Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dopadl lépe než kdyby byl zajat jako žoldák z Jižní Koree. Ten čeká na rozsudek trestu smrti. Představte si tu ostudu, jak Lipavský volá do Doňecké republiky a chce, aby byl český žoldák propuštěn!!!!!!!!! Asi by se mu tam vysmáli. Kdyby mu řekli, že tento náš žoldák tam zabil 50 civilistů, tak by na to nemohl nic říci, i když by to bylo vymyšlené. Myslím, že se Lipavský modlí, aby žádný český žoldák nepadl do zajetí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Té ostudy a ponížení volat nepříteli, kterého západní vidění světa označuje za separatisty nebo teroristy a na jehož likvidaci se ČR podílela vývozem zbraní. Nechtěl bych tu šaškárnu po telefonu absolvovat (myslím Lipavského).

• OvcanHavel

Třeba umřel když viděl ty ceny benzínu u nás... pravdu se asi nedozvíme

• s tím se musí počítat , ale nikomu se nechce umřít .😎

• Kdo chce kam, chuj s nim....

• Řidič kamionu musí počítat s rizikem nehody na silnici. Hasič zachraňující životy a hodnoty druhých musí počítat s rizikem smrti. Člověk jdoucí do místa konfliktu musí rovněž počítat se vším. Každá činnost nese své riziko. Teď je otázka, která činnost má smysl, aby člověk riskoval život. Hasič a voják bránící svou zemi a přitom zahyne, jsou úctyhodní hrdinové. Když ale někdo riskuje zbytečně, protože leze tam, kde se hájí soukromé spory pár mocenských d..bilů, pak je to na úrovni člověka, který vyjede na silnici ožralý. Pokud tam šel pro peníze, může si zato sám. Pokud tam šel ze svého naivního přesvědčení, protože skočil na špek propagandě, jsou vinni agitátoři, kteří ho mystyfikovali. Smrt je věc přirozená. Jde jen o to, aby ukončení fyzické existence mělo nějaký vyšší význam a ne jen zbytečně dělat hloupého kašpárka pár vypočítavcům. Mohl se dát k dobrovolným hasičům. Tady by jeho riziko mělo vyšší smysl. 

• A než mne někdo obviní, co jsem v životě dokázal a že kecám z bezpečí  zázemí, podotýkám, že párkrát v životě mi už šlo o kejhák. Jsem dobrovolný hasič. Jednou u požáru, vítr hnal oheň a dým přímo na nás. Neměli jsme dýchací přístroje a těsně nad námi byly dráty vysokého napětí. Naštěstí jsme to zvládli. 

Počítám s rizikem obětováním života, kdyby Rusové, Němci, Američané nebo dokonce nedejbože i Češi ohrožovali mou rodinu. Ale v žádném případě nehodlám dělat hloupý kanonfutr  nějakým vy..caným d..mentům z Washingtonu a jejich podlézavým bl...ečkům ze Strakovky. To si radši sednu do křesla a budu žvýkat tatranku....

• Hasice si nesmirně vážím: zasahují  u požárů, u nehod, u přírodních katastrof, u zříceninych stavbách.  Nasazují životy a zdraví pro ty, kteří je platí. Jsou vlastenci bez postranních umyslů. Díky hoši i dívky. 

• H

• Ach, vy jste tak statečný !!!

• Můžete taky projevit odvahu a vzdorovitě žvýkat v křesle tatranku. 😉 Chce to jenom nepodělat se ze samozvaných mocipánů a jejich de..ilních nařízení....

• Naštěstí je mi jedno, co tady nesouvisle meleš .....

• Takže navždy zůstaneš připos..aný srab. Tvoje volba...tak si nestěžuj nulo....😉

• Reakce na příspěvek:

Už jsem na to přišel, ty nejsi žádný hasič ale uječená prostitutka, která chce mít vždycky poslední slovo !!!!

• Vybral si sám, nikdo ho tam nenutil. S tím musí počítat vsichní dobrodruzi, kteří o válce nic nevědí a neabsolovali vojenskou přípravu. Nehledě k tomu, ze nerozumel politice a nechal se  oblbnout rusofoby a současnou vládní politikou podporující zbytecnou válku,  avšak oslabení ruského medvěda.  Jenom, že ten je a zustane geograficky blíž než usa. 

• Stačí se podívat na tváře 3 žoldáků, kteří dostali trest smrti v Doněcké republice. Žádná inteleigence z nich nevyzařuje a z toho hlupáka z Maroko už vůbec ne. Ten ani netušil, která bije, když mu četli rozsudek smrti. Všichni tam šli za prachama a nikoli z přesvědčení, jinak by byli potetováni nacistickými symboly. Riziko podnikání.

• Máš ten nick blbě, ne KMB, mělo tam být KGB :)

• KIMCID

A to je dobrá ,nebo špatná zpráva?

• sow.da

Špatná pro rodinu.

• KIMCID

Tak snad s tím počítali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit