Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Holt všichni musíme šetřit a jako co si budeme povídat, státní podpora na zánovní elektroauta z nějaké logiky věci nedává smysl a jen se tím uměle vytváří zdánlivá představa nového trhu. Prostě to najednou bude vypadat, že je o to zájem. Ale nebýt podpory, tak tam ten zájem není. A to platí i pro další státy, kde mají třeba sníženou daň. V tomhle ohledu jsem nastavený tak, že bych nechal trh, ať si to vytříbí sám.

  • Němci musí šetřit - musí královský živit všechny ty "odborníky" které do Německa pozvala mama Merkel...

    Ostatně - kam se schovala...?

  • mun.go

    Dotace stejně pokřivují trh - říkají tržní ekonomové.

  • Green Deal je jen jedním z řady výmyslů EU, který zřejmě nefunguje, jak je u výmyslů EU běžné. Dá se ale prosazovat silově, pod hrozbami pokut a blokováním zasílání nějaké podpory. Nerecyklovatelné listy větrných elektráren, skutečnost že vozidla se spalovacími motory jsou ekologičtější než elektroauta, 15minutová města s policejními kontrolami kontrolujícími přijíždějící a odjíždějící (podobné koncentrákům) ...  a příkladů je řada. Schwab už dokonce vyhlásil, že lidé nepotřebují vlastnit mobilní telefony a ledničky. Stačí jejich pronájem. Taková smlouva ale jde neposlušným snadno zrušit. V USA už se hromadně prodávají masné výrobky na bázi žížal a my běžně pojídáme brouky a další havěť.

    • mun.go

      Ha !

      Skrytý příspěvek na brouky a velbloudí mléko. Nu - zkusím to znovu. Odkaz na web České televize snad není nutno skrývat - nabo ano? Je to v kategoriích Dokument, Společenský dokument, Dokument o zdraví, Ekologický dokument - zjevně nic závadného.

      „Maso ohrožuje planetu. Přispívá ke globálnímu oteplování a vyčerpává zdroje pitné vody. Pro některé lidi se stalo veřejným nepřítelem číslo jedna.“ 

      viz Rok 2050 - půjde to i bez masa?

      • Raději nic nezkoušejte... Pište si samostatné příspěvky dlouhé max. 3 slova.

        • mun.go

          Obávám se, že i ta tři slova, pokud by byla nevhodně zvolená a nevyhovovala aktuálním standardům, by redakce zablokovala a pachatele nechala zastřelit za ranního svítání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit