Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ukrové dnes odpoledně opět ostřelují Gorlovku.https://vk.com/strelkov_info?z=video-66833222_171234408%2F314d14b7eed91f5aaf
  • 7 fotek důsledků ostřelování obytných čtvrtí Doněcku ukronácky v noci na 16.8.2015
    https://vk.com/strelkov_info?z=photo-57424472_376788439%2Fwall-57424472_70819
  • 16.8.2015 Informace o škodách a utrpení v DNR/LNR z rána 16. Srpna od vojenského zpravodaje Časovčíka.
    Jeden člověk zemřel a pět bylo zraněno v důsledku masového ostřelování Doněcka ukry. O tom dnes informovala tisková služba správy města. Noc na 26. srpna byla jedna z nejhorších tento rok. Pod palbou ukrů se ocitly opět Doněck, Gorlovka, Makejevka, Tělmanovo a jiná města. V Doněcku-Jelenov ce jsou požáry v oblasti kombinátu Nový. Byly zde zaznamenány střely chemického charakteru.
    Makejevka – jeden zraněný, 213 domů bez plynu, 300 domů bez elektřiny.
    Dokučajevsk – Střelby do obytných čtvrtí soukromého sektoru, poškození skladů místního chladírenského závodu.
    Tělmanovo- Mnohonásobné ostřelování objektů infrastruktury zrána 16. srpna po celé obci, zlikvidována elektřina i plyn, voda dostupná jen v některých částech.
    Luhansk – noc celkem klidná, v některých částech ostřelovali civilní objeky a pozice opolčenců.
    Celkově se situace s ostřelováním okupantskými vojsky jeví jako kritická. Intenzita ostřelů narůstá. Nepříliš velké množství obětí mezi civilisty je důsledkem pečlivé práce a profesionality záchranných služeb, ostražitostí místních a také poctivou prací při přípravě krytů, kterou odvedly správy všech
    Téměř 1300 lidí se stalo obětí ostřelování ukropskými okupanty na území DNR. O tom Doněckou zpravodajskou agenturu informovali v úřadu veřejného ochránce práv DNR. Od začátku roku 2015 zemřelo 1287 lidí, z nich 1088 mužů a 199 žen. V úřadu ombudsmana také informovali, že od 1. ledna 2015 bylo v bojích zraněno více jak 1100 lidí.
  • Hup Tečko
    vyskoč a zameč ! *15*
  • Ó jak září štěstím blbeček Semjon, postavy křivé, rozumu mdlého, celkově rozhicován....
  • Já jdu ven chudinko malá. Jen ty tu budeš smrdět až do noci pod 390 nicky.
    protože jinou zábavu v vém prázdném životě nemáš. *15* *15* *15* *15*

    Tak si tu krad nicky,. Lži a naklikávej si bodíky. A nezapomen všem kdo mají nýž Putinovský
    názor dát nálepky Tečků a Semjionů. Za flákání tě KGB rozhodně neplatí.

    Od zítřka jsem tu se super nickem který už neukradneš. Jo a od Ukrajinských přátel jsem
    dostala detailní informace o Ruských zločinech - odposlechy fotky videa .
    Takže se těš na jejich zveřejnění. Chtěl jsi válku máš ji mít. *14* *14* *14*
    • Polský zákaz Nočních vlků je zcela na místě

      Polská premiérka Ewa Kopaczová řekla jasně, že pokud budou Noční vlci urážet Polsko, nemohou počítat s povolením průjezdu. Právem také označila jejich jízdu za provokaci. Urážky Polska se dopustil zástupce tohoto motorkářského gangu tím, že polské odpůrce jejich jízdy označil za potomky nacistických kolaborantů. To je jasné hrubé a urážlivé zjednodušení. Ono může jít třeba o děti a vnuky těch, kterým Rusové zavraždili táty či dědy v Katyni nebo jejichž mámy a babičky zahynuly při deportacích do komunistických gulagů.

      Bylo to sovětské Rusko vedené masovým vrahem Josefem Stalinem, které se spojilo s nacistickým Německem, aby společně napadly Polsko. Rudá armáda bez přechozího vyhlášení války 17. září 1939 začala okupaci východního Polska. Jednalo se také o hrubé porušení polsko-sovětské smlouvy o neútočení z roku 1932. Německo podobnou smlouvu s Polskem z roku 1934 vypovědělo na jaře 1939, kdy Polsko po půlročních jednáních razantně odmítlo vstup německé armády na své území.

      Sovětský svaz pak uzavřel v srpnu téhož roku smlouvu s Německem o neútočení, známou jako pakt Ribbentrop-Molotov. Při té příležitosti vzkázal Stalin právě po německém ministru zahraničí Joachimu von Ribbentropovi pozdrav Adolfu Hitlerovi, kterého si prý nesmírně váží. Německý vůdce pro změnu připustil, že inspirací pro nacistické koncentráky byly ruské lágry neboli gulagy. Rudá armáda pak společně s německým Wehrmachtem uspořádaly vojenskou přehlídku po porážce Polska v Brestu-Litevském.
      • Je třeba říci naplno, že Rusové Polsko dvakrát okupovali. Poprvé v roce 1939 a po druhé v letech 1944-45. V obou případech rozpoutali komunističtí vetřelci z Východu v Polsku brutální teror. V prvním případě povraždili přes dvacet tisíc důstojníků v polské Katyni, deportovaly celé polské rodiny na Sibiř v transportech, které s i s těmi nacistickými nezadaly. Desetitisíce lidí včetně žen a dětí při nich zahynuly hladem a zimou nebo byly zavražděni surovými dozorci.

        Polsko neslaví 8. května vítězství nad nacismem a má k tomu pádný důvod. Na bodacích Rudé armády přišla nová, tentokrát místo německé nacistické ruská komunistická okupace. Zemi byla proti vůli většiny národ a vnucena Kremlem komunistická vláda a jednotky sovětské politické policie NKVD zatýkaly hrdiny polského protinacistického nekomunistického odboje. Některé Rusové zavraždili rovnou, jiné po vykonstruovaných procesech, desítky tisíc lidí poslali do sibiřských lágrů.

        Rusové v Polsku masívně rabovali, olupovali místní lidi, vybíjeli hospodářská zvířata, odváželi ze země zařízení továren a drancovali i po válce jeho přírodní zdroje. Tato válkou těžce zničena země musela dodávat sovětskému Rusku v letech 1946 – 1950 třináct milionů tun uhlí ročně za cenu jednoho dolarů a třiceti centů za tunu, což byla šestina světové ceny!

        Čili Noční vlci by se měli vůči Polákům chovat slušně a s pokorou a omluvit se jim za násilí a zločiny, kterých se jejich předkové v této zemi dopustili. Pokud toho nejsou schopni a hodlají se držet zfalšované komunistické historie, nemají v civilizované společnosti co pohledávat.
        Koneckonců chtít po tomto motorkářském gangu, který se v devadesátých letech minulého století vyznačoval mafiánskými praktikami, jehož členové brali výpalné, unášeli a mučili lidi, slušnost, je asi hodně naivní.
        • Moskva vůbec dělá v současnosti všechno proto, aby Poláky co nejvíc poštvala proti sobě. Nehorázná byla například nedávná kritika polského prezidenta Bronislawa Komorowského v ruské státní televizi za to, že při vzpomínkovém obřadu ve Varšavě, připomenul brutální ruskou komunistickou vraždu dvaceti tisíc polských důstojníků v roce 1940. Rusové se rozčílili nad tím, že prý přepisuje dějiny. No, i Rusové včetně Putina přiznali, že tyto vojáky zabili oni.

          Další kremelskou provokací má být jízda jakéhosi ruského motorkářského gangu (úsměvné je, že Rusové nejezdí na strojích vlastní výroby, ale na amerických Harley-Davidsonech ) přes polské území do Německa, údajně na počest vítězství v II. světové válce. Ruští motorkáři v podstatě vyhrožují, že nebudou respektovat polské zákony, což může vést ke střetům, protože hrdí Poláci si ruskou aroganci nenechají líbit. Ale kdo ví, jestli není cílem ruského gangu, schválně provokovat násilnosti. V tom případě bude jistě připravena polská policie, která je vyzbrojena i samopaly a umí si zjednat pořádek.
          • Ještě, že ta vedra přestala. Snad to bude lepší, protože číst takové slátaniny co vzniknou z přehřátého mozku, to nemusím.
  • Hup Tečko
    vyskoč a zameč ! *15* *15*
    • Bejt to terč, tak jsi přesně uprostřed! Zásah do černého!
      Vivat Novorossia!!!
  • Pražské povstání bylo za komunistů ideologicky zkreslováno a zlehčováno. Soudruzi jaksi nemohli zapomenout, že na tomto hrdinném boji českého národa proti nacistům neměli téměř žádný podíl. V České národní radě byli v menšině a vojensky je řídili prvorepublikoví důstojníci. A tak si rudí museli vymýšlet. Již zmíněný spisovatel Drda v Němé barikádě tak svěřil velení barikády na Trojském mostě komunistu Hoškovi. Pravdou, že povstalcům tam skutečně velel a úspěšně Hošek, ale byl to poručík čs. armády, žádný komunista.

    Ještě k Miloši Zemanovi , když už je v Moskvě, aby Vladimíru Putinovi připomněl únos asi 10 tisíců čs. občanů do sibiřských gulagů, který v roce 1945 provedla komunistická tajná policie NKVD, jejíž nástupkyni KGB kremelský vládce dlouhá léta věrně sloužil. A také ať pozdravuje svého kamaráda - šéfa ruských železnic Vladimíra Jakunina, rovněž bývalého kágébáka. A když už je důchodce z Vysočiny takový bojovník proti tunelářům a zlodějům, ať se ho zeptá, jak soudruh Jakunin dokázal takový zázrak, že si z ročního platu1,6 milionů dolarů postavil obrovský rezidenční komplex za 72 milionů dolarů.
  • Jak Češi vinou Rusů krváceli v pražském povstání

    Vím, že pro někoho je to krutá pravda, ale Rusové si v našem hlavním městě příliš nezabojovali. Klíčový význam pro ukončení bojů mělo jednání České národní rady s německými veliteli a uzavření dohody o příměří 8. května 1945.

    Toto je datum skutečného osvobození Prahy, které oprávněně slavíme jako Den vítězství. Je dobré si hrdinství našich předků v boji s nacismem připomenout.

    Vážím si hrdinství obyčejných vojáků Rudé armády, z nichž mnozí bojovali hlavně za svoji vlast a nikoliv za Stalina a bolševiky. Nikdo rozumný nebude zpochybňovat fakt, že většinu území Československa obsadila Rudá armáda a padlo zde přes 140 tisíc jejich vojáků. Na tom však z velké části nesla vinu i ruská tradice, podle které lidské životy nemají žádnou cenu. Rudoarmějci byli často chudáci pod velením nelidských maršálů a generálů, kteří nehleděli na obrovské ztráty a často je hnali do nesmyslných útoků na dobře opevněné německé pozice. V tom vynikal také maršál Ivan Koněv, který byl velmi necitelný ke svým podřízeným a jehož I. ukrajinský front vstoupil do Prahy

    Naše hlavní město mohlo být přitom osvobozeno už daleko dříve, ale bohužel stalo se obětí politických pletich a slabosti vrchního velitele západních spojenců amerického generála Dwigta Eisenhowera. Ten začátkem května uvěřil velitelům Rudé armády (byla to lež), že jejich operace směřující k osvobození Prahy už začala a dal příkaz veliteli 3. americké armády generálu George Pattonovi, aby dodržel dohodnutou í demarkační linii Kraslice — Karlovy Vary — Plzeň — České Budějovice.
    • Jak potvrzuje ve svých pamětech vojenský velitel Pražského povstání generál Karel Kutlvašr, faktický německý vládce Protektorátu Čechy a Morava, státní tajemník Karl Hermann Frank mu při jednáních potvrdil, že Němci jsou připraveni, vzdát se Američanům. Ti přitom už 6. května ráno osvobodili Plzeň a do Prahy mohli klidně dorazit o den později, protože by prakticky nenarazili na odpor. Vinou ruské komunistické ideologické zaslepenosti tak v našem hlavním městě zbytečně umřely tisíce lidí.

      Je potřeba zdůraznit, že klíčový podíl na úspěchu Pražského povstání měla Ruská osvobozenecká armáda neboli podle svého velitele generála Andreje Vlasova známá jako Vlasovci, která rozhodným způsobem přispěla na pomoc povstalcům 6. a 7. května, kdy se situace českých bojovníků stala vinou nedostatku zbraní kritickou.
      • Mezi hrdiny pražského povstání patřil i strýc současného předsedy TOP 09 František Schwarzenberg, který se za okupace aktivně zapojil do protinacistického odboje. V biografii, kterou o něm napsal Vladimír Škutina, se píše, že převzal kapitulaci německé posádky na pražském Wilsonově (dnes hlavní) nádraží. Původně se mu tam v uniformě československého poručíka jít nechtělo, protože velitel jednotky Wehrmachtu, major, se chtěl vzdát pouze protějšku stejné hodnosti, a poručík je jak známo šarže nižší. Tak František Schwarzenberg namítal, že se mu se stejně nevzdá a navíc on železnici vůbec nerozumí. Nakonec ho přemluvil člen České národní rady Josef Kotrlý. „Půjdeš tam, řekneš mu, že jsi princ Franz von zu Schwarzenberg a uvidíš, jak se přetrhne. Nádraží pak předáš železničářům,“ poradil Františkovi a nakonec to tak přesně dopadlo.

        František Schwarzenberg také v knize popisuje situaci, kdy se stáhl s několika svými spolubojovníky asi na hodinu do jistého sklepa v centru Prahy. Tam už byl však uhnízděn komunistický spisovatel Jan Drda se svými kumpány, kteří jaksi nebojovali, ale celou dobu povstání byli zbaběle zalezlí a popíjeli víno. Soudruh Drda pak později napsal lživé dílko Němá barikáda.

        Klíčovým okamžikem pro ukončení bojů v hlavním městě bylo datum 8. května! Tehdy Česká národní rada v čele s předsedou Albertem Pražákem a generálem Kutlvašrem uzavřela v 16 hodin s velitelem německých jednotek bojujících v Praze generálem Rudolfem Toussaintem dohodu o zastavení bojů a odchodu německých jednotek z Prahy směrem k americkým liniím. Drtivá většina německé armády dohodu respektovala a ještě v podvečer přestala válčit a začala se z metropole nad Vltavou stahovat.
  • Rovněž nesmyslům o neonacistech na Ukrajině už věří jenom prostí jedinci. Mezi ně ovšem nepatří ti, kteří tyhle hlouposti vědomě šíří. Prokázaným neonacistou je ale určitě vicepremiér ruské vlády Dmitrij Rogozin, který se podílel na nedávném srazu evropských nácků v Sankt Petěrburgu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit