Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavní je, že globální organizovaný zločin, maskující se liberálně-progresivickou ideologií, utržil na Slovensku hořkou porážku. Teď už to bude mít dominový efekt i v dalších zemích, kde této globalistické mafie mají lidi už po krk. 

    • ha ha na Slovensku ta mafie upevnila pozici neb vrána vráně oko nevyklove 

    • Jen aby ta poslední Vaše věta se opravdu uskutečnila. Já se obávám, že to nebude tak jednoduché. Víte, co se říká o zvířeti, když odchází (nesnáším slovo chcípá!)? Má-li zuby, kouše, má-li kopyta, kope kolem sebe. No a ona ta Vámi zmiňovaná ideologie je odporné zvíře, které má jak kopyta, tak zuby. 😐

  • Pellegrini je mafian a nemá rozum, nyní to jen spojí zpět do toho, co už Slovensko zažilo s dalším mafianem a nebylo mu z toho veru dobre.. pro mě je to dlouhodobě Východ, tam cesty neplánuji. :)

    • Která strana politická (a nejen na Slovensku) není budovaná po způsobu Mafie? 

      Proč by měl být Pellegrini výjimkou? Nebo si myslíte, že ten manekýn od progresivistů je vynikající a čistá volba,

      Nebo se jen nesplnily Vaše naděje.

      Je to výsostná věc Slováků, koho si volili. 

    • Ten "Východ" máte i v Česku, o "Západě" jako takovém ani nemluvě, tak k čemu byste plánoval cesty na Východ, pane Rejdim-e, že? Kauza Dozimetr, šifrovací mobil pana ministra vnitra, bylo by toho neúrekom, jen chtít. 😐

  • je to volba Slováků a Ficko ví že ždímat lze jen EU a ne Rusáky takže predvolebné sliby je jedna věc a NATO a EU jiná .😎

  • Překážku představuje Čaputová. Uvedla, že bude navrhované členy vlády lustrovat (minizařízeníčkem mezi svými oušky). Usuzuje se, že bolístkou pro Čaputovou by mohl být nejspíše Kaliňák.

  • Na jednom koni dva jezdci nikdy daleko nedojedou. Vpředu může sedět jen jeden. Nevím, nevím, jestli se domluví dlouhodobě. Uvidíme. 

    • Vždyť u nás jich jede na jednom koni pět! 😀

  • Ať žije Slovensko

    Velký respekt, ani vyhrožování pro bruselských/usa fašškomů a jejich peníze nestačily. Když se chce, tak to jde. A teď jsme na tahu 

    • chá chá Bruselu se vyhrožuje do voleb pak čeká mafie na prachy 😎

      • Systém EU je celý postaven na vybírání peněz od států, použití jejich části na svůj provoz a následné přerozdělování těchto peněz zpět členským státům za předem daných podmínek. Bohužel kromě toho posílá EU ještě peníze nečlenům EU a to včetně palestinských teroristů.

        "13. září 2023 -  Z peněz daňových poplatníků Evropské unie odteklo do Palestiny téměř 8,5 miliardy eur. Pomoc EU proudí Palestincům již od mírové dohody z Osla v roce 1993, píše německý deník Bild s odkazem na německého europoslance."

        "Zatímco Izrael stále počítá mrtvé po sobotním útoku Hamásu, v několika západních městech probíhají demonstrace na oslavu zavraždění více než devíti set obyvatel židovského státu. Stovky lidí se sešly v Berlíně, Rotterdamu, Londýně a dalších městech na kontinentu, aby poděkovaly za „úspěch“ teroristů ze sítě Hamás.  "

        V některých přípdech se podpora teroristů v EU toleruje. Kdyby někdo vylezl s ruským praporem a podporoval jejich útok, bude okamžitě zatčen a obviněn.

        • no ale to nesmejvá ani tu Izrajelskou krev a ani tu ukrajinskou , už vůbec to neospravedlnuje invazi na Ukrajinu . 

          Tady mají tvrdě zasáhnou bezpečnostní složky a nebo tajné služby tvrdě sledovat kámoše slavičů pak to dává smysl . Na druhou stranu to nedává právo Izrajeli udělat z těch 2 mil.lidí fašírku bez ohledu na cokoliv . Chápu že tady je to extra těžké chápat . Hledat odpověd na otázku jak je možné do nou gou zony propašovat tolik zbraní a učinných je prvním předpokladem že se tak nebude dít ve Francii , Španělsku či Německu .

  • ..jó to bude zase kvikotu v českých, buzerantských médiích:-)!!

  • Tak ať vám to vyjde,  jde o hodně! Držím pěsti, Slovensko. 😐

  • "Podpora Ukrajiny na Západě slábne, píše BBC. Jako příklad vzala i Slovensko"

    Kluci v Bratislavě, "chalani" dobře to vedete! Ne nadarmo se říká, že v každém slovákovi je kus Jánošíka. Ten z Kyjeva si myslí, že celý svět mu bude sypat svoje veřejné peníze.Tak jak to dělají naši tuponi v Praze.Praotec Čech by je práskal bičem daleko, daleko od hory Řípu. Až k Užgorodu.Ale zlaté časy skončily. Evropu budovali předkové aby se nám tady dobře žilo. Ne abychom tady vykrmovali cizáky.Kteří se nám odvděčují arogancí, nevděkem,vyhrožováním a vnucováním kontaminovaného obilí.Daří se jim to zatím díky hlavnímu fabulátorovi a překrucovači ze Strakovky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit