Přejít na výpis diskuzí
Na Ukrajině vybuchl plynovod. Mohlo jít o teroristický čin
17.6.2014
117 příspěvků
-
Ale jim Rusové dávají pokouřit co? A to je teprve začátek!
-
-
Protestuju, abych byl nazýván "soudruh". Jsem tak zuřivý pravičák, že z toho dostávám epileptické záchvaty a občas si ze vzteku nadělám do gatí. Taky jsem už několikrát pokousal ošetřovatele. Váš Tečka.
-
-
Jestli přestanou být plynovody na Ukrajině bezpečné tak je uzavřit a muže se pak celá Evropa zbláznit . Fašisté v Kyjevě se podobájí cigánum nepřizpusobilí k civilizaci.
-
jestli to udělali separatisté, radikálové, proruští ozbrojenci, teroristé, bandité, nebo nacionalisté! Než se dohonou, bouchne to jinde...
-
Ano, otázka zní qui bono, komu to slouží. Kdo má mozek a umí s ním přemýšlet, tak si jistě odpověď najde.
-
"Běžné" ráno ve Slavjasku, příprava pohřbu třech mrtvých důchodců, které zabil minometný granát. Slavjansk pohřbívá své občany v den smrti, bez elektřiny nefunguje márnice.
Dobrovolník, který pohřbívá hlavně civilisty udává poměr 5 zabitých civilistů na
1 obránce.
Na otázku, zda to pro něj není strašné, vyjíždět je pochovávat odpovídá, já jsem se již pohřbil, už to není strašné.
goo. gl/65rV3I
(odstraňte mezery) -
Západ si hraje až dohraje ...
-
Nejakej smoula zkousel navrtat potrubi a zapomnel zhasnou cigaretu. ale jednou se jim to stejne povede a EU bude mit zvysenou zpotrebu plynu *8*
-
-
proč se ta Plynošenková motala okolo s vrtačkou v ruce!
-
-
Tak uz jsme na to přisli. *1* *1* *1* Tak ta uz nic nenavrta *1* *1* *1* . No jooo,ale aurcite se najde jinej blb s vrtackou a uz je jenom jedna roura. Tak jdu radeji shanet nusi na sisky. Brrrr,to bude letos zima. *2* *2*
-
-
-
Uz je to 3:0 pro Putina. Slusny vysledek ze jede sam proti vsem. *1* *1*
-
-
Zbožné přání, kolaborante placený fašistou Putinem!
-
-
To neni prani ale to jsou fakta. 1:0 KRYM ,2:0 vyhrane sankce,3:0 rozdelena Ukrajina a EU na kolenou. To je ti malo ??? *15*
-
-
-
Proti Rusku nepůjdu nikdy, nikdy ,nikdy ve spojenectví s EU a USA.
-
-
Tak jdi do prrdele. I s tím tvým Ruskem.
-
Bodejť , vy komunisti jste vždycky s fašistama kolaborovali.
-
-
Vše jde podle plánu!