Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jsi narazil na pojem BACILONOSIČ???  Tak kdo tady co mele. Všichni klem zaplňují špitály a le ty jsi v poho. Až ti umře někdo z rodiny tak si stoupni před zrcadlo a můžeš tu poznámku směřovat sobe.

  • Je vidět, pane Dvořáku, že alespoň Vy v tom  máte jasno. Alespoň někdo. 

  • A co krádež českého uranu, za který nám GB nabízela nevídaný blahobyt na desítky let? Naší uranovou rudu považoval CCCP za válečnou kořist (!?!), z níž vyráběl "mírové" atomové bomby k ovládnutí světa a museli ho pro CCCP dobývat z velké části naše elita, která zjevně nebo potenciálně nesouhlasila s tím, aby Hitlerův "hnědý " socialismus byl nahrazen Stalinovým (Džugašvilliho) "rudým" socialismem a naše zem se stala kolonií CCCP.


  • a bubmableeee hrbokukeee juesej !!!!!

  • Makak

    EU chystá krádež českého lithia! Vydolovat a Odvézt!

    Kšeft za biliardy 197 600000000000 KČ!

    https://www.youtube.com/watch?v=aOj0Vl1EUPU

  • Tady nejde o lidi, ale jen o sprosté prachy. Vláda se snaží co nejvíce vystrašit lidi lehkou chřipečkou a za naše peníze nakoupila vakcíny za miliardy a je vydělat vychcánků. Bylo by dobré, kdyby do těchto vychcánků napíchali všechny ty vakcíny, když jsou tedy neškodné.

  • Má nás vláda opravdu za takové hlupáky, že si myslí, že budeme věřit, že na Silvestra šlo 70 000 lidí na testy? Neměla by spíše jít celá vláda na psychotesty?

  • Borek borek.Ty jsi takový ten lidový lékař, co? Stejně jako MUDR Fiala, MUDR Okamura, MUDR Pekarová. A tak je to správné! Hlavně, že jsi odhalil strůjce. Moc se tady děkuje. Zejména jak chytneš příznaky tak nelez do nemocnice. Není tam místo pro takové přechytřelé. Pokud možno nelez pak ani mezi lidi. Pěkně v klídku seď na zadku a čekej jak to samo odezní. To jsi tady zas vytvořil koncert blbosti. Hlavně si ale pamatuj, dobře pamatuj na tady ta tvoje moudra.

  • Nemel 3,14čoviny. Drtivé většině lidí po nákaze covidem nic není. Jsou bez příznaků. Na to nikdo neumírá, ale kdo ze zemřelých na rakoviny, mrtvice, infarkty, dopravní nehody atd. měl po testu (mimochodem neprůkazným, s obrovskou chybovostí) covid, tak šup s ním hned do kolonky úmrtí na covid. Nemocnice jsou peněžně motivovány aby obsadili co nejvíc covidových lůžek aby zrádná vrchnost s prolhanými médii mohli lidi strašit katastrofickými čísly mrtvých a blížícím se kolapsu zdravotnictví. Tady není žádná pandemie smrtící choroby (a jen nemyslící zmanipulovaný blbec tomu může věřit), ale jen mediální pandemie k omezování svobod lidí a likvidace živobytí pracující střední třídy v zájmu cizí agendy great reset. A nesnaž se mi namluvit, že to je nějaká konspirace. Tohle se děje nám přímo před nosem a strůjci té agendy (Klaus Schwab, Bill Gates, britský princ Charles atd.) nijak netají, že covidovou hysterii zneužívají k radikální přeměně společnosti a nastolení nové globální diktatury.

  • Takže podle tebe , když se nebudeme testovat , tak tu virus nebude???? A ještě zbývá co s těmi  nemocnými a mrtvémi, ty taky strčíme do písku jako tvou hlavu???

  • Makak

    Ve Wu-chanu, kde začala pandemie koronaviru, lidé divoce oslavili příchod nového roku.

    2metrové odstupy, zapomeňte soudruzi...

    https://twitter.com/Pismo_B/status/1344750154927128577

  • Kdyby lidi nebyli blbci, tedy přemýšleli, nehltali tu obludnou mainstreamovou propagandu a nechodili se testovat, když jim nic není, tak vládnoucí establischment a jejich mainstream by si mohli akorát trhnout. Je fakt smutné, že po dlouholetých zkušenostech s propagandou minulého režimu, kdy se Češi naučili tzv. číst mezi řádky, že dnes současným režimem nechají sebou orat a vláčet.   

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit