Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gorobilypes

    Pamatujete jak lákali lidi, aby šetřili přírodu a jezdili vlakem. Že je to levnější 🤣

  • Chybí penízky na kolejích? A že loni si tady rajtovala UKáčka měsíce zadarmo.Bez kufrů.Navštevovali se vzájemně. V zahlcených vlacích ČD.Výlety mezi Bratislavou, Varšavou, Prahou ,Ostravou.Ukázali pas dostali jízdenku s nápisem "bezplatná přeprava". To Jančura byl jště větší hrdina:

    "V rekordním čase vypravil RegioJet ve spolupráci s Člověkem v tísni
    vlaky, které do České republiky zdarma přivážely ukrajinské občany,
    především matky s dětma".

     On nám je tady navezl, shrábnul peníze od státu .... a vy se tady starejte.Staráme se.A to je právě to.Aktuálně přicházejí účty za tato "hrdinství". Nám všem tady okolo.

    • Bratr ministra Jurečky získal na dotacích celkem 295 miliónů korun. Může být něco důležitějšího než odstranění volského potahu ze Strakovky ?

  • Komunisti na to šli od lesa - když zdražili maso, uvedli alespoň, že zlevňují lokomotivy. Nyní se ledacos zdražuje a už se uvádí, že přijde další balíček se zdražováním, jelimane z redakce. A navíc- Saudi, Spojené arabské emiráty a Írán budou nyní od ledna členy BRICS+. Dále - Američané mají v kalhotách, protože Rusové rozmístili u jejich hranic, například v Nikaragui a Venezuele své lodě se Zirkony. Jsou tak rychlé, že jsou v amerických městech za pár vteřin. Navíc - zpráva ze včerejšího dne: Rusové prorazili poslední obrannou linii na severu Avdijivky a Ukrajinci musí ustupovat o 20 km a začíná se hroutit celá fronta. Část metra v Kyjevě je také zatopena a leckde přestanou dodávky elektřiny. A zakladatel TOP09 čuchá ke kytičkám zespodu, nedělní (za příplatek) jelimane. Povznuzující pro civilizovaný svět je i informace, že stát Texas bude příští rok hlasovat o svém odtržení od USA a budou ho následovat další státy... Tak na minimálně měsíc - co ty na to ? A nevyvaluj tak bulvičky, Jégle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit