Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PAT Hrabiš a MAT Ovar, špína, kterou vynesla na povrch obskurní totalitní stranička popírající gulagy, genocidu neruských národů v Sovětském Svazu, podporu Hitlera na začátku 2. sv. války a 40 let trvající totální devastaci sovětských kolonií, k nimž bohužel patřilo i Československo. Vojensky organizovaná zločinecká skupina, která převzala moc od NSDAP a plynule pokračovala v jejím díle KSČ/KSČM.
    • Waline tak to je mistrovské dílo obecního pablba.Se ani nechce věřit že někdo dokáže takovou ultrablbost namastit.To se to tobě obyčejné lopatě v oranžové kazajce strefuje, co? V životě ničeho nedosáhneš, povedeš dál svůj zpackaný život sprosté lůzy. A právě ta tvoje bezmoc s tím vším něco udělat - to je to nejkrásnější!
      • Okoune ty fanatický komoušku, pravda občas zabolí. Co z příspěvku o PATU hrabišovi a jeho senilním kumpánovi tě naštvalo nejvíc? Každý, kdo zná jen povrchně dějepis ví, že komunista a fašista je totéž. Masové vraždění, mučení, konfiskace i toho nejdrobnějšího osobního majetku koncentráky a prolhaná propaganda.
        • Strašlivý dogu. Odhalil jsi mně! Vadí mi že každá špinavá umouněná lopata se otírá o prezidenta.Ty svoje poučné bajky vyprávěj těm které to zajímá. Já si s radostí sobě vlastní jen tak občas kopnu do lopaty. A vida lopata by chtěla mudrovat.Není zájem.
          • No vidíš hlupáku a bez těch kopáčů by nebyly kabely a vodovody a kanalizace a jiné ,a ne každý je placen coby hlásná trouba bureše a ovara,tak si jich važ neb ty ani k lopatě jít nemůžeš a musíš se živit jako lezdoerdele.
        • Přesně!
          To, že komunista a fašista je totéž, dokáže tvrdit jen ten, kdo zná dějepis jen povrchně.

          Cituji (i s chybami): "Masové vraždění, mučení, konfiskace i toho nejdrobnějšího osobního majetku koncentráky a prolhaná propaganda.", to jsou průvodní jevy existence státu od samého počátku, zde se dá použít jen ono obligátní zvolání: "Již staří Římané!". Samozřejmě s výjimkou těch koncentráků, které vynalezli Britové.

          Jen dotaz: "power" znamená "hloupý" odkdy?
  • To , že ČSSD má v Bruselu jedince kteří absolutně nehrají za ČR ale jen za svoje zájmy je věc jedna . Umožnit p. Pochemu , vstup do vlády je nebezpečné z důvodů jeho postojů a loajalitě k p. Merkel. pokud chce někdo mít zde čtvrti typu Molenbec ať se tam nastěhuje!!!  Poche má prsty v mnoha lumpárnách a dát ČSSD tím to takovou moc je popření výsledků voleb. Už jste zapoměli jak si to tady ODS a ČSSD korupčně řídili??? Chcete to zpět?? Já tedy ne . Babiš je také špekiulant ale pokud utne tipec starým 20 let zaběhaným podvodům tak je to to menší zlo.  Tlaky německa , bamk, a majitelů firem na český trh jsou evidentní a Poche je vyčihovák. Né nadarmo ho Merel podporuje.
  • Není ten Poche kavárenský "záprdek" na oblbování lidí kavárnou !
  • Ten chvástavý rusofilckový špinavec se na protusáckých"parlamentních listech" už zase chvástá - budu mluvit s Merklovou.Teď jde o to, jestli o rozhovor s něčím tak odporným podlým lživým , ..... má také zájem ještě někdo jiný než pověstná teta z Horní Dolní.
  • Omlouvám se všem slušným lidem,že jsem volil Zemana
  • No a ono snad jde tomu dementnímu rusofickovému grázlovi o něco jinho, než zničit v současné době těžce vznikající koalici?
    Ta podlá bestie má přece od svého řidícího - rusáckého komoušského skřetského zmrda přece jasný úkol - postavit vládu tak aby mohla být zcela ovládána Kremlem. A to ta současná byť pod vedením konfidenta komoušské smečky - megazoděje kobliháře babiše není.
    Ta s japončíňanským křižencem - populstickým žvástalem takymihomyj a dalším komoušským "esem" genitálním nájemníkem ÚV zločinecké smečky KSČ(se směšnou přípnou M) bude podstatně povolnější.
    • Vidíš jak jsi se tady kvalitně ty obyčejná špína z ulice pěkně udělal. Jak zlostí už nevíš co tady namastit. A ono nic. Ty chamraď jsi bezmocná. Můžeš tady maximálně zlostně prskat .... a nic se nestane. Krásný pocit bezmoci, co?
  • pavel.zajda.7
    Ovarova panická prostata to vyřeší ....Na každou swini se voda vaří.
  • Kdo potřebuje k svému životu politruky z nějaké stranické sekty ať zvedne ruku. Mně zatím žádný aparátčík k ničemu nechybí......až budu někoho potřebovat, sám si ho najdu...nemusí se mi proti mé vůli vnucovat.
  • Vážení, ten kdo vymyslel tuto konverzaci, tedy způsob, byl opravdu hlava. Dříve jsme mohli na bláboly reagovat, nyní si zde bláboláři opravdu užijí. O jélovi nemluvím. Jako nyní s prezidentem. Není mi hanba? Není.. Díky.
    • Je to o pozitivním přístupu k životu a to ten starý pán na Hradě nezná a tak šíří kolem sebe jen negativa. Je to nejen jeho škoda ale hlavně českého, moravského a slezského lidu.
  • vanhorne

    " Miloš "Špelec" Zeman se chystá odstřelit z vlády Miroslava Pocheho"

    Ten posedly chlap z Vysociny je modernejsi nez Špelec. Pouzije ten svuj Kalashnikov s napisem "For journalists", se kterym tajtrlikoval a ukazoval novinarum? Nebo na Pocheho ktery bude sam, bude mozna mit jenom Colt .45. Je to zchatraly dedek ktereho starecka demence vratila zpatky do jeho klukovskych let, kdy hral kulicky a uz tenkrat svindloval. Skakal kolem a postrkoval je palcem blize k dulku az mu nekdo na ten palec pustil cihlu, proto ted ma s tim palcem problemy. Kdyz prohral vztekem triskal palici do plotu a vyhrozoval, ze nekomu za to podpali stodolu.

    • KIMCID
      A teď co jsi nám chtěl říct?
      • Nechtěl říci nic. Jedná se o bezcennou prostou exhibici zdánlivé intelektuální a morální nadřazenosti neobsahující žádná fakta v obecně použitelné šabloně. Stačí vyměnit nebo pozměnit jména.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit