Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V této oblasti se pohybuju takřka denně, takže si dovolím tvrdit, že situace se výrazně zlepšila a ty akce na Black Friday jsou povětšinou skutečně a skutečně se v tomto období nákup vyplatí. Tady dávám ještě aktuální seznam, kde se můžete podívat na různé obchody, kde najdete skutečnou slevu.

  • Já do obchodů vůbec nechodím. Ještě by mě tam lidi umlátili :-D . A přetahovat se s někým o zlevněné zboží, to by mě tak mohlo... Hezky si v klidu všechno nakoupím přes internet, vužiju u toho slevu a mám klid. Pak už se těším, co mi přijde, takže mám z nakupování dvojí radost :-) .

  • Děkuji moc za velice super článek :-) Já se na tyto klasické pasti black friday vůbec nechytám a vždycky když už nějaké ty slevy vidím, tak to mám pouze v případě, že si něco takového opravdu najdu sama a vím kde hledat... Vím, kde hledat hlavně díky tomuto článku...

  • Nevím, tedy jak a kdo utratí na webu tolik, ale my se nenecháme rozhodně zlákat na tyto levné taktiky "black friday". Našli jsme si jednu webovou stránku, kde jsou různé slevy prakticky po celou dobu roku, takže nás vůbec tento black friday neovlivňuje :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit