Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Česká ministryně obrany chce vystoupení České republiky z OSN kvůli tomu, že do páteční mírové rezoluce se nedostalo odsouzení Hamásu, ale tomá svůj důvod! Hamás byl totiž koncem 80. let založen za pomoci USA a izraelského Mossadu! Rezoluce navíc odsuzuje násilný přesun palestinského obyvatelstva, což se právě děje v severní Gaze! Vystoupením z OSN by Česká republika znovu otevřela Sudetskou otázku! Tohle je cílem Černochové?

    Valné shromáždění OSN v pátek schválilo rezoluci A/ES-10/L.25 s názvem “Protectionof civilians and upholding legal and humanitarian obligations” s cílem prosazení mírové hoprocesu v Palestině a na Izraelem okupovaných územích. Rezoluci na zastavení války v Gaze podpořila drtivá většina členských států OSN, s výjimkou těch států, které patří do tzv. Sionistické osy zla. Proti hlasovalo jen 14 států světa, což samo o sobě potvrzuje,nakolik přijatelná a mírová je tato rezoluce, že proti ní není možné cokoliv namítat.Země, které jsou na straně sionismu, se hlasování většinou zdržely (45 zemí), a to dokonce i takové země jako např. Velká Británie. Jenže 13 států hlasovalo společně s Izraelem proti. A paradoxně ve všech 14 případech jde o státy, které mají něco společného a v současné nebo minulé době měly nebo mají územní nároky na jiný stát,anebo problémy s etnickou menšinou, jejím sebeurčením, utiskováním, popíráním práva na sebeurčení, anebo jde o země pod přímou kuratelou USA nebo Izraele atd.

    Vystoupením z OSN se stát vzdává možnosti kolektivního mezinárodního zastoupení, což by okamžitě vedlo ke vznesení požadavků Sudetoněmeckého landsmančaftu na územní a majetkové nároky v ČR. V případě agrese proti ČR by se již česká vláda nemohla obrátit na Radu bezpečnosti OSN, stejně tak by mohly být přijímány rezoluce proti ČR bez české účasti. Jinými slovy, těch 14 zemí, které hlasovaly proti mírové rezoluci, mají bývalý koloniální odkaz, mají něco společného s občanskými válkami (jako v Izraeli), buď mají asociaci s  USA (jako Izrael), mají územní nároky (jako Izrael) a mají zkušenosti s vyháněním etnikze svých území (jako Izrael), nebo mají minulost prostoupenou etnickými sentimenty či národnostními spory. Všech těch 14 zemí má v současné době vřelé vztahy k Britskémuimpériu, USA a k Izraeli.Je však zajímavé sledovat, že Velká Británie proti rezoluci nehlasovala, jen se zdržela. A to je logické. Velká Británie je pod kontrolou globalistů a Domu Rothschild, kteří odepisují USA a Izrael. Proto v tom není žádné velké překvapení, že se Velká Británie trhla a nedrží s USA a Izraelem basu v otázce rezoluce na podporu Palestiny.

  • Demise Nekompetení nána, Demise , ať jde do hajzlu. hloupost, stupidita. Bezmozek. Bože lidi co jste to volili za krá vu.

  • Negramotné hovězí...

  • Když něco plácne člen ODS, uvádí se to "na pravou míru". Kdežto kdyby něco takového plácl Okamura nebo Babiš, bude to nafukováno až do nebeských výšin. Prostě tak to je.

  • janhrom

    Je to blázen 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit