'Na Slovensku skončila vláda zla.' Volby s přehledem vyhrál Matovič
-
https://www.kulturaboskovice.cz/kino
a jméno ? F.R. Čech ?
-
https://www.kulturaboskovice.cz/kino
a jméno ? F.R. Čech ?
-
Moravany neznám
-
Už jen název strany obyčejní lidé a nezávislé osobnosti. To vlastně znamená soustružník a zloděj kterej se celej život pásl na ostaních a kradl zásadně ve ve velkém. Nebude tam třeba hnída jako Fedor Gál. takový hov.do bych slovákům nepřál.
-
Já se cítím být v první řadě Člověkem, pokud ovšem slyším všude "nakupujte hezky česky" "co nato Češi" Češi pracují, Češi cestují, Češi to či ono, tak si vždy vzpomenu že jsem Moravan. Až se Češi přestanou vystrkovat na piedestal, přestanu i já trvat na svém Moravanství. JE TŘEBA VŠEM ROVNÝ METR A STEJNÁ PRÁVA... buď budeme všichni jen lidé, anebo budeme všichni trvat na svých národnostech.......proč by koneckonců v Čechách měli být Češi a né například jen Rusové nebo jen Němci, když na Moravě prý údajně nejsou Moravané......?
-
Jo jo vy "Češi" v roce 1946 jste nám tu zavlekli Bolševiky v roce 1949 Bolševici zrušili zemi Moravskoslezskou a vy na jedné straně pokrytecky řvete proti Komunistům a na druhé straně vám náramně vyhovují pořádky které tu Komunisté zavedli. Tak byste si měli už konečně ujasnit co chcete.......jinak jste v pozici hlupce který například na jedné straně nadává na Nacisty a na straně druhé schvaluje jejich genocidu Židů....máte v tom tak trochu chaos, ne...????😉
-
V rozhovoru pro tisk řekl, že chce být jako pan premiér Babiš, protože toho mají hodně společného!
Tak snad nebude na slovači tak zle!
-
Budeme pěstovat emerické lezprdelky, kteří si nechají říkat ANTIQUE......
-
To je pravda, žádná myšlenka a to co je uvedeno, je navíc ještě chybné v datech a pojmech....
-
Očekával bych nějaká jména, alespoň jedno, nebo přímo program. Nadávat je snadné, není k tomu třeba žádná invence, stačí si zapamatovat pár neustále používaných nadávek, nebo si je přinejhorším někam poznamenat. Ale vymyslet něco vlastní hlavou, to už je horší.
-
Jsi chudinka, která mi krade mou přezdívku...
Takže asi tak...
-
Peskejute autora za věštění z křišťálové koule a hned v druhé větě děláte to samé.
-
Peskejute autora za věštění z křišťálové koule a hned v druhé větě děláte to samé.
-
No a na slovensku je vymalováno, snad to dojde i nám čechům a přestaneme si ve vládě pěstovat estébaky a na hradě čínsko - ruské kolaboranty...
-
Hlavním poraženým slovenských voleb je Čaputový strana Progresivní Slovensko!
Takže asi tak!
-
Jak může autor článku vědět, že budoucí vládnoucí uskupení nebude ještě horší než to dosavadní. Věštění z křišťálové koule, že? Slováci si zvolili nějakou slibotechnu, tak aby ještě v budoucnu nezaplakali nad výdělkem.
-
Hodně slov, ale myšlenka žádná.
-
no já se narodil v době kdy ve znaku byly i Tatry a stále se cítím Čechoslovák víc než Čech
-
To jaksi pořád není odpověď.
Prohlédněte si velký státní znak a uvidíte jasně atributy historických zemí.
Ostatně - kde jsou ty Čechy? Najdete je na mapě? Nenajdete, protože zemské hranice byly jednou komunisty a podruhé sametovci vymazány.
-
No , pokud se chteji Moravane separovat ....
Mozna by nebylo od veci , osvezit pamet . treba Zlata bula Sicilska a jeji treti cast. Tam je o Morave rec. Kdyz uz jde o tu samostatnost. Deleni v ramci zeme , do toho Slovensko nikdy nespadalo , se da delat do stale vetsicha vetsich detailu. Hornaci / dolnaci, pred potokem / za potokem ...
Tech pripadu je mnoho. A do toho jeste ty treba myslim ze to bylo Valasske kralovstvi napriklad.
Takovy zakladnim pojitkem je , ze velka cast tehle separantu nakluse v nedeli vecer do Prahy , Do patku tam jakoby pracuje a v patek vecer zase domu nejak do toho Gottwaldova a tam okolo . to uz je Morava vidte ? Takze o vikendu nenechaji na rodilych prazacich chlup cisty. Pres tyden drzi hubu aby nevyleteli z prace a potom se to zase jenom opakuje.