Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cikán zůstane cikánem,ať je negramot,či má vysoké školy.Je konečně potřeba udělat pořádek a ukázat cikánům kam patří a kde je jejich místo.Nenechám si mlátit děti,okrádat...Už bylo dost *16*
  • Ten politolog a ODBORNÍK na extrémismus Mareš nepochopil,že už to není jen o napadání slušných lidí neviditelnými,ale i o tom že žádný slušný občan nechce ty parazity živit ze svých daní a okrádat tím mladé rodiny,důchodce a pod. pro které tím pádem peníze chybí. A pokud vláda neví co má dělat tak jim jedno řešení dám.
    ZALOŽTE PRO NEVIDITELNÉ KONTO A TAM JIM MUŽOU JEJICH OCHRÁNCI POSÍLAT HORENTNÍ ČÁSTKY,ABY SE MĚLI JAK VE VATIČCE - ALE Z NAŠICH DANÍ UŽ ANI KORUNU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jen si myslím,že to nepůjde,protože neznám nikoho,kdo by dobrovolně přispěl a kde nic není ani smrt nebere.Ale to už není naše starost.Pak jim zbude v tom lepším případě vystěhovat se z republiky a nebo půjdou krást a tady je příležitost pro naši chrabrou policii která doteď jen uměla mlátit ty,kteří jim peníze na výplatu dávají ze svých daní a konečně se postaví na správnou stranu. A pokud byste byli policajti chytřejší tak peníze co chybí na vaše výplaty také prožírají již zmínění NEVIDITELNÍ pokud vám to ještě nedošlo!!!!!
    Kdo nepracuje at nejí a ____ nebo jsme první země kde pečení holubi lítají sami do huby_____?
    Pokud ano tak asi jen do huby neviditelných.
  • Já se domnívám,že za násilí na slušných demonstrantech,by po další revoluci, byly tresty tvrdší,než basa.Basa stojí stát peníze.Na takové vyhazování po další revoluci nebude.Takže je předpoklad,že pak se budou lumpové spíše popravovat,než zavírat.
  • Také s demonstrujícími souhlasím.Ukazuje se že to co zde přes jednadvacet roků vládlo, už dosahlo jateční váhy.Rozumný zemědělec,při jateční váze ,posílá dobytek na jatka.
  • Současný vzestup rasismu ,je vizitkou troubovitosti všech lumpů,kteří zde od údajné revoluce vládli.Místo aby nutili cikány makat,jako to dělali komunisté a ekonomickými opatřeními jim vnucovali zásadu,aby si vyráběli jenom tolik potomků,kolik dokáží uživit,tak přesouvali cikány na podporu a ti pak výrobu potomků brali jako výhodný"vedlejšák",který jim z předstihem pomohl zajistit kapitalistický ráj.Dnes se řítíme ke státnímu bankrotu.Na štědrou podporu cikánů nebudou finance a většinová společnost už nechce dělat sponzora úspěšně se rozrůstající cikánské populace.Zavírání protestujících je ta nejrychlejší cesta ,k nástupu fašistů k moci.I Německo nejprve fašisty zavíralo a to i s Hitlerem.Tím z fašistů nadělali hrdiny a mučedníky a tak jim uhladili cestičku k moci.Naše země je na rozcestí,zda zde budou vládnout fašisti,nebo tvrdá levice.Ti zbídačení lidé budou upředňostňovat tu stranu,která slíbí,že s vládními lumpy,posledních jednadvaceti let krutěji zatočí.Takže otázka kdo zde bude vládnout je otevřená.Pouze těch lumpů,kteří zde vládli jednadvacet roků,má většina národa dost.
  • Nevím, ale zdálo se mi, policejní těžkooděnci řezali spí;še do bílých, než do Cigánů. Na to nemusím být politolog, sociolog ani jiný -olog, abych očekával, že bílí se buď odstěhují (to nemohou, nemají kam a nemají peníze), nebo zradikalizují - až ztratí poslední kapku naděje. Tohle je výsledek vládnutí všebarevných vlád za dvacet let.
  • V pohodě, Za chvíli bude oběd a pak hurá zase měřit a buz*rovat, Alespoň nebudeš kydat z hladu gumo! Činy fízlů mě zatím nepřesvědčili, že bych si měl myslet něco jiného.
  • Jsi zaostalý chudák GEMO. Když se rozdával rozum byl jsi asi v jiný řadě viď, to Tě štve.
  • Je nutné vzít velmi vážně v potaz, že vše dostávat zadarmo, za žádnou činnost, děti nechodí do školy, kradou, 2-3 generace neviděly , dědu, tátu, bráchu dělat, nemají pracovní návyky a vědi , že za " dyškrymynácyu " dostanou vše i zpětně. A za to můžou ti pseudointelektuálové, vláda a i majorita. Řešení se nabízí, ale na to tady není vůle. *10* *16*
  • Fízlárn od roku 90, kdy odešlo to chytré a zdravé jádro stojí jen na straně povalečů, gaunerů vrahů a zlodějů, V některých případech i na straně těch co si jí zplatí. Kdyby byla revoluce, tak se busou fízlové chovat ještě hůř než v roce 89. To že budou stát na straně lidí o tom jsme se přesvědčili už taď na severu čech. Pokud ovšem považujete cikány za lidi
  • Jinak palec nahoru pro lidi z Varnsdorfu i Rumburka, jako cesi na ne muzeme byt hrdi.
  • Praci??? Proc pro tenhle linej povl vytvaret nejaka pracovni mista?? Pochopte konecne, ze oni nechteji pracovat, to ze nemaji praci a vzdelani je jen trapna vymluva pro jejich parazitovani na nasem socialnim systemu.
  • Samozřejmě, ale myslín si i to, že jde pouze o zástupný problém. Nicméně to už chce radikálnější řešení, jinak nám bude kdejaký cikán dělat starostu jako na slovensku a toho bych se dožít nechtěl.
    Ten blb z úooz co je na něm vidět že člověk vyšel z opice se podivuje jak rostou počty radikálů. Ještě by mohli kryplové nasadit armádu / je ovšem zajímavé že co do počtu pomocníků cikánů se tahle pomoc neprojevila při odstranování následků povodní. Tam by nemohli bu*erovat, tam by museli makat a to se jim nechce fízlům. Nicméně ztratili poslední ždibeček důvěry co měli a občanská neposlušnost s generální stávkou a klon občanské války už je asi nevyhnutelný *16* *16* *16*
  • Chce to práci, třeba přehazovat písek z hromady na nromadu a kryminalita půjde dolů. Když lidé práci nemají, budou krást a zabíjet, to těm volům nahoře nedochází, jsou vyžrani jek prasata, no tak je zařízněme a je to.
  • Plně s autorem souhlasín. Politici nic nechtějí řešit. Chtějí aby mámi a tátové\ tedy voliči je nechali u koryt. Jediné řešení je domovské právo. Pak nebudou vytvářeny Prahou a jejím okolím na okrajích naší země místa pro cikány a asociály. Politici chtějí klidek a parlamentní žvanění. Novináři jen manipulují lidmi a ještě blbě. A´t nečas vyrazí do hospod a mezi skutečné lidi. To bude koukat co se doví. Ale to on a jemu podobní nechtějí. Ti lidé chtějí jen klid a bezpečí. A pokud jim ho nikdo nechce poskytnout pak si ho musí vybojovat sami. Národ má sílu tygra a tygr radši ustoupí a odejde a je tichý. Ale pokud je zahnán do kouta, tak je z něj mocný nepřítel. A policie, ta stojí spíše na straně lidí, co kdyby proběhla další revoluce. Pak za nasíli na lidech bude asi basa. *7*
  • jestli dobře rozumím specialistovi na extrémismus, měly by se sociální dávky zvýšit, aby se nezvedla kriminalita t.zv. vyloučených (alias nemakačenků). Co takhle vyplácet preventivní dávky i třeba bankovním lupičům, to by krásně snížilo jejich kriminalitu :o(
  • Je velice smutné a tristní, když policie místo aby šla proti cikánům, tak jde proti Čechům!
    Vláda zaspala! Cikánskou otázku měla řešit již dávno! Teď je pozdě! Obrátí se vládní servilita vůči cikánům proti nám! Ať ty jejich obhajovatelé si je nastěhují do baráku nebo sousedství a hned budou mluvit jinak !
  • ... kdopak nám to vládne ... proto podporují své kamarádíčky ... příští voliče *1*
  • S fízlem, zkorumpovaným vepřem nevěřím, že bude bezpečněji pro čechy ale pro cikány. Jejich schopnost je akorát v tom hojit si ego na normálních slušných lidech.
    Pan politolog je taky pěkný idio*
  • A je to tu zase, cikáni provokují, zřejmě mají ty tlamy dost energie a protože jsou bez práce, tak jim fízlové dají pokutu.Pokud se proti jejich chování ohradí čech, tak je to špatně a zas*aný zkorumpovaný fízlácký kryplové si léčí ego. Chovají se jako gestapo, buzerují a otravují. Co by ty kur*y žrali, kdyby jsme neplatili prachy na fízlárnu, která nás má chránit? Fízlové přeji vám to nejhorší co vás může v životě potkat, a pokud se někdy změní tenhle paskvil tak soud bez možnosti odvolání kryplové

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit