Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Námořnictvo má stát na 12-ti mílovém pásmu a to bránit a né se producírovat u břehů Afriky
    a vylovené ilegální migranty vozit do Evropy. *16* *16*
    • Přesně tak. Celá řada evropských států má své námořnictvo a těm, co drží přetíženou "frontu" ve Středozemním moři, mohou významně např. vypomoct námořnictva zemí Skandinávie, Německa, Velké Británie, Francie, Nizozemska a Belgie.
      Co je na tom tak složitého ?
  • A cemu se politici divi, vzdyt je mama Merkel srdecne zvala...
    • Především by měly ten "problém" řešit ve svojí vlastní režii bývalé koloniální mocnosti, které se v minulosti pěkně napakovaly. Jmenovitě Česko do toho moc netahejte, byť jsme členy EU ...
    • Voni si je pozvali a teď by je nejraději hodili na krk druhým! *16* *16* *16*
  • Amíci počkají, jako za války a až budeme před zničením a nebo se osvobodíme sami, tak by přispěchali na pomoc, aby o nic nepřišli.
  • je potřeba uprchlíky nelovit a vylovené vrátit do Afriky. Jen tak se jejich počty(utopených i úspěšně proniklých) snižovat. Čím většímu počtu sem pomůžeme, tím víc se jich bude znovu a znovu topit.
  • *7* *7* tak to, jak sem do Evropy naleze, tak jsme v p..., jak Baťa s dřevákama.... A bude válka, jinam to nevede. *9*
    • Vážený Jane, Evropa je už v pr..li, to je bohužel realita (a nikoliv virtuální). Jinak by tahle tzv. migrace "chudáků" (zvláště pak musulmanů) do Evropy nemohla tak lehce probíhat.
      Proč hned válka ? Stačí současná muzea (bývalé lágry) vrátit k jejich bývalé funkci. Rekonstrukce s dotací EU - a potom už jenom zatopit v "kotelně". Když to fungovalo v minulém století, neměl by to v současnosti být žádný velký problém. A přišlo by to levněji, protože až se tahle nezvaná, přivandrovalá pakáž rozmnoží, to bude teprve mazec ...
      Že je to nehumánní ? No, tak nechť výhradně ti multi-kulti pseudohumanisté jsou dnes humánní, hlavně aby jim to vydrželo, až budou za pár let jako cizinci ve vlastní zemi a budou likvidováni přivandrovalci.
    • S válkou evropské elity počítají, proto taky nic nedělají proti nelegální imigraci z afrických a arabských zemí, ba co víc, podporují ji. Kdyby evropské elity chtěly migraci opravdu zastavit, tak by do Evropy nepronikla ani myš.
      • Přesně tak, bohužel. Buď vydělají po asimilaci na otrocky zaplacené práci, nebo na následném prodeji zbraní. Jim se to vyplatí každopádně, proto nic nezastaví a migraci podporují. Ono totiž, jak tu máme ty vylhané statistiky o HDP a pod.., by se to mohlo provalit, že peníze a některé majetky již nemají žádnou hodnotu, a tisknout nové na nové státní zakázky, které by podporovaly růst HDP, do nekonečna nejde. Peníze na úplatky stranám již nabraly takových hodnot, že to nelze ufinancovat a systém je před krachem. Pro evropského politika je tedy lepší, když se lidé vzbouří zavčas proti sobě, než když lidé dříve poznají realitu a vzbouří se proti němu.
  • Je třeba se zaměstnat u Frontexu protože takové peníze nevyděláte ani na burze *3*
  • Třeba jich bude "jen" 5 milionů ? *3*
    Jediná vhodná možnost - zastavovat všechny už na moři a ihned nařídit návrat do Afriky/Asie. Kdo neuposlechne, potopit. Pokud se dostanou na evropskou souš, zadržet, naložit na loď a "alou" nazpátek. Za rebelii nebo trestné činy - kulka na místě, bez soudu.
    Přesně tak, jako to chodí za války.
  • Jakou prču z toho mají ti v tom člunu. Opravdu to funguje!. Vyjedete na nafukovacím člunu od břehu, někdo zavolá, že se potápíte a vy začnete vypouštět vzuch ze člunu, když se objeví "záchranná" loď Frontexu nebo Italské pobřežní stráže, která si hraje spíš na Libyjskou pobřežní stráž a pak vás zdarma odvezou do Evropy. Nejlepší cestovka na světě.
    Pak je na vás, jestli z tábora utečete a vydáte se napříč státy do Německa. Nebojte se, rozhodně na vás nikdo nebude střílet. Po cestě můžete všude požádat o pomoc a až se najíte, dobijete mobil a vyfasujete čité oblečení, pokračujete v cestě. Když dorazíte do Německa požádáte o azyl. Bude vám nabídnuto štědré odstupné, když nebudete čekat na vyřízení azylového řízení a vrátíte se zpět domů. A o něco málo méně štědřejší, když budete čekat na konec řízení. Takovou dovolenou nemá žádný Evropan. *1*
    • a nejkrásnější na tom je ža vám pocelou tu dobu kdy jset v několika státech jako nelegální přivandrovalec vůbec nic nehrozí! A když to všechno dopadně úplně nejhůř a azyl v německu nedostanete, vůbec vás nikdo nijak nutit odejít NEBUDE prostě můžte po evropě dál cestovat a zkoušet to v jiných zemích *1* *14*
  • To se Frontex zapotí než je propašuje.Ale víc mě zajímá jestli je k dispozici tolik projektilů různých ráží.Jde totiž o ochranu.Ne ochranu při sexu,ale o ochranu Evropy.
    • Ochrana Evropy momentálně zajímá pouze běžné občany Evropy, kromě sluníčkářů a kavárníků a několika málo politiků, kteří jsou ihned označeni jako pravicoví populisté, xenofobové nebo nacisté.
  • Naší reprezentanti v EU, vládách a parlamentech se budou muset rozhodnout: Buďto riskovat zánik Evropských kultur a blahobytu, nebo ukončit "kapitalismus s lidskou tváří". Netěšilo by mě, kdyby se ukázalo, že na nucený odsun jiných etnik z národních území měl koule jenom nějaký Eda Beneš z Prahy tím, že bez žvanírny prostě vydal dekrety. Dávat (nejen) Mohamedánům jakoukoliv naději na integraci v šovinistické EU je ptákovina. Zkušeností jsou tuny, proč to stále ty humanisti opakovaně zkouší? Tady není Amerika. To taky může podle různých nápadů a choré logiky (nejen našich) poslanců skončit faktickým otroctvím - abychom je mohli prodat třeba na Sibiř, či do KLDR s očekáváním, že se ještě rádi vrátí (bojovat) domů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit