Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzpopmínám jak se tam přihlásil i Sobotka z ODS a konstatoval to slovy: Nikdy nejdu do předem prohraných bitev!!! A kde je mu konec??? Někteří kandidáti mají cca 100-140 tis. podpisů . Ale to je málo na to aby vyhráli. Pokud nedá někdo alespoň 400 tis. tak je to jen poza. Ale je demokraciem, tak ať se hlásí kdo chce.Možná to některým konečně otevře oči. *4*
  • Především by měli vyřadit to ožralé Kundysem Kundytam, co se živí bubble bum a zapíjí to vodkou.
    • to no jo :
      To je maximum co jsi dokázal za život??? Tvůj otec na tebe musí být opravdu hrdý. *8*
    • Tvůj otec kandiduje že ho popisuješ?
  • 18 občanů, většinou exhibicionisté, by rádi prezidentský stolec. Na ten však má pouze jeden. Ostatní jsou pouhými pěšáky na šachovnici, nebo křoví za prezidentskou zástavou.
  • Tak ať tam jdou všichni a můžou se střídat. Jeden vytírat schody druhý třeba prach a taky někdo leštit kliky. Holt propustit většinu údržby. No a když by přišel terorista tak by nevěděl koho picnout a tak by se ušetřilo i za ochranku. On už parlament příjde na pěkný peníze !
    Jen se podívejte co berou !

    https://zpravy.idnes.cz/poslaneckeNahrady/seznam.aspx
  • Jen klid Topolánek to nebude.A Kalousek rozdával složenky na 120tKč a při tom zatěžoval poštu,proto stojí dnes známka z 0,60hal.až 16Kč dopis obyčejný.Jsou tady ještě lidé s pamětí.Zmizel pravdivý příspěvek o Topolánkově lyžařském výcviku v Alpách s kukátkem.Cenzore máš smůlu jsou i jiná média než humus Tiscali.
  • Tak Míra by chtěl šéfovat? To je ten, co jel honem, honem předávat Mašínům Zlaté medaile za chrabrost za podříznutí pokladníka?
    Také jsem četl o soudruhu Drahošovi co je zač. Taky HUSTÝ, řečeno hantýrkou nedospělců a TV+filmových tvůrců. Pokud je alespoň část pravdy, tak to musí být pěkný...
  • už pořádá tiskovky. A prej jak to bude s amnestií a podobné humorné nápady. Hlupák jak ta jeho Topolánková. Ta když kandidovala do sněmovny tak tady v jedné samoobsluze říkala " jsem vaše nová poslankyně, nebo senátorka". Ještě že s výsměchem vyjela ven! Topolánek to je obecně špatná značka. Asi jak levný dřevitý toaletní papír. Papírny promińte.
  • tak on se hlásí na Hradčana nějaký Topolánek? Není to ten špinavec co si za dobu ministerského šéfování uvinul bastarda s Talmanovou? Tedy AČ OFICIALNĚ zadaný tedy ženatý, začal vypichávat s nějakou metlou.A to až tak že si uvinuli nemanželské dítě, v našem kraji nazývané běžně bastard. Dlouho, moc dlouho to tajil, až pod tlakem novin přiznal. Stará parohačka byla opuštěna i zparchantělému Mirečkovi, začal nový život. A toto se hlásí na Hrad?
    • I kdybych abstrahoval od páně Topolánkova osobního a soukromého života, nemohu abstrahovat od faktu, že to byli pánové Topolánek a Kalousek v roce 2004 "odčerpali" 70 miliard Kč z průběžného důchodového systému ČR,

      TEN DŮCHODOVÝ FOND BYL V TÉ DOBĚ V PŘEBYTKU - a oni z něho ulili 70 miliard bokem, bez toho, že by aspoň jeden z nich uvažoval o vrácení těchto peněz. Po této jejich FINANČNÍ LUMPÁRNĚ začaly problémy financování důchodového zabezpečení v ČR - a ne malé (DŮCHODOVÝ SYSTÉM SE DOSTAL DO DEFICITU, ve kterém je dodnes).

      To těm dvěma nebránilo v tom, aby"OSEKALI"- ze zákona povinnou - VALORIZACI DŮCHODŮ (ve vztahu k růstu mezd a maloobchodních cen)! Topolánek volitelný? Snad - ale rozhodně ne pro racionálně myslící důchodce!

      A rádoby řešením deficitu důchodového fondu - z viny TOPOLÁNKA + KALOUSKA - měla být Kalouskova tzv. "valorizace důchodů" - tehdy ve výši 20 Kč měsíčně - což už nebylo nic jiného, než hrubý a SPROSTÝ výsměch všem penzistům!
      NEVER MORE THIS STUPID ANIMALS - TOPOLANEK UND KALOUSEK ! ! !

      Tu jejich sprosťárnu v té době schválil i Parlament této země! Důchodci - buďte ve střehu!
  • :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit