Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já doufám,že ty zmetky drapnou a ještě ten seznam rozšíří na více nacistů a jim podobných válečných štváčů !
    Mohly bychom jim taky poslat našeho Göbelse Zaorálka,Štětinu,dementa knížete Karla a jiné experty.Nic by jsem nedal zato,že mají pod klopou na sakách odznáček z hákovým křížem i s věnováním od Anděly Merklojc !!!
    • Ty mas ta cele vytetovan rudy srp s kladivem,a ihned pod timto superznakem panske prirozeni.
  • Tedy,tady je zas nablito komunistycky luzy!!! *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    Hnus vazeni,HNUS!
    Za to,ze tento rudy zblit jeste zije dekujem Havlovi s anentem KGB Pruzinskym,nebyt techto dvou antinarodnich ''hrdinu'',tak by ten humus byl davno zlikvidovan!
  • Dnes už lidé prohlédli co je USA za zlo, dříve je měli za zázračnou demokratickou zemi jak nám to líčil Havel, ovšem ono je to úplně naopak a vůbec se nedivím že je 90 procent světa nenávidí!
    • Hňupe, tzv. Pražáku! Nikoliově, největším nebezpečím pro svět je zakrslý trpaslík
      Vladimir Putin, válečný zločinec, fašista, který skončí jako báťuška Stalin!
      Snaží se tvářit jako velká osobnost, ale omezuje ho jeho velikost a platfus!
  • ale všimli jste si, že Tečka sem už 10 minut nevložil příspěvek? Kéž by na tom wc zůstal přilepen....
  • tak když to říká Moskvy, tak to jistě bude pravda. *11*
  • Vojáci se začali bránit proti urážkám a nenávistným komentářům na sociálních sítích
    Vojáci často čelí urážkám na internetu, někteří se proti tomu začali bránit

    Hanlivé urážky a nenávistné útočné komentáře na adresu českých vojáků se objevují v internetových diskusích řadu let. Autoři takových výroků nešetří ani padlé příslušníky armády. Vojákům proto došla trpělivost a začali se bránit. Trestní oznámení podal člen aktivní zálohy, který tak reagoval na komentáře jednoho z uživatelů sociální sítě Facebook.

    Český voják ze základny Bagrám v Afghánistánu byl ve věži obrněného vozidla ve chvíli, kdy ho zasáhla protitanková střela. Desátník i přes zranění opětoval nepřátelskou palbu a kolegům tak pomohl dostat se do bezpečí. Američané ho ocenili za hrdinství v boji.

    Jeden z uživatelů sociální sítě Facebook o něm naopak napsal, že je to žoldák, který ve svobodné zemi vraždí lidi a že mu přeje smrt. „Zelení mozci dnes nemají žádné ideály. Bojují a vraždí za prachy. Nemám k těmto prasatům žádnou úctu,“ pokračoval. http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/vojaci-se-zacali-branit-proti-urazkam-a-nenavistnym-komentarum-na-socialnich-sitich--1365529
    • Komentář by mohl být i trestným činem.Miroslava Pašková věří, že trestní oznámení, které podal voják aktivní zálohy, bude inspirovat i další vojáky nebo jejich pozůstalé. Autor nenávistných komentářů se podle ní po oznámení na policii ze sociálních sítí úplně stáhnul.
      • Smrt okupantům a válečným štváčům jsou to *12*
      • Kéž by šli trochu do sebe i další autoři nenávistných a vulgárních komentářů. Díky zdánlivé nepostižitelnosti zde obnažují v plné šíři své úchylky. V normální diskusi by si to nikdy netroufli. Má to ale i svou výhodu - díky internetové svobodě snadno poznáme kolik je v naší zemi odporné lůzy.
        • To mas pravdu-ty komunisticky luzu v te zemi je presplisis,je treba to nak zredukovat.
          • Kdo druhému smrt přeje, na světě se neohřeje!
  • Zrůdná a odporná fašisticko-teroristická Amerika- USA - Bilderberg -

    Perkins, lovec ekonomik - říká, že kdyby život neprožil jako lovec ekonomik, tak by ani nevěřil, že se něco podobného děje. Proto napsal zmíněnou knihu, ve které popisuje o čem je americká zahraniční politika ve skutečnosti, o čem je „mezinárodní pomoc“ a na jakém principu fungují nadnárodní společnosti. Popisuje v podstatě celý systém, jehož principy propagované MMF a WB utlačují a ožebračují osmdesát procent světového obyvatelstva. A volá po změně.

    http://www.youtube.com/watch?v=EM31myP0tqE
  • Spojené státy fašisticko-teroristicko zrůdné s plnou pusou demokracie, svobody , lidských práv pro ovce. Je nejvyšší čas, aby ovce se staly občany.
  • „Já jsem pracoval pro firmu Chas T. Main v Bostonu. Bylo nás asi 2000 a já jsem se stal jejich hlavním ekonomem. Měl jsem pod sebou padesát lidí, ale mým hlavním úkolem bylo uzavírat kontrakty. To znamenalo zadlužit co nejvíce zemí. Dát jim tolik úvěrů, že neměly šanci je splatit. Jedna z podmínek půjčky, řekněme jedné miliardy, zemi jako Indonésii, nebo Ekvádoru bylo, že musí devadesát procent půjčky investovat do zakázek s americkými společnostmi jako Halliburton, nebo Bechtel. Stavby těchto firem jsou zpravidla prospěšné jen hrstce nejbohatších v dané zemi. Ekvádor má dnes dluh větší než padesát procent národního rozpočtu. To je pro ně samozřejmě nesplatitelné. Máme je tedy v šachu. Když teď chceme víc ropy, zajedeme do Ekvádoru a řekneme: „Podívejte, nemáte šanci nám splatit dluh, takže dejte našim ropným společnostem váš Amazonský deštný prales, kde je spousta ropy.“A dnes tam jezdíme a ničíme Amazonský prales.“

    „Na tomto principu zotročování si zemí prostřednictvím úvěrů jsme postavili americké impérium. Zmíněná metoda měla opravdu nebývalý úspěch. „

    Perkins se dále svěřuje, že knihu nenapsal dříve, protože v devadesátých letech přijal úplatek půl milionu dolarů, aby knihu nepsal. Úplatek přišel od stavební firmy Stoner-Webster. Legálně to prý úplatek nebyl, protože byl placen jako konsultant.“

    Říká, že kdyby život neprožil jako lovec ekonomik, tak by ani nevěřil, že se něco podobného děje. Proto napsal zmíněnou knihu, ve které popisuje o čem je americká zahraniční politika ve skutečnosti, o čem je „mezinárodní pomoc“ a na jakém principu fungují nadnárodní společnosti. Popisuje v podstatě celý systém, jehož principy propagované MMF a WB utlačují a ožebračují osmdesát procent světového obyvatelstva. A volá po změně.
    www.youtube.com/watch...yP0tqE
  • Největší zločinci sedí v USA - Bilderberg -. na Wall Street. a nic na tom tady tím tvým lhaním a blinkáním pro TOpnácky nezměníš - tečko- JFK - i ty jsi byl - Kennedy zavražděn bankéři - Bilderbergem, protože jsi nechtěl FED, ale státní banku pro USA. To jsou ti zločinci. . Ovšem, JFK není Kennedy, ale pablb úplatný tečka, který tu zneužívá Kennedyho iniciály. Nevzdělanec, zaprodanec , fašounek.

    http://www.youtube.com/watch?v=EM31myP0tqE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit