Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není za tím žádná Bártova guerila ale soudní lidé kteří vidí že celá šaškárna s Peake je svinstvo.
    • Přesně tak, nemají tam co dělat. Nebyli nikým zvoleni. Všichni přeběhlíci tam nemají co dělat. Ono je zbytečné srtýrovat kdo tam má být a kdo ne, protože tato celá nekompetentní vláda tam nemá co dělat a už měla být dávno pryč !!!
      • Nemohu jinak než souhlasit -celá nynější prolhaná vláda prasat u koryt do P....E *16* *16*
  • volební program Peake: S LIDEM vyjebem s klidem
  • Je mi na zvracení z těch (ani nevím jak je nazvat,není tak sprosté slovo, co by na naše politiky pasovalo) tam nahoře,co je to zač,přebíhat, měnit kabáty,názvy stran,jen když to u koryta mlaská.
    Už asi nestačí jen zvonit klíči,to to nechají dojít tak daleko,že budou zvonit vystřílený nábojnice o zem?Nevadí jim,že kvůli jejich nenažranosti lidé volí opět KSČ? Že kvůli nim bude národ vyhánět čerta ďáblem?Doufám,že je zato komunisti pověsí.
  • Nevím jestli jsou za útokem Bártovi, ale jisté je že 85 procent našeho národa plive na tuto platformu Karoliny Peak, protože je nikdo nevolil a jsou složeni z přeběhlíků získaných třeba i na poslaneckých WC. Opravdu odporná strana "LIDEM" *12* *12* *12* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Peake co kdyby už jste zestoupila z těch výšin a podívala jak vás lidé hodnotí ,nezhazujte vše na Bártu .Máte pokřivený charakter a pak nedokážete pochopit že jste jen a jen banda přeběhlíků, kterým nikdy nešlo o lidi ale o své vlastní blaho . *16* *16*
  • na platformu Lidem neplivou jen bártovci, ale celý národ !
  • Ona se ta mrd.a diví? Ale copak to? Oni mě nemají rádi? No nějak to s platem do příštích voleb přežijeme. Každý den dobrý...Pak mě volit nebudou, ale ti co se dostanou, mi obstarají příjemnou funkci v dozorčí radě za moji loajalitu...Takhle to bylo, je a bude.
    • Souhlas, ale přece jen si myslím, že pokud budou lidé důslední, že by to tak být nemuselo..Že by za tím byli Bártovci, možná, ale to už je pozdě. Měli být jiní dříve a důslednější. Vždyť drželi "dvojku" ODS + TOP pod krkem a mohli zlikvidovat vládu. Získali by tak asi 30% volebních preferencí a lidé by je volili dál, mohli být opravdovou "štikou", co prohání líné kapry. Ale Bárta veřejně roznášel úplatky, John blábolil jako tele před smrtí, a nakonec poslušně odhlasovali dinosaurům, co si přáli. Za bakšiš 4 letých poslaneckých platů. Prostě volili vrabce v hrsti. Zbaběle !!! Kdyby položili tenkrát už dávno tuhle vládu, měli by sichr v předčasných volbách. Ale oni se tetelili jako ustrašené veverky, že by byly nové volby. Inu, říká se, že kdo s ebojí - s.re v síni. Což poctivě praktikovali. Dnešní plky už jim nepomohou...
      • Nezbývá než souhlasit... *3*
  • Za jakym útokem, tuhle vládu nechce už 85% lidí a ona se chudinka diví????
  • I malé dítě vidí, že paní Peak si založila stranu, jen aby se udržela u koryta a je jedno jak se bude jmenovat.Něco není v pořádku s ústavou,pokud je poslanec zvolen za určitou stranu, jestliže odejde ze strany logicky by tato měla kooptovat dalšího kandidáta a ne aby poslanecký mandát získal za ČSSD a dva roky pak poslancoval spolu s ODS.To samé je s přeběhlíky kolem paní Peak.Zvoleni byli za věci veřejném když odejde dobře, ale ať se uchází o mandát v dalších volbách jako strana pí Peak a ne, aby si je kupovali vládní strany jak králíky za trafiky a volič nemá šanci cokoliv ovlivnit.Co to je za demokracii, to je šaškárna volby vyhraje levicem vládne pravice!Běžte s takovou demokracií víte kam!
  • Za touto stranou nemusí stát vůbec žádné útoky...Který volič bude volit stranu, která je složená z lidí posbíraných na poslaneckých WC a "kuloárech" či někde na chodbě mezi jednáním parlamentu...Jsou věci při kterých se člověk, pokud má v sobě ještě kapku cti raději sbalí a snaží se tiše a nenápadně odejít, aby ta jeho hanba nebyla ještě větší. Kateřina Peak tuto šanci nedokázala využít a tím se ztrapnila.."..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit