Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • historik
    Krutý výboj Ergodanových islámsko-tureckých předků na porobení Evropy ukončil útok žoldnéřů v čele s chrabrou jízdou polského krále Sobievského v bitvě o Vífdeň v r. 1683. Jen naivní člověk si myslí, že tyto události jsou v zakryty navždy v popelu dějin, to tedy vůbec nejsou. Mocichtivý turecký "sultán" dělá v současné době maximum pro to, aby se Evropa stala islámským státem a to pod tureckou vlajkou. Degenerovaná, nemnoze ožralá a ideově vyprahlá vládnoucí multikulti elita EU přišla se smrtelně nebezpečnou myšlenkou o jakési "solidaritě" s primitivními středověkými tvory, kteří se hrnou všemi způsoby do Evropy, kteří jsou sice pologramotní leč mají zálusk jenom vládnout. Proč se má původní obyvatelstvo Evropy přizpůsobovat imigrantům tzv. "politickou korektností"? Oni mají přece lidská práva, a co máme my? My nemáme nic, nás nutí všelikým vyhrožováním chovat se pouze dle velkoněmeckých říšských ideálů "Maul halten und weiter dienen". Oni jsou přece ti nejlepší z nejlepších, zatímco my jsme jenom odpadní šrot.
  • ...a zase někdo objevil Ameriku! Normálnímu člověku je to dávno jasné!!!
  • Je to tak
  • Stačilo by vyřešit příčinu masové migrační vlny, jenž lze vcelku s klidem lokalizovat v nesmyslně štědrém sociálním systému "zemí sužovaných migrační vlnou". Zrušit příspěvky a "kapesné" a viděli byste tu "odlivovou vlnu".
    Jenže... to je těžké, když volená politická síla neprosazuje vůli lidu, ale řídí se instrukcemi z vyšších pater a anonymních sponzorů (dost možná zámořských...). *16* *16*
  • "Patří se však připomenout, není muslim jako muslim. Ne všichni – obdobně jako křesťané – se drží dogmat věrouky, někteří jsou muslimy jen na papíře."
    .
    A taky se patří připomenout, že křesťané se vzájemně neradikalizují, což se rozhodně nedá říct o muslimech. I ten muslim, který je muslimem "jen na papíře" může být jinými zradikalizován a to právě proto, že je "jen na papíře".
  • Mne to neudivuje. Tuhle skutečnost už marně hlásám nejméně 3 roky. Ale mluvení do záchodu je účinnější. Nikdo z těch různých junkerů vůbec nechápe, že příroda má své zákony, které jsou nad lidskými a tzv. "demokracie" je pouze cestou do hrobu, protože lidské zákony platí jen pro tu skupinu, která je vymyslela. Tvrzení, že jsou muslimové a muslimové je nesmysl. Ona totiž víra je víra ale vyznání je politika. Kdo má vyznání, toho lze vždycky ukecat. Však to známe z historie ne zase tak vzdálené. Angličané by řekli Remember Sudety. Ostatně, ví tu někdo jak se arabsky řekne Ein Volk, ein reich ein fuehrer? Možná se to bude hodit...
    • Mluvíte mně z duše. Není to tak dlouho, co se příspěvky v podobném znění jako je článek, v diskuzích mazaly jako nenávistné a neodpovídající "kodexu".
      Vždyť i sám autor článku, jakoby otočil o 180 st. Těžko říct, co ho k tomu vede. :-)
      • Kecy a zase jen kecy .Kolik lidí dneska nemá děti?Užívání si života a zážitky jsou nad rodinu,já kolem sebe vidim lidi kteří vydělávají 50 tisíc a víc a nemají děti a nebo mají jenom jedno,druhé by chudinky neuživili.K tomu pak jenom chybí 40letá manažerka nebo podnikatelka která už děti mít nemůže a mstí se svému okolí.
        Demokracii si těžko udržíte až budete v menšině a ještě staří,prostě zákony bude určovat většina a Evropa jak jí známe nebude.
        Jenom pro zajímavost, jsou 4 dny volna a zajezdy do SAE jsou vyprodané .Tak jsme trubky když jedeme na svátky utratit peníze do země která nás chce vyhladit nebo aspon islamizovat.V rádiu se nějaká studentka roztelila jak je to žůžo,tak je roura která si sice užívá života a ještě přináší peníze státu který podporuje IS.To je demokracie,možnost výběru,ale bez dětí jí tenhle svět hodně zhořkne.
  • Domnívám se, že na plány muslimů i Erdogana ovládnout Evropu je jeden lék. Vytvořit vše co již v Evropě jsou, nebo nedávno došli, nebo budou chtít dojít, takové podmínky, aby zde nevydrželi. Chtělo by to však vyměnit celou vládnoucí garnituru EU, včetně poslanců, kteří dovolili, aby tato entita mohla vyhrožovat takovými plány a ohrožovala celou Evropu. Ještě nakonec by mohla být jedna kacířská možnost, ale byla by jistě nejúčinnější, rozpustit EU a nechat, aby si jednotlivé státy ochránili podle svého nejenom svá území, ale i svou kulturu a budoucnost svých potomků. Až potom by budoucnost muslimů mohla pokračovat pouze tam, kde vzešla.
  • Je to logické. Zatímco my se tu utápíme v "emancipaci", "rovném" přístupu, možnosti "seberealizace", tak oni žijí normální spokojené životy.¨
    Zatímco tady není chlap schopen kolikrát uživit osmihodinovou pracovní dobou, mnohdy ani 12ky, tak jejich muži pracují 4 hodiny denně, "v práci" jsou taky celý den, ale pracuje se jen, když to jde a uživí žen i několik, k tomu i hromadu dětí. Samozřejmě, v montovnách dovezených ze Západu hákují 8 hodiny a vydělají si kulový, ale to už zpracovaní troubové se "vzděláním".
    Jistě, možná nemají televize v každém pokoji, dva mrazáky a každý auto, ale oni je nepotřebují. Oni si vystačí.
    • Tak teď nevím, zda je haníš, nebo chválíš.
      • To je jednoduché v něčem jsou normálnější než mi ,ale to se tady říkat nesmí.Problém je že chtěj ty mrazáky taky i těma dětma a ženama a tou pracovní dobou ,pak najdeš kde je chyba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit