Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám jak se tu každý rozčiluje. Jen by mě zajímalo co jste dělali v 89?
  • kmotr policejnim reditelem.
    Je to neskutecne co si tato vlada dovoli. Akce drát, vlasta od tyce, se uz nelibi, ono by mohlo dojit na dalsi, tak znalec falzifikace min. vnitra zlikviduje nepohodlneho a dosadi kmotra.
    No, bude hodne horky podzim.
  • uz maji ti nasi zlodeji vsecko pekne pohromade! a ted hura na restituci pro vatikan. ted jsme na rade my diskutujici--protoze takove svinstvo co na ne hazeme si nemohou dovolit. co by tomu rekli jejich bossove z EU nebo US.
  • Červíček je muž s politickým krytím ze strany ODS. Náchodský "kriminalista", který se zázračnou stáži na Policejním prezídiu dostal na služební hodnost rady - plukovníka. Přitom obešel služební zákon. Tímto žabákováním doskákal na post ředitele dopravní služby pro celou republiku, dále poskočil na ředitele Správy hl.města a poté byl ustanoven do funkce 1. náměstka policejního prezidenta. Člověk, co říká jen dříve naučené fráze. Nevím, kde tohoto magistra pedagogiky, kterou samozřejmě vystudoval při zaměstnání a to formou víkendových soustředění - jednou za měsíc vůbec našli.
    • No, museli přece pomstít Parkanovou, taková odbornice na ministerstvu obrany chybí citelně. Už prý byla poučena, že z dětské špuntovky se střílí zátkami od chlastu papalášů, takže může tam trénovat. Jenom je potřeba ji zprostit obvinění a dosadit za Vondru na obranu... Kalouskovi tam Vondra nesedí a potřebuje MO opět ovládat, má tam své lidičky přece, ne ??? A Červíček vayšetřování Parkanové zastaví raz dva , jedním škrtem pera. no, chvíli jim to trvalo, než to připravili, ale realizace už jede jak namydlená...
    • Takové ONI - tedy ODS a TOP potřebují. Na TOP místa posadit tupce a o úroveň níže to šíbři zařídí !!! To samé bylo s Parkanovou, aby si tam pak mohli dělat své šmejdy jak se jim zlíbí. Je to průhledné, jak zkopírované z gangsterské příručky. Odkud pochází osnova celé této bejkárny není nutné zdůrazňovat. Stený je případ HŇUPA posazeného křesla Ministra vnitra, který jen poslušně vykonává pokyny svých chlebodárců !!! A že je pan prezident znepokojen?? Vždyť mu také nic jiného nezbývá. Žádné zhásadní pravomoci, aby mohl něco změnit nemá!!! Takže tam může na Hradě sedět třeba Pinokio a je to jedno a to samé !!! Základní kupku hnoje v této republice založil spolu s ODS právě ON. Dnes je z toho jeden velký chlív.
    • Bože, Bože....konec světa už nastává
  • To je sebranka . Někde by si dávno udělali pořádek .Vidle aby jsme si od té svoloči nepošpinili.
  • Zbaví se každého, kdo jdeš proti nim. Už věříte, že to bylo všechno na MUDr Rátha narafičené ? Kdo ještě váhá, tak to ještě pozná. Trnem v oku jim bude nebo je Zaorálek. Ten také špatně dopadne.
  • Pane Lessy nedejte se, máte naši podporu. tato politická mafie bude jednou viset. Volíme komunisty, jen ti udělají pořádek. Ještě se dočkáme, že budeme za naše příspěvky zavřeni.
  • Tak a už tu bude zase maňáskové divadlo. Kdo bude obsluhovat loutky si lze snadno domyslet *12* *12* *12*
  • Tak to je fakt síla!!!! Lessy byl konečně poctivý chlap na svém místě, jednal a začaly být vidět výsledky a to se mafii nelíbí. To je vidět podle toho, jak zametou s každým, kdo jde proti nim. Ku_va, kam až jsme to nechali za těch 22 let dojít!? Za-raná země česká!!! Západ by nás měl kopnout do p_dele, až poletíme za Ural, tam totiž patříme! Stydím se!!!
    • Kdo může, je lepší opustit tuto zkur,venou zemi. Stydím se . že jsem Čech.
    • Souhlas, jen jsem čekal kdy ho odvolají. K.rva, ti byli rychlí.... *16* *16* *16* *16* *16*
  • Je to úplně jedno kdo tam je. Stejně nic nemůže

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit