Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Banda idiotů s tituly dokázala rozebrat tuto republiku jak lego. To už nedá dohromady ani Rubik.
  • Petře,s Vámi ani ten největší primitiv se nemůže rovnat.Ač nerad se takto vyjadřuji tak jste kolosální inteligent.Ostatní asi vědí jak to myslím. Děkuji
  • Kdo teď utře Ratha
  • Mě by zajímalo proč si emigroval, když na vše nadáváš,a chválíš jedině vrahy komunisty
  • Pro Petra - jsi pouze zaslepenej ubožák, který vidí všude jenom bolševiky. Nebavme se stále o věcech 50 let zpátky, ale o tom co se zde děje. Jestli nevídíš ty zlodějiny, bez rozdílu stran, tunely, korupci, nefungující soudy, státní zastupitelství, Policii a další, tak tě můžu jen litovat nic víc!!!
    • Koloníku, kde se tady ty lumpárny vzaly? To je pozůstatek vlády bolševiků, kteří do civilizované evropské země s nejstarší universitou ve střední Evropě implantovali střeeověké způsoby mongolsko tatarských nájezdníků z východních stepí. A rozpadem ruské koloniální říše se ti bolševici snad vypařili? Vždyť je to generace, která v těch bolševických zrůdnostech bla vychovávaná celé půlstoletí. A před dvaceti lety jenom navlékli modré a oranžové kabáty a pokračují po bolševicku dál. Z bolševiků se snad rozpadem zločinného režimu před dvaceti letech snad stali slušní morální lidé? Bývalý bolševik je totéž co bývalý černoch. Takže je třeba se vrátit tam kde bolševici začali destruovat tradiční evropskou civilizaci naší země. A je třeba počkat až bolševici vychcípají a naše společnost společnost se pod vlivem civilizovaného světa opět zcivilizuje. Ty zřejmě také patříš k těm, kdo mají mozek vypláchnutý bolševickými kecy.
      • Mimochodem, víte vůbecm co to slovo bolševik znamená?
      • Bolševici, bolševici, bolševici... to slovo používáš moc často, vážně je vidíš všude. Zdaj se ti o nich noční můry? "Až vychcípaj tak se zcivilizujem vlivem civilizovaného světa"? Co je tohle za shit? A co je podle tebe ten civilizovanej svět? Zřejmě všechno na západ od nás. Primitive
  • Jak na to koukám, tady a i na politické scéně je pěkná legranda.
  • To neudělali komunisti,ale kapitalisti.Za komoušů,byl pořádek a nerozkrádal se stát...nebyl jsem jejich přívržencem o tom svědčí i moje emigrace v 79,ne vše bylo vpořádku,ale občan měl PRÁCI-SOC.JISTOTU - BYDLENÍ A PŘÍJEM NA SPLÁCENÍ PŮJČKY! Mým pohledem zpět.Co máme dnes: 10% SE VÁLÍ V BOHATSTVÍ, 20%v nadpoměrech, 50%na pokraji z huby do ruky a zbytek v problémech,bezdomovci.To -to vytvořil kapitalismus bez lidké tváře,prosím..elita -korupce- okrádání-tunelování-dohazování zakázek ve všech rezortech.Setkal jsem se venku sevším,ale stakovým-to neřádem ne. *16*
    • Mildo, a stále dokola. Ano, za komunistů byl pořádek, skoro jako za nacistů: kdo ceknul, dostal od StBáků nakládačku a šel do uranových dolů. Za komunistů jsme byli všichni stejně chudí: ti schopní a pilní dostávali přibližně tolik jako ti lemplové a lenoši, plat neodpovídal hodnotě a množství práce, ale jen jakousi sociální dávkou: všichni dostali přibližně stejně, jenom ti s rudou "pracovní" knížkou měli bonusy.
      Ten tzv. "kapitalismus" si vymysleli marxisti.Komunisti znají jenom socialismus a kapitalismus a když se ten socialismus propadl do s*ček tak chtějí vytvářet "kapitalismus", ale to není nic jiného než komunismus v modrém a oranžovém.
      A že se 10% válí v bohatství? Když jsou schopní, pilní a šetrní, tak ať se válí. Závidíš jim? Uč se nové věci, pracuj a šetři a budeš také mít.
      • Seš asi přesvědčenej, že těch 10% jsou bohatí, protože pracovali a šetřili? Jo, u některejch to tak je. Zbytek to, co mají, zdědili - dobře se narodili. Samožrejmě oni potom taky pracujou a vzdělávají se, ovšem podmínky jsou pro ně trochu jiné než pro někoho, kdo se narodil v nižší střední třídě.
    • co se za komančů nedělalo????
      Najívko!!!
      Rozkrádalo se pod rouškou centrální pokladnz kam každý (ukradený - znárodněný) podnik musel dát všechen zisk (kdo zisk neměl nedával nic) a potom se to rozpočítávalo na počet zaměstnanců a vyplácelo všem i těm ztrátovím.
      Tak např Jawa přišla o prachy na vývojovou dílnu v době kdy pan Honda skládal motokola a Jawa pustila svoji slavnou "kývačku". Nikdo v těchto podnicích nereinvestoval - proč taky zvednou zisk a od státu dostali stále stejně,...
      Tedy úmyslná likvidace ukradených podniků.
      Po revoluci když mnoho investorů zjistilo že je to v tom stavu v jakém to je tak to raději ještě vymáčkly a zahodily
  • Nic ve zlém - nikdy jsem nebyl komunista ani nic podobného, ale to co předvádí ODS, TOP 09 a VV se mi taky zrovna moc nelíbí. Vždyť pravice posvětila rozkradení všeho co v tomhle státu bylo...
  • Už je zase doba, jako před dvaceti lety, kdy se otevřely hranice s Bavorskem. V obchodech byly české nápisy "prosím, nekraďte, každá krádež bude hlášena policii" tak jsme se ženou raději mluvili německy a tvářili se, že tomu nerozumíme. Jsme světu pro smích jako ti řečtí cikáni. Anebo spíš k úžasu, co všechno je možné. Je vidět co udělali komunisti za půl století z civilizovaného národa.
  • Vážený pane "dzixy", neberte si do pusy normální lidi ,ti o Váš názor nestojí. Alespoň těch 83 lidí kterých jsem se stačil zeptat. Vraťte se do Bohnic a v klidu si užívejte léčení a hlavně už nikam nepište !
    • ty jsi ale odporná bolševická k-rva,ale neboj,budeš se taky houpat s tou rudou lůzou,ten čas přijde..mělo se to postřílet hned po převratu v 89 a byl by od vás pokoj,jste všude-ve všech stranách,tady jsou jenom posbolševické strany plné bývalých komančů,jejich dětí a pohrobků ,nic jinýho.
    • Soudruhu historiku, vadí ti, že dzixyho za to, že vyjádřil pravdu nemůžeš poslat do uranových dolů nebo alespoň ho v kobce StB zmlátit do bezvědomí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit