Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hoši děkujeme! Děkujeme za tento článek.Takže na běžném ničím nevyjímečném pracovišti, kde se jen mlátí hubou - a takové královské odměny? Tak to by nešlo.Si tam hoši dělají z posluchačů srandu.Toto není nepřiměřené platové zařazení.Toto je výsměch všem koncesionářům.Jak se může bezvýznamný manažerský šmudla zasadit o úspěch vysílání?Na to jsou tam jiní.Zde jmenovaní jsou pouze pumpy na státní peníze.A pro je nejlepším řešení odhlásit rozhlas.Ihned a neodkladně.

    • A rovnou i státní TV.Ta smečka z Kavčích hor jde ještě dál.Prostě absolutně tutlají svůj rozpočet.Penězovody vedou do bezedných kapes umělců II. a III. kategorie.Už dlouhé roky.A to se nám to fakturuje "poradenství" "konzultace" "příprava komparsu". Dlouhé sloupce legračních funkcí které nikdo nikdy neviděl.Ale penízky tečou.A pro to je nejlepší - vyhladovět bandu.Neplatit za TV! V době kdy každý šetří kačku tak tihle posílají reportéry do džungle která je každému u zadku.Ale hlavně že tam máme zpravodaje.Pánové klidně si hrajte na CCN.Ale výhradně za svoje.

  • Pro tohle se zvonilo klíči - toto jsou důsledky. Pro stádo vyžírků nestačí stamiliony - viz ředitelé a náměstci ČEZu, Českých drah, filmu a dalších státních a polostátních institucí, kde si ty milionové platy a odměny přidělují mezi sebou. Nebo co takový Topolánek a jemu podobní se super podvodem fotovoltaických elektráren a doslova okrádáním celého národa o miliardy? Bohužel dnes už nikdo nezvedne hůl, aby je vyhnal do krachujících dolů, železáren, porcelánek atd. Místo toho je svoláváno tupé stádo proti Babišovi  a žebráno ve stále se rozrůstající řadě všelijakých sbírek k zastření dopadů oněch zlořádů.

  • To se nám to rozhazuje, když to jiní platí....

    Povinné koncesionářské poplatky by měly být zrušeny. Ať si ta pravdoláskařská média vydělávají jako jiné soukromé subjekty a pak ať si vyplácejí odměny třeba 10 mega. To už bude jejich věc.

  • No, nedělej náměstka za ty prachy!:) Jinak mne docela zklamalo vysílání Plus-mluvený projev některých "spíkrů" Dále nechápu prostor pro Halinu na CRO 2. Po jejich "Rybičkách" a radách ji vůbec nemám v oblibě. A co se týče pana Zavorala? Ten nám sliboval rozšíření digitální sítě, a v některých lokalitách příjem 0-0 nic! To bylo řečí-Jste připraveni na Dobu DABovou?  Neber ty mince, když ti je cpou horem dolem!

  • Jojo, kdybych se býval líp učil, mohl jsem dnes vydělávat miliony v rááádiu..😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit