Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No co, asi je v Palestíně běžné, že místo klasického alarmu jsou trezory zabezpečovány nástražnými výbušnými systémy.
    • Možná kdybychom prošli jinými ambasádami našli bychom také slušné zásoby a nikomu by to nepřišlo divné. Navíc lidé některých států běhají se západními pasy po světě a zabíjejí.
      • No jak které ambasády. Některé mají zase slušnou zásbu vodky. *1*
        • samohonky nasledne neni savlovy tanec do korunovacnich klenotu je to celkem v poradku.
  • A teď ještě tu o Karkulce...
    • Peeníková chaloupka by taky nebyla k zahození.
  • Stehuje se do noveho baraku , na hajzlu snad ani papir , ale prazdny trezor uz nastaveny naostro na vybuch.Vetsi mnozstvi zbrani a vybusnin - jak se tady nekde uvadi - mela asi pani vyslancova jako dochucovadla do krojovanych specialit misto koreni. Patrne si prilis okrenil dzihad , nekdo to rad ostre.
  • Vidíte paní Mullerová jak taková manipulace s trezorem může špatně skončit.
    Slušným občanům se to zde stát nemůže. Ti nemají trezor natož peníze do něj.
    • Vědí, pane Švejk, von měl trezor, ale místo peněz tam měl bombičku. Voni to maj islamisti rádi.
  • Výroba bomb pro islamistické sebevrahy a teroristy je dost složitá práce. Chce to zdokonalit kvalifikaci.
  • Synek se z obrázku dívá přívětivě.Ale reprezentuje tady povl který se neštítí ničeho.Pokud se jeho soukmenovci vypraví mezi jakékoliv cizí lidi sednout si do busu s kamizolkou plnou výbušniny není důvod k soustrasti ani soucitu.Dobře to dělají kluci izraelští.Rodině teroristického útočníka srovnají dům se zemí a vyženou je.Kdyby to tak udělali všichni oni by si to frajeři v napěchovaných kazajkách na celém světe sakra rozmysleli.Na cizích se trénuje výbuch náramně dobře.Jak ti stříká krev z vlastního fotra - hned ti to změní světový názor.
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme asi tak: nám se na severu Moravy zdá, že je to pomsta za to, že si pan velvyslanec dovolil až příliš vymezit se vůči výroku našeho notorického virotika ohledně hlavního města Izraele. Takové přešlapy se v diplomatických službách (které jsou nyní exponovaným předsunutým pracovištěm rozvědek jednotlivých států a považuje se to za naprostý standard...) neodpouštějí. Naši pseudodemokraté z něj nyní udělají mediálního mamlasa, který zapomněl, že si včera večer nastavil výbušný zabezpečovací systém v trezoru a prostě se sám odpálil. Ubohá pravičácká fraška se stejnou mírou pravdivosti jako je trvzení, že Jásir Arafát zemřel přirozenou smrtí (to, že v jeho útrobách našli posléze snad 10 g polonia byla pouhá náhoda a nesouvisí v žádném případě s jeho úmrtím...). Holt svět chce být klamán...
  • Exploze odhalila, ze "diplomaticka mise" slouzila hlavne jako zakladna a "municni sklad" teroristu pro utoky Semtexem proti civilnim cilum v Evrope. Ted bude zajimave sledovat, jak se s timto zlocinnym zneuzitim velvyslanectvi nas stat a cela Evropa vyrovna.

    Melo by dojit k zasadnimu prehodnoceni bezvyhradne podpory terostickych vrahu nevinnych a nezucastnenych civilnich osob, kterou vrahum hitlerovska Euro-rise zla temto zlocincum poskytuje. *16* *16* *16*
    • Musíte podporovat domácí průmysl v Evropě !! Palestinci to kupují za peníze od Evropské unie, z naších daní. Kvůli tomu, že jeden "diplomat" zapojí při výrobě bomby špatně roznětku, nebo detonátor, neznamená že se v Evropě přestanou vyrábět a prodávat výbušniny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit