Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejvtipnější je že neútočí na vojenské cíle ,ale na civilní a víte co zasáhli?Ubytovnu s Ukrajinci to je paradox.

  • Logicky se každá napadená země bude bránit. Podobně bych se nedivil, kdyby po napadení Iráku, Afghánistánu, Jemenu, Sýrie nebo Libye tyto země reagovaly podobně a nějakým způsobem napadly New York nebo Washington. Ovšem jsem si jist, že v těchto případech by se takové útoky nebraly jako sebeobrana těchto zemí, ale spíše jako "teroristické činy". 

  • Všimli jste si, že čím vítězněji UA takticky ustupují a provádějí mohutnou ofenzívu, tím méně zpráv z bojiště dostáváme? Včera trefili u Mukačeva vránu. To budou panečku titulky. 

    • Někdy musí i Putin pocítit vlastní medicínu.
      Dneska už je problematické chápání bojiště jako nějaké fiktivní čáry, frontové linie. Technologie pokročily. 

      V neděli jsem docela s úsměvem sledoval, jak se do sebe pustila parta UA a RU. Tak pět mužů  na každé straně plus čtyři "slečny" na ukrajinské.
      Pěsti lítaly, nadávky lítaly, mladá slečna nafackovala dědkovi z druhé strany, samá suka sem, suka tam. No byl to veselý májový víkend. Azbukoví, co jsou u nás na návštěvě se bavili.

      A bude to častěji. 


  • Nešlo o žádný útok, jen o speciální operační dronový výlet.

  • Diwa

    Já se nechci zastávat nikoho, je to jejich věc aby se především jednalo o míru ! Nicméně, logicky, čekal jsem přesně tuto reakci Ukrajiny....pokud Rusko napadlo Ukrajinu, tak je logické a čekal jsem na to celou dobu, kdy Ukrajina začne " vracet flašky " !!! Z logiky věci, každý se bude bránit a je jedno kdo za válku může a je jedno jak se věci mají ! Nicméně nejsem zastáncem Ukrajiny z vícero důvodů, ale tohle jim přeji, aby i ta Ukrajina začala bojovat na opačné frontě ! Další věc je ta, že se takto akorát přiostří válka, ale nikdo z nás nemůže očekávat, že se bude bojovat jenom na Ukrajině, že i ona bude chtít zasáhnout samotné Rusko, což dává logicky smysl !

  • A k čemu by vykládal. Asi na to odpoví jinak. Kde je válka, tam se střílí a umírají lidé. Po tom se Fialovi stýská? Že nás tak zarputile ženě do války s Ruskem, Čínou a ještě s Bůh ví kým, na koho ušatí ukážou. 

  • Putin se odhodlal k tzv. agresi 2 dny před termínem plánovaného útoku ze strany Ukrajiny, na Donbas (povstalecké republiky by byly zmasakrované) a poté, kdy za osm let Ukrajinci zabili 15 až 18 tisíc civilistů, jelimane.

    „Ostřelování
    Kyjeva z minulého týdne bylo varovným signálem Moskvy
    poté, co se zdálo, že Ukrajina ostřeluje jednotlivá
    zařízení na ruském území. Byla to jasná zpráva –
    Podívejte, pokud budeme chtít, můžeme na vás v Kyjevě
    kdykoli zaútočit a není nic, co by nás mohlo zastavit.“,
    vysvětlil rakouský plukovník Markus Riesner.

    S nositeli názorů a inteligence z opačného břehu nediskutuji a s gustem je ani nečtu. To by bylo už smysluplnější šlechtit slepice na snášení třížloutkových vajec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit