co je moc, to je moc. Takhle veřejně lhát a ještě za souhlasu veřejnoprávní televize je už opravdu zarážející. Uplacený americký prdelvlezka Vondra by si měl udělat především pořádek ve svém vlastním chlívu a ne radit ukrajincům společně s amíky jak na separatisty. (Pzn.pro neznalé - separatista je ten,komu hrdinní ukrajinci vybombardují obydlí,vyvraždí rodinu, střílí rakety na nemocnice, školy a autobusy, tak vezme samopal a jde se bránit proti těmto fašistickým stvůrám). A Zaorálek poslušně papouškuje vše co si EU myslí a nařídí, protože v této funkci nebude pořád a těžko by už takový džob hledal. Lidi jste padlí na hlavu? Nenechte si už lhát a podívejte se na net, YouTube a udělejte si vlastní názor. Ty kydy,které tady vidím jsou pouze k smíchu, nebo k pláči. Už i Němci hodili zpátečku, fašismus se rozrůstá a společně s amíky,anglány a izraelci utvořeným ISIS si máme co užít. Až se Putin n a s e r e a budou nám lítat ruské rakety nad hlavou a mohamedáni se budou odpalovat v supermarketech tak jsem zvědav na ta moudra z těch chytrých hlav. A Putin? Ten má celou ukrajinu na háku, o ožebračený, rozkradený stát nemé zájem, ale jsou tam jeho lidi, které má za povinnost bránit, když je zabíjejí.
  • K cemu je RB OSN ? Uz to vim na h---o ! Diskuse v tiscali uz jsem to davno vzdal - at si diskutuji mezi sebou jura, pusinka, gema atd...Je to prestane bavit cist si ty jejich magoroviny.
  • Rozume, jistě nemusíme nikomu lézt tam kde slunce nesvítí. Problém je ale v tom, že ten malý slepičí dvoreček je malý, bezvýznamný, máme počet obyvatel jako např. Londýn. A navíc v tom našem dvorečku převládají ovce. Mohli jsme fungovat jako suverénní a soběstačný stát, to jsme si ale neměli zničit svou tradiční vzdělanost, kulturu a hlavně jsme si neměli zničit Rakouskou monarchii. To bychom se možná byli vyhnuli WW2 a existovala by tady jakási Středolevropská stavovská monarchie, něco jako je Velká Britanie. A orgány EU by nejspíš nesídlilya v Bruselu, ale v Praze. Ale blbost je zjevně naší národní vlastností a za blbost se platí.
  • Bez ohledu na vášně v této diskuzi si myslím, že největší chybou je postavit se na stranu Ruska a nebo na stranu USA( potažmo Nato). Proč musíme stále někomu lézt do míst, kde slunce nesvítí?Jako suverenní a soběstačný stát jsme mohli v současné době už vegetovat řadu let a určitě s lepšími ekonomickými ukazateli než se za 25 let tohoto psudokapitalismu tady stalo.Nemuseli jsme se hádat na diskuzích o tom, kdo je větší ničema. Zabývat jsme se mohli jenom vnitřním nepřítelem, za něhož považuji všechny, kdo rozkrádají tuto zem a zadlužují ji.Je to ovšem asi jenom zbožné přání, protože český člověk je neponaučitelný.Tak musím žít v tom svinčíku a číst přiblblé názory lidí. Vlastně nemusím, což je jediný výdobytek současné demokracie.
  • Dnes povídal u Moravce pan Vondra, že by nebylo dobré nechat Ukrajinu prohrát. Tedy půjdeme vyhrát nad Ruskem? Jakpak to asi bude provedeno?
    Tady u nás - i v česku, byste si Vy Hrdí Euronašinci třeba stačili otevřít flašku a připíli na zdraví NATO, ale už byste jí asi nedopili. Tak s tou odvahou pomalu zacoufejte zpátky pěkně k mámě do kanafasu. A pusťte si něco zajímavého třeba ze života Islámského státu, abyste se nenudili! Amici se na nás stejně Vy.... a časem si s Putinem plácnou! Pokud ovšem vydrží a nenastoupí nějaký ATAMAN.
    Tady taky někteří volají po válce i když třeba nechtějí házet atomovku na Rusko jako ta kriminálnice Tymošenková. Kdo na tom má profitovat? Evropa už ne, ta jen nacpe další miliardy oligarchům jak to dnes uznal i Zaorálek a lidi na Ukrajině budou chcípat v režimu válečného hospodářství, který bude brzy vyhlášen .
    *10* *10*
  • GEMO ty bolševiku, jakej byl funus? A kam jste zakopali tu starou mrchu?
  • Čína je socialistická leda tak podle názvu. S tradiční představou o Leninské
    společnosti už dávno nemá nic společného.
    Třídní rozdíl ve společnosti tamnajdeš. Rudá šlechta je majetnější než lidé.
    Takže sny o beztřídní socialistické společnosti dávno odvál čas. *15* *15*
  • Tak jaký tedy je. Ukrajinský těžko protože ta nebude sama sobě krást Krym.
    O zahraniční invazi z moře se také jednat nebude protože nikdo na Ruské
    námořní Krymské základně si jí nevšiml.

    Takže jediný směr odkud mohla přijít je Rusko.
    A kam se po okupaci Krymu zase záhadně ztratila? inu vrátila se do Ruska.
  • Takže jaký koli voják bez označení je Ruský? Tak to už jste klesnul až na dno.
  • Stačí Gemo když se podíváš na záběry z Krymu když byl ukraden Ukrajině.
    Tam uvidíš neoznačené ozbrojené vojáky. Ruské agresory.
  • Čína je socialistický stát, o tom snad diskutovat není třeba.
    Ano jsem také pro potrestání všech. Co třeba typický Estébák Štětina, Vondra, Benda, Svoboda, Langr.... Co, to byli Estébáci panečku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit