Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bezva - a za pár měsíců se zjistí, že to byl stejný kiks a podvod, jako s Pandury a vyprošťovacími vozidly pro ně...

  • To co sme ukradli důchodcům narveme američanům do chřtánu.

  • Hlavně že vlastní lid okrádají. 

  • josef.chmela

    Nedávno dostala válkychtivá bába Černochová malý tančík jako hračku aby si měla s čím hrát a dala chvíli pokoj. Nestačilo to. Neustále řvala, že je to málo, že tank je malý a že chce víc. Fialový už to nemohl vydržet a tak sebral důchodcům peníze a dovolil ji koupit si tanky velké a více kusů aby ukojil válečné ambice této militantní báby.

    To jsme to dopracovali s touto vládou. Voliči pětidemolice chtěli změnu, zřejmě tím mysleli válku. Ano, tato vláda má peníze pouze na zbrojení a válku. Válčí s Ruskem, chce válčit s Čínou, válčí dokonce i s vlastními občany a voliči.

  • Už se to nedá ani číst,je to banda neumětelů.

  • Další důkaz lokajství Fialovy vlády. To jsou totiž ty dva procenta HDP na zbrojení, které vláda v dubnu uzákonila aby splnila příkaz zaoceánskéjho protektora. Americké a i ty evropské zbrojovky ovládají americké investiční korporace, jako je Black rock, Vanguard, State street a další a ty si žádají zisky. Za Trumpa měli hov..., ten války a masivní zbrojení ukončoval, tak teď se chtějí napakovat a nejlépe na hloupých vazalech z Evropy. V březnu vláda zatrhla valorizace důchodů a hned v dubnu schválila ty dva procenta HDP na zbrojení. Jak to přesně navazuje. Fialovi šmejdi potřebovali někoho odrbat aby mohli splnit úkoly zaoceánského protektora a zasloužili si od něj podrbání za uchem. Odrbali samozřejmě ty, od nichž očekávali ten nejmenší odpor, důchodce. Fakt máme historicky nejhorší lokajskou vládu od dob vzniku samostatného Československa v roce 1918. Nic horšího tu ještě nebylo, ani za nacistického protektorátu.     

  • No tak asi ty tanky a obrněná vozidla potřebujeme víc, než důchodce. 
    Máme senzační vládu, která vysílá jasné signály.

    Lidi nemají na bydlení, nedosáhnou na hypotéky, obecní byty se nestaví, silnice jako řešeto, tisíce dětí nemá na školní obědy a tahle vláda z Marsu kupuje za stovky miliard tanky????

  • Může nás p.t. redakce příště ušetřit toho rozplyzlého žabího xichtu? Děkujeme

  • gaheris

    A mimochodem, prohlásil primeros Fiala, že jsme ve válce, dobře ovšem chápu to tak, že je vláda ve válce s vlastními občany! Aby se potom nedivili až nastane čas kdy budou mít vydivíno!

  • gaheris

    To že jsou češi chudáci na vládu neplatí, nakoupí si tanky, éra důchodci to zaplatí. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit