Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "...Nakolik se mu jeho euroasijská budoucnost povede, ukáže čas (z krátkodobého hlediska jsou změny pro Rusko minimálně v ekonomické rovině bolestivé)..." Krátkodobě ro pro Rusko nehraje roli. EU se stává pro Rusko vrabcem na střeše, ale euroasijský projekt je tučný kapoun na zemi. Všichni zapomínají, že USA a EU nemají co nabídnout zemím BRICKS. Jak jedná EU a USA s Ruskem to tyto země vidí. Projekt Ruska je dlouhodobý a pro zúčastněné velmi výhodný. Amerika jim do toho nebude kecat. Budou to obrovské prachy a mnoho amerických bank u toho bude chybět! Bude tam chybět i MFF! Proto je Rusko a další vnímáno jako hrozba a proto neustávají útoky proti Rusku. Chytré hlavy nejsou jen na Západě, ale po celém světě. Západ z toho bude brzy velmi nervózní a nejraději by chtěl válku s Ruskem!
  • Sledujte satelitní televizní vysílání RT. Zatím vysílá je v ruštině, angličtině,španělštině a arabštině ale brzy má začít i vysílání i v němčině a francoužtině....V současném mediálním ovzduší lží,cenzury,intrik a kolaboranství naší vládní garnitury a bez vyjímky všech medií není možné zaslechnout slovo pravdy a rozhlas "pravdivá evropa" neexistuje. Touto cestou děkuji těm,jež mají přístup k více informacím a zde je v rozsáhlejších příspěvcích zveřejňují! Vždy´t ti naši kolaboranti ve vládě jen aby se zalíbili svým zednářským pánům v Bruselu odmítají i pomoci našim českým exulantům dostat se z toho ukrajinského pekla zpět do Čech a ještě je zastrašují!
    • Van Helsing ve svých knihách (Ruce pryč od této knihy - soudně zakázána v Německu, Válka svobodných zednářů atd.) popisuje to , co se nyní děje! Američtí zednáři chtějí světovládu a proto se prosazuje Nový Světový Řád a chtějí ho prosadit i silou! V Georgii si vytesali do obrovských žulových bloků požadavky a mezi prvními je snížení počtu lidí na Zemi pod 0,5mld! Chtějí vyhladit 6,5mld lidí! Žulový monument se nachází na kopci jehož vrchol je nejvyšším místem regionu Elbert County ve státě Georgia. Místo leží asi 140 km východně od Atlanty a zhruba 14 km severně od Elbertonu. Kameny stojí nedaleko od dálnice Georgia Highway 77, z níž jsou viditelné. Vede k nim cesta označená jako Guidestones Rd.
      Udržujte počet lidí pod hranicí 500 000 000 v trvalé rovnováze s přírodou.!!! Hnusné!
  • Mrtvolova at se jde picnout. *1*
  • A co na to ten fašista Putin tentokrát lže?
  • Putin je OSOBNOST, zatímco EU - Brusel je plný mopslíků na řetízku USSá, co je všechny tak demokraticky a svobodně odposloucháváme i na WC. .
  • USSá - mašina na lži

    Došel jsem k závěru, že Západ je ohromná mašina na lži pracující v zájmu tajných strategií zájmových skupin. Posuďte například Transatlantickou a Transpacifickou dohodu o obchodu a investicích (TTIP).

    Tato takzvaná „partnerství“ jsou ve skutečnosti nástroje, jejichž prostřednictvím získají americké korporace imunitu vůči národnímu právu cizích zemí, v nichž provozují své podnikání. Suverénní země, jež se pokusí vynutit si své zákony proti americkým korporacím, mohou být těmito společnostmi žalovány za „omezování obchodu“. Představte si, že například Monsanto chce prodávat GMO osiva ve Francii, nebo že si americké korporace přejí ve Francii prodávat geneticky upravené potraviny. Francie si však vynucuje plnění svých zákonů proti GMO. TTIP umožní, aby Francie byla zažalována v jurisdikci soudů mimo Francii za „omezování obchodu“. Jinými slovy – zabránění vstupu zakázaných produktů do Francie bude posuzováno jako omezování obchodu a podnikání.

    To je ten důvod, proč Spojené státy trvají na tom, aby obě tyto smlouvy byly v úplném utajení a byly vyjednávány s vyloučením demokratických procesů. Dokonce ani americký Kongres nedostal povolení, aby se seznámil s průběhem vyjednávání.

    Je zřejmé, že Evropané a Asiaté, kteří souhlasí s podmínkami tohoto „partnerství“, jsou placenými agenty amerických korporací. Pokud by se toto partnerství uskutečnilo, pak by v Evropě a Asii platilo pouze americké právo. Evropští a asijští vládní představitelé, kteří souhlasí s hegemonií amerických korporací nad právem ve svých vlastních zemích, budou tak slušně zaplaceni, aby mohli reálně postoupit do Jednoho procenta nejbohatších.
    • Je zajímavé porovnat, jak o tom informuje BBC (10. října) a RT (11. října). BBC podává zprávu, že cílem TTIP je odstranit „bariéry obchodu mezi oběma stranami“ a rozvíjet další obchod a investice, ekonomický růst a zaměstnanost. BBC neinformuje o tom, že odstranění bariér obsahuje i bariéry proti geneticky modifikovaným výrobkům.

      Všichni vědí, že Evropská komise je zkorumpovaná. Kdo by mohl být překvapen tím, že její členové doufají, že je americké korporace obohatí? Není divu, že Evropská komise vydala prohlášení, že obavy z toho, že transatlantické partnerství by mohlo mít dopad na suverenitu zemí, nejsou na místě.

      RT, jež je omezena v pravdivém informování tím, že vysílá přímo ve Spojených státech, přesto dokáže vystihnout podstatu věci svým titulkem: „Ne TTIP: Masové protesty proti dohodě USA-EU ji označují za „korporátní uchvácení moci„.

      Po celé Evropě jsou lidé v ulicích a masově protestují proti tajnému souhlasu svých zkorumpovaných vlád s tím, aby Washington ovládl jejich životy a podnikání. RT informuje o tom, že „sociální sítě byly mobilizovány do masové kampaně, aby vyzvali Evropany a Američany k akcím proti ‘největšímu korporátnímu uchvácení moci za posledních deset let’“.
      • RT zmiňuje lídra demonstrace v Berlíně, který říká, že tajné dohody „dávají korporacím více práv, než jich kdy v dějinách měly“. A všichni víme, že korporace už teď mají příliš mnoho práv.

        „Protesty jsou plánovány ve 22 zemích Evropy – pochody, shromáždění a další veřejné akce – na více než 1000 místech ve Velké Británii, Francii, Německu, Itálii, Španělsku, Řecku, Nizozemsku, Polsku, ČR a skandinávských zemích.“

        Slyšeli jste o posledním uchvácení moci ze strany amerických korporací od Fox „News“, CNN, New York Times, London Times, ABC? Samozřejmě, že ne. Slyšeli jste o masivních protestech proti tomu? Samozřejmě, že ne. Uslyšíte jen to, co budete mít povoleno slyšet zájmovými skupinami.

        RT ve svém zpravodajství uvádí, že hlavním cílem mezinárodních protestů je „návrat demokracie“ a ukončení tajných dohod, které ničí život všem kromě amerických korporací, organizací, jež jsou teď v celém světě považovány za ztělesnění zla.

        Tyto podvodné „obchodní dohody“ jsou obhajovány jako „odstranění překážek volnému obchodu“, ale ve skutečnosti odstraňují suverenitu zemí. Amerika je teď ovládána korporacemi. Pokud tyto falešné „obchodní dohody“ projdou, americké korporace ovládnou i Evropu a Asii.
        Zdroj: :http://www.paulcraigroberts.org/2014/10/11/lie-machine-paul-craig-roberts/
  • kéž by Putin vládnul i čechám,byl by konec korupce a tahle fašistická parta by na Tiscali měla smůlu
    • Pusinka je krycí jméno pro bolševickou svini semelovou??? *12*
  • *16* *16* *16*
  • No, RUS dodával Ukrajině plyn za 250 doláčů, EU za 385-415 doláčů, Ukrajině proto za tak nízkou cenu, aby pomohl rozvíjet jejich ekonomiku !!! Moci se chopili náckové, druhá garnitůra kmotrů-oligarchů(stejných jako ta předešlá) zloději a podporovatele vraždění Tymošenková a Kličko a další zběř co je přisátá na penězovodu Ukrajiny. No a RUS řekl, ne!! budete to mít stejné jako pro EU, zaplaťte miliardy dolarůl dluhů za plyn, jináč si můžete topit Bursíkovo tyčí a žak ocasem(tedy vyrábět proud třením ebonitové tyče o lyščí ocas:-)!! a bylo to špatně!! nastal řev EU, nácků, našich tzv.demokratů z ODS,TOP09 , těch co podporují banderovce, vrahy a další šmešjd na Ukrajině!! kdyby mohli tak to zavedou i u nás!! částečně se jim to dařilo v jižních čechách, kde pravicové fašistické bojůvky málem připravili učitelku, radní o život !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!společně s místními kmotry-mafiány za podpory učitelů a dětiček výše jmenovaných!!! prý to je ta správná demokracie po ODS-ácku a Topkařsku ,tedy mafii a kmotrů!!!?:-)))))))))))))
    • Platí tě přímo fašista Putin, nebo fašouni z KSČ?
      • Tebe platí dementní Kódl, je t vidět z tvé věty, která je stejně dementní jako Kódl.
      • seer jožko to každého kdo má jiný názor než maistream musí hned platit Putin a/nebo KSČM? Tak potom tobě už vyprali mozek dočista do čista
  • "Zlý" Putin nechce dodávat plyn zdarma? a ještě po sobě nechat plivat? no to je tedy drzoun *15* *15* *15* *15* ale Německo může nakoupit plyn jinde, nebo i od Ruska a poslat ho Ukajině zdarma samo - nebo ne? a ten strašný Putin dokonce nechce, aby Rusko na sebe bralo zvorané akce EU a USA? no to je tedy opravdu děs *2* *2* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit