Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Když tohle vidím, tak si říkám, že si fakt lidi ničeho neváží. Já jsem nedávno navštívil výkup aut Praha a bavili jsme se tam o tom, jak se někteří lidé k autům chovají. A pak se diví, že je musejí servisovat a stojí to raketu. Ono když nejezdíte na garančky, projedete každý výmol a ráno v zimě vyrážíte v plných otáčkách, tak se nedivte, že to auto za pět let uděláte.

  • Tam musí být opravdu pěkné kousky. Na druhou stranu, pokud jsou nepojízdné nebo jinak ve špatném stavu, tak celkem chápu, že o ně nikdo nemá zájem. Na druhou stranu jak tu někdo psal, kdejaký český výkup autovraků by po tom určitě okamžitě sáhl. Přecejen taková auta se u nás až tak často nevidí. 

  • Nevidím na fotkách noc cenného a tak luxusního, to Lambo je obyčejná replika, ty staré omlacene Cadillaky nemaji v zámoří téměř žádnou hodnotu. A RX7 této generace a v tomhle stavu a o MR2, jako o něčem ceněném a tak ojedinělém voze na vrakovišti, se mluvit nedá. Možná ten Mustang, ale ten ma značku, takže je stále v něčím vlastnictví a spíš si myslím, že jednoduše stojí halabala zaparkovaný a přehnala se přes něj písečná bouřka, což je v těchto končinách běžnou denní záležitostí. Češi se hned onanuji, jak by to zadarmo vyptali, dotáhli sem a chtěli vydělat miliony. Ani by to neuměli od toho písku a nazvali to třeba Sand Edition :D

  • To je videt co je to zac. Jak si veci vazi. Nebyt ropy jezdili by na velbloudech a byli by radi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit