Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Jako taky rád poslouchám LP, ale co je moc, to je moc. Už takhle se do garáže pomalu nevejdu. Asi by to chtěla rolovací garážová vrata abych ušetřil trochu prostoru. Ale tak co, je to koníček. :) Já jen říkám, že koníček je fajn, ale nesmí se z něj stát posedlost nebo závislost. Můžu mít jako koníček třeba pivo, ale když se to přehání, tak to taky nedopadá dobře. :) 

  • ivanka386

    Rozumím sběratelství a sám mám sbírku MC kazet, ale tohle mi přijde už jako šílenství. Když si kupuji hudbu na pevném nosiči, musí to pro mě mít trochu hodnotu. Tady mi přijde, že pán kupoval prostě všechno, co mu přišlo do ruky v domnění, že asi udělá nějakou pokročilou knihovnu? Nevím, no. :) To radši budu mít pár desek a kazet písniček, u kterých znám akordy a můžu si je někdy jen tak zahrát, než takovouhle šílenost, kterou stejně nikdo nechce. 

  • tomasperny

    Sbírám taky, i když teď mě spíše zajímá vinyl na podlaze. Respektive Starlon pod vinyl a kde ho sehnat, protože mám pocit, že jsem se při rekonstrukci bytu dostal tak trochu do slepého bodu. Každopádně desky jsou fakt super koníček. Jen je to teda taky taková ta díra na peníze. Ale tak to je vlastně každý koníček, že? :) 

  • Proč ne. Každému se líbí něco jiného. Já mám doma taky pár gramofonových desek po babičce, ale další si nepřikupuju. Za to starožitných sošek , těch mám skoro plné podkroví :-D . Udělala jsem si tam z toho takovou výstavku a chodím se tam každý den kochat. Uvařím si kafe, sednu si tam do křesla a každou zvlášť si prohlížím :-) .

  • Můj táta má také poměrně slušnou sbírku gramodesek. Ačkoliv jsem taktéž fanouškem hudby, tak právě sbírání desek mě nikdy příliš nechytlo. Hudbu dnes primárně streamuji a navíc ji doma poslouchám jen minimálně. Většinou ji spíš poslouchám v autě. Tam mám super audiosystém, takže ten poslech opravdu stojí za to. Teď jsem si navíc do auta koupil i lepší subwoofer z https://www.2din.cz/subwoofery/ takže díky tomu je ten poslech ještě lepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit