Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám mobil a tam se mi zobrazí jméno volajícího. Když je to někdo neznámý a je tam jen číslo, tak to neberu. Pokud mi někdo neznámý chce sdělit něco důležitého, může nechat vzkaz v hlasové schránce nebo poslat SMS.
  • Na telefonní nabídku stačí reagovat: "Nemám zájem a už mě nekontaktujte" a zavěsit.
  • "I přes nový zákon a širokou medializaci řady podvodů, senioři zůstávají i nadále tváří v tvář šmejdům v podstatě bezbranní."
    .
    Tak to dost dobře nechápu. Jak jsou bezbranní? Pokud budou podobné akce ignorovat a nebudou chtít za každou cenu něco "vyhrát" nebo získat "velmi levně", tak o nich šmejdi nebudou vědět. V tomto případě rozhodně hledejme chybu i u těch seniorů. Snad jedině v případě, že by byli nesvéprávní by se to posuzovalo jinak.
  • Patřím už věkem rozhodně mezi hodně staré "seniory".
    Musím však konstatovat, že až na pár bohužel mentálně postižených v mém věku není důvod všechny ostatní nějak litovat.
    Jen vlastní blbostí, .... davají "šmejdům" šanci na "nestandartní" výdělek.
    U mě to zkusili jen jednou, nevím jak dlouho to rozdýchával, že stěží stačil počítat schody po kterých jel dolů jak elektronická myš. A to si dovolím tvrdit, že vzhledem k věku nejsem žádná vazba a on nebyl žádný chcípáček.
    Chce to jen rozum do hrsti jak za komouše a jeho přisluhovačů a bude opět vše OK.
  • Bývaly doby, kdy staří lidé jako naši předkové požívali úcty. To bylo v dobách, kdy si lidé vážili své minulosti, svých kořenů, z nichž vyrůstali. Potom komunisti zavedli přístup, že důchodce už nepracuje, je to tedy příživník a kdo nepracuje tak ať nejí.
  • že prodejní akce tohoto typu jsou postaveny na psychologii a manipulaci s lidmi. Na druhou stranu nikdo nenutí lidi na ty akce chodit. Co ale agresivní telefony od různých společností prodávajících plyn elektřinu bankovní půjčky telefonní a jiné služby používající stejné metody co jejich vlezlý přístup kdy se dobývají do domu jak Němci do Stalingradu? To nikomu nevadí?
  • Mají to vnoučata prokouřit nebo naházet do bedny!? *1*Vlastně chrání mladou generaci,protože na ně nezbyde. *2*
  • si u nás poradil. Nemůžu napsat vesnici, ale dojeli tihle chasníci a prodávali nějaké lampy za 30 000,-. Když si to doma náš Laďa rozmyslel nechtěli o odstoupení od smlouvy ti z Plzně ani slyšet. Ale dojeli vedle do vsi. Postěžoval si strýc svému mladému. Neuvěříte. Mlady vzal kluky z hospody a přišli se na tu vedlejší akci zeptat, jestli by se nedalo vrátit .... A prej nedalo.I nastala pořádná lískačka.Až krev stříkala. A najednou všechno šlo.Ani to policajtům nikdo nehlásil.A pak že nejsou páky. Páka se jmenuje hrubé násilí.
  • Jaká vláda, takový šmějdi, hlavně že platí státu daně a na důchodce stát kálý. Nyní před volbami naslibují politici starým lidem i Modré z nebe, jen aby získali jejich hlasy!! *8* *7*
  • Myslím, že nikdo ze seniorů není až tak ubohý, aby přes všechny zkušenosti a varování nemohl poslat šmejdy tam, kam se neposílá. Není tedy možné očekávat žádnou ochranu vlády či čehokoliv podobného. Komu není raqdy, tomu není pomoci. Vím o seniorech, kteří se šmejdy pěkně vyběhli a mají od nich pokoj.
  • b.svacina
    Počkej až budeš ten dědek umolousanej, tak potom tu jasnozřivou kritiku tvé kedlubny už čmárat nebudeš *16*
  • Když jsou kdejaká bába, kdejakej dědek chtiví všelijakého do nebe vychvalovaného nádobí, lamp na prohřívání těla atd. atp., slyší a čtou o tom dnes a denně, jak jsou jejich vrstevníci neustále napalováni, tak mi věřte, že nějak s nimi nemám slitování, právě pro tu jejich nebetyčnou blbost. Nekupují to totiž ani pro sebe, ale pro vnoučata, která mají jen natažené ruce, jinak si na babku s dědou ani nevzpomenou. Taková je doba a hloupost kvete v každém věku. Říká se, že člověk stářím zmoudří, bohužel, tohle rčení příliš pravdivé není.
  • Takzvaní šmejdi se zřejmě inspirují i naší "tržní" ekonomikou, politikou, soudnictvím a tak dál by se dalo pokračovat...Reklamy a jiné klamy a podvody. Lichvářské půjčky-exekutorské mafie...Takto podobné si způsoby trhni kolik můžeš. A prý se s tím nic moc nedá dělat. No kdo by se snažil když kapři si sami svůj rybník nevypustí a ruka ruku myje. S lidskou hloupostí a důvěřivostí se opravdu nedá nic moc dělat. Dnes se za ni může draze zaplatit. To může vyléčit pak lépe než nějaká zázračná lampa *1* *2* *15* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit