Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když si dospělý smrtelně vědomě ublíží = jeho věc. Ale ať na to nedoplatí nevinní. Např. sebevražda nájezdem do protijedoucího vozidla. Jen ten blbec zapomněl na ty, kteří jsou kolem něho. Vůbec mu nedošlo, že by je mohl třeba i zarmoutit. Ale "vzít s sebou" i dítě?!?! To je strašné. V tento moment je nepodstatné, zda šlo o vraždu, skon už nejde zvrátit. Upřímnou soustrast pozůstalým dítěte.
  • Co nepochopím, je slabost jedince, který není schopen rozlišit jeho "raněné" city. V podvědomí, že je mu ubližováno, ztrácí soudnost a navíc nejen sobě, ale svému nejbližšímu okolí úmyslně ublíží byť vzetím života člověku, který se nemůže bránit. Bohužel, i takové zrůdy mezi sebou máme a nejsme schopni rozlišit okamžiky, které rozhodují o bytí jedinců. Navíc, když nejsme a nemůžeme být v těsné blízkosti. O to je to prostě horší... Plně soucítím s matkou dítěte a je mi to líto, že se potkala s takovýmto zlým člověkem.
    • Pepíku. Já zase nedokážu pochopit jedince jako jsi ty, kteří okamžitě vědí kdo je na vinně, komu se co v jaké či oné situaci odehrává v hlavě. Nicméně to na věci nic nemění. Satlo se, ač jsou okolnosti jakékoli a bezbranné holčičky je mi moc líto.
      Příště až sem přijdeš blinkat ta svá moudra, tak se nejdříve pořádně zamysli. Hm?
  • Je to tady už jako v USA kde se podíváš mrtvola!! *15* *2* *1*
    • Počítám,že jsi se dostal nejdál,když tě stará poslala do
      konzumu koupit tlačenku.
      Tak jak víš o mrtvolách v USA? Z "Blesku",co troubo!
      • KFC je v americe pečenej vařenej - smažený kuřata s přepálenejma hranolkama a dvojtá Cola. Jo jo, to šmakuje jak sviňa! *5* *5* *5*
  • slyšel jsem, že na vině je manželka *13* *9* *10*
  • Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit.
    Proč by je měli Němci či Rusové živit? Spolu s Němci zaplaví smrdutou českou kotlinu retenční hydroelektrárnou v Hřensku s chovem českých kapříků, hornaté Sudety společně dosídlí Noví Rusové s ohroženými přímořskými Evropany nebo z Ruska a z Německa vypuzenými muslimy a zdegenerované a líné čecháčky přesunou k Jeniseji, aby neplakali, že zůstali na suchu.

    Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i zemanovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
    Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.

    Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,:
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit