Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaráží mě, že "... policie navrhuje, aby byl muž umístěn do vazby." To by v takovém případě mělo být automatické. A následovat by měl rozsudek s trestem smrti, nač takové - příčí se mi napsat lidi - živit.
  • V tom je pane velký rozdíl,na Kubě by dostal kulku do palice a bylo by to.U nás budou soudy roky zkoumat,jestli v tom byl úmysl,jestli to plánoval,nebo to byla náhoda,nebo v afektu a nakonec ho odsoudí pokud nemá na podplacení soudů a dozvíme se,že trest si už vlastně odseděl.Tohle totiž bylo ublížení na zdraví s následkem umrtí.Zabití to je hned na místě.Nebuďte hamouni soudci taky chtějí mít tučná konta.
  • Asi jsem hlópé, já myslel, že je to vražda a vono jen ublížení na zdraví! Tož to teda nezemřela? *9* *9* *9* *7* *6*
  • Není nač si stěžovat.Sleduji příběh dnes už 17.letého nepřizpůsobivého chlapce,který se stále pral a kradl nakonec byl umístěn v pasťáku.Má se tam líp než doma,5x denně teplou stravu,televize,počítač a za dobré chování na vycházku.Pití a trávu si vždy sežene.Každé prázdniny a vánoce doma,když se má vrátit,uteče a hledá ho policie a zase ho na svátky pustí,tak čím ho vlastně potrestali?Trestají nás,že takové grázly musíme živit.Sleduji dětskou agresi už od školky a nikoho to nrzajímá,tak se nedivte že tohle nám tady roste.Jen jedno k tomu MUKLOVÉ sou vysazený na násilí na dětech a ženách,tak mu snad dají co zaslouží.
  • Lidé jsou různé, hloupé a blbé. Až ho zavřou, měli by mu muklové připomenout jaké to je uplatňovat násilí na slabších. Když s ním ta holka byla, tak ho asi měla ráda.
  • Patrně byl "silná" osobnost. Chudák zamindrákovanej.
  • Škoda že se nestavějí šibenice ale budeme ho muset na náklady daňových poplatníků ubytovat a stravovat asi 20 let a to bude chybět na důchody slušných lidí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit