Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ovšem žena ne co čtyři dny, ale čtyřikrát do roka - mají-li štěstí
  • Už jste si někdy všimli, jak rozdílně se přistupuje ke kouření a k požívání alkoholu? Obojí je samozřejmě zlo, ale zatímco se na kuřáky chystají stále větší sankce (zvyšování cen, zákazy kouření apod.), tak o alkoholu se odsuzující článek téměř nevyskytne, přestože je pro lidi větším zlem, než to kouření.
    Způsobuje nemoci a ohrožuje lidské zdraví stejně jako cigarety. Navíc se lidé pod vlivem alkoholu dopouštějí různých trestných činů a přestupků jako je násilí veřejné i domácí, znásilňování, vandalství, jízda motorovým vozidlem pod vlivem alkoholu, rušení nočního klidu. Následky alkoholismu jsou jistě mnohem horší, než následky zvyku na nikotin.
    A přestože zde nedávno byla metyalkoholová aféra, tak se přesto na lahvích alkoholu neobjevují nápisy podobné těm na cigaretám: "Alkohol může ohrozit vaše zdraví", "Alkohol může ohrozit vás i lidi ve vašem okolí" apod.
    Naopak. I v odpoledních hodinách, tudíž zcela dětem přístupné běží v TV reklamy na alkohol a to jak pivo, tak i tvrdý alkohol, v médiích vás v létě zvali na vinnou stezku na Moravě, abyste jezdili na kole od sklípku ke sklípku, přestože všichni dobře vědí, že jízda na kole pod vlivem alkoholu je také zakázána. A nemluvím o "Rychlých špuntech" a dalších náhražkách alkoholu pro děti, které je mají zřejmě na alkohol připravit. A to, že vysoký církevní hodnostář žehná alkoholu (vínu), to už je jen třešnička na dortu.
    Kromě toho víme, že se žádná slavnost, kulturní akce neobejdou bez alkoholu.

    To o čem píšu vnímám jen já nebo jste si toho všimli i vy?
    Jen chci říct, že i já si dám rád občas pár piv, ale to mne nebrání výše uvedenému srovnání.
    Máte pocit, že přístup ke kouření vůči přístupu k alkoholu je v naší společnosti vyvážený nebo spíš odpovídající jejich nebezpečnosti?
  • Hospoda? Zbytečně vyhozený prachy. Na druhou stranu peníze se musí točit a život je otázkou priorit *4*
  • kdo na to má?
    • Já na to mám.
    • bez problemu . Proc ne ty , nevim , asi systemova chyba.
  • je otazka sezony pochopitelne. krizovy plan ze se v hospodach nebude smet kourit jem vyresil vytvorenim vlastni hospody , jen pro zvane. A velmi rad tam pozvu i cisnika ktery nas ted v te zatim verejne vyborne obsluhuje a pokud bude mt zajem si privydelat , rad ho zaplatim. Pochopitelne hotove bez dani a dalsich blbosti. O ten zbytek se u nej asi bude starat urad prace , ale takovy je halt ten zivot . Zase jeden priblbly clanek o nicem.
  • No čepované pivo už je dost drahé takže hodně lidí co znám přešlo na pet lahve
    a na flašky. Finančně se to rozhodně vyplatí.

    Někde už mají čepované i za 28 nebo 30. Ale nejhorší sou hlavní vlaková nádraží.
    Člověk tam konzumuje v baru ale za WC musí platit nehorázné peníze.
    Přitom personál a vedení baru pro sebe WC má. tomu já říkám zlodějna.
    • se nejvic vyplati skocit z mostu . Na co zit a neco si dopravat ?!?! Nesmysl .
      Nebo take sbirat znamky , susene brouky nebo pampelisky a podobne hovadiny , uslechtile a sebepovznasejici . Jinym doporucuji , sam to nedelam . Radsi vesele slecny / to slovo co jsem chtel napsat je tabu, asi jeste nedelali rozhovor se zemanem / a chlast , nejbohatsi na krchove byti , kulovy ze zivota miti - me celkem nezajima . A uz vubec tady strasit do 101 let , jako ziva mrtvola / cenzura / ve starobinci , take bych to nazval extruderem nebo pruchozi vstupni vymesovaci / opet cenzura / rourou , takovy konec zivota .
  • Brrr, v takovýhle kose se prolejvat pivem...

    a to neustálé močení...hra na průtokový ohřívač se mi jeví jako trochu málo zábavná.
    • hra na mlyn . Znas ji ??
    • take nechapu co kdo na teto "zabave" ma akorat mu to telo prutokoveho ohrivace casem vytvaruje do bojleru *11* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit