Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale no tak demonstrovalo. Sešli se smečky pomatených bezmozků kterým někdo nakukal že je to správné. Zvyšují se důchody, důchodci rajtujou vlaky z hubičku.Není aktuálně nic neřešitelného. Jo panečku když ODSáci kdysi nasazovali úsporné balíčky, chudým brali a bohatým dávali ještě víc než měli... To byla jiná paráda. Nebo když si tvrdý socan MUD.Rath nosil v krabicích miliony v hotovosti. A ač přichycen, ještě se drze mrská a kandiduje ..... to se davu líbí.Marné ulice je tady jen ulice.
    • Inflace je o 2% vyšší, než loni, takže důchodci o ty svoje přídavky zase rychle přišli. Navíc jim sebrali doplatky na léky a některé sociální služby (sanitku) apod. si musí platit sami. V reálu jsou na tom podstatně hůř a ještě se to zhorší. 

      • R 17=2,5

        R18=2,1

        tak co to MELEŠ 

        INFLACE ČR

  • Milionchvilkoví hochštapleři už  jsou votravní. Ani přesně nevědí, co vlastně chtějí. Např. požadují odchod Benešové, která se ničím nezpronevěřila vůči zásadám etiky a morálky, a na druhé straně chtějí návrat ministra Kněžínka, který ovšem prohlásil, že Babiš není ve střetu zájmů. Milionchvilkoví aktivisté tedy chtějí odstoupení Babiše a zároveň chtějí, aby ve vysoké ministerské funkci byl  zastánce pravdy, tedy zastánce Babiše. Umělečtí kumpáni milionchvilkových hochštaplerů se vezou na módní vlně protiruské hysterie a vůbec horují za tisíckrát omletá propagandistická témata, která jsou už totálně provařená. Pracně stavěný antibabišovský domeček z karet dříve či později se zhroutí. Milionchvilkoví propagandisté umí jen jedno - vybudit u lidí záporné emoce (nenávist, očerňování každého, kdo nesouhlasí s jejich názory atd.) Milionchvilkoví aktivisté rozeštvávají společnost.
    • A estébák Bureš a ten hradní ruský prostitut společnost spojuji??????????????????
  • Banda nemyslících netuší že jsou jen nástroj na odstoupení Babiše a až toho dosáhnou tak jim ODS,Piráti a Topka ukážou zač je toho loket a budou demonstrovat znova aby se vrátil Babiš.


  • Organizátoři demonstrací přelepují veřejné plakátovací placené plochy hloupostmi.Prostě divoké výlepy. Vidět že ulice je opravdu ducha mdlého, slovní zásoby slabší. Krásně do manifestu k Letné zanesli třeba viníka zcelených lánů.Nebo veselou bajku jak Brusel aktuálně odmítl zafinancovat nějakou pekárnu. Tak se prý skládáme ministerskému předsedovi všichni.Velcí myslitelé organizují Letnou. A zas by tam mohla zaskučet potulná herečka nějaká Čvančarová. Dlouhé roky bez pořádné role. Ale davu se na Václaváku klaní až k zemi.Hlupaňa. Až na zem.

  • Haha, to je ale legrační článek. Kolik ukřivděných havloidů bylo na jednotlivých akcích, když jsou pouze 2% "nespokojených"?

  • milion chvilek-tisíc demonstrantů- sto hoven, to je dnešní Praha

  • Ve 300 městech a místech! Píší šmudlové od novin. To už z nás čtenářů dělají naprostá mača. Kde by se jich jako v jeden den tolik vypatlaných mozků sešlo? A že nedošli ti hrdinové k volbám.A že nemají chytré palice řešení? Nebo že by se žezlo státu rovnou předalo takovým Fialům, Kalouskům,Pirátům? Panečku ti by po Praze teprve tancovali! A demonstranti zas ryli po čase hubama o zem po řadě úsporných opatřeních a balíčků.

  • vyfetlí voliči pirátů, kalousek, měmcová, fiala, sorošova mládež, studenti inkluzních škol, podplacení, závislí starostové, to jsou všichni demonstranti

    • Byl jsi tam? Tak nemel babišoviny!

      • Asi 30%  nějací prpotestující  zbytek čumilové  a turisti.

      • vanhorne

        "Byl jsi tam? "

        Budes se divit, ale ten byl vsude, vsechno videl, vsechno umi vsechno zna.

        • a všude ho nakopnou do prde - le😀
  • Nikdy jsem nemyslel, že pravda a láska 

    mohou plodit takovou nenávist. 

    „Ti zfanatizovaní lidé vlastně neuznávají svobodné volby, které přinesl rok 1989, což nemůže mimo Prahu a Kavčí Hory obstát a získat masovou podporu osmi a půl milionu voličů. Ti rozhodují, ne náměstí a pochybní umělci. „Nikdy jsem si nemyslel, že pravda a láska může plodit takovou nenávist a zášť. Je čas to zastavit, než bude pozdě.“

    • Svobodné volby máme, ale k tomu a nám chybí to b: totiž svéprávní, soudní občané. Zatím převládají nesamostatné ovce, kterým stačí pár keců a jdou za svým fýrerem. A to co v u nás naprosto chybí, v důsledku komunistické totality, to je morálka, čest.

    • Navrhujete to udělat jako v Číně - všechny je postřílet? I když mají Ústavou zaručené právo se shromažďovat.

      Lindo 86, co jste to za arogantního tupce?

       Nezdá se Vám divné, že člověk jako Andrej Babiš, který je prokazatelně usvědčen ze lhaní a krádeží je stále na svobodě a ovlivňuje justici?

      Kdyby tento stát, který si platíme ze svých daní fungoval alespoň na 50% jak má, nemuseli by se lidé domáhat spravedlnosti v ulicích.

      • Tentokrát souhlas. Ale to musí udělat ta "ochraňovaná justice." Ne ulice. 

        Výzvy, aby byl kdokoliv kvůli svému přesvědčení fyzicky likvidován nebo žalářován může vznášet jen skutečný duševní trpaslík. A to linda86 neudělal (neudělala). K tomu tu vyzývá jiný exemplář demokrata. 

  • Vždy když to ve volbách nevyjde tak budeme dělat v ulicích tak dlouho binec až nás někdo vyslyší. Co natom že jsme jen jedna desetina (možná).  Důležité je otravovat tak dlouho až to klapne. To je ta demokracie  zastupitelná-taková většinová. A parlamentní!!!!  Jste jak naši fotbalisti , ktaří když prohrávají tak je vina všude jen ne v nich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit