Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
  • dzixy
    Další tunel státní kasy. Opět pár úředníků si založilo nový účet kdesi v "rájích".
  • Prostě to rozkradli, tak jak je dnes v zemi zvykem. A ty, blbej občane koukej cálovat, ať na to máme.
  • Stát sofistikovaným způsobem participuje na vytváření kriminality tím, že vystavuje některé lidi tlaku a přivádí je do neřešitelných situací. Třeba účinným nástrojem státu, který přivádí některé občany do šílených situací, je existence, resp. práce exekutorské mafie. Též navrátilci z kriminálu mají velmi těžkou pozici, zejména když se v base zadlužili. Za komunistů vycházel zadlužený kriminálník z basy bez dluhů a nyní člověk bez dluhů se v kriminále zadluží z titulu nesmyslných legislativních  opatření. Stát tak nejen participuje, ale dokonce vědomě kriminalizuje své občany. Eurohujerské osekávání osobní svobody občanů a různé nesmyslné zákazy a příkazy též přispívají k vytváření kriminogenního prostředí. Třeba zákaz kouření v hospodách je signifikantním opatřením.
    • dante

      Za komančů v kriminále --všichni--MAKALI-Demokracie dala i vrahům v kriminále nejen volební právo ale i Lidská práva a nějak zapomněly ty Demokratický tupci že kriminál je --trest--ne lázně-kdo nastupuje trest má být zbaven--Veškerých práv---a mít jen jedno --Držet hubu-proto si Demokraté váží potrestaných a ne slušných občanů-potrestané  líné odmněnují chválí dávají peníze a na Slušné a pracovité--SEROU-to je slavná Demokracie !!!!!

  • Starosti NKÚ bych chtěl mít...

    To je žvanírna - horší Evropského Parlamentu...

  • Prostředky z programů na podporu prevence kriminality byly využity v souladu se zákonem o vojácích z povolání na to, aby si paničky oficírů mohly lebedit zadarmo v divadle???

    Oni si lampasáci berou nějaké kriminálně závadové osoby za manželky, že to pamatuje i zákon????

    Tak to Pán Bůh s námi a zlé pryč s takovou armádou!! Na vstupenku to nemá, ale 55 miliard na hračky se najde. 

    Citace: V letech 2015 - 2017 použilo ministerstvo obrany 90% prostředků, v souladu se zákonem o vojácích z povolání, na podporu volnočasových aktivit. Financovalo třeba vstupenky na kulturní akce pro členy ministerstva či rodiny vojáků z povolání. Na diagnostické či vzdělávací aktivity šla jen malá část peněz. 


    • KIMCID

      Teď poslali 100 milionů do Makedonie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit