Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to jé? Dlouho jsem tu nebyl přiletěl jsem z marsu, to je nová zemská civilizace, z jakého jsou kmene? Taková čokoládová barva, hm.
  • Nic takového by se tímto způsobem nemuselo řešit, kdyby se tato tlupa nikde nepřínosných parazitů naučila za těch 1500 let co už se potulují světem dělat něco se svými životy a pracovat jako všichni ostatní, když to dovedou i jiné "menšiny". Poradit si s nimi nakonec neuměl a dodnes neumí nikdo..Chánov je rozdáváním pečených ryb, kde je třeba zastávat i tu druhou "biblickou" pomoc a to je dát jim síť ať si ryby nachytají a upečou sami a když ne tak je vyhnat stejně, jako to udělali jejich dávní předkové v západní Indii, kde už nemohly s nimi vydžet to, že nechtěli se spolupodílet na společném soužití mimo dělení a vidět taky i povinosti co se týká budování a společné práce. Hnát je tam odkud přišli i s "výslužkou" na cestu s jakou přišli oni včetně jejich vděku za naše pohostinství ,občanství a naprosto nepochopitelně i výsadního práva pouze pro "domácí" a tím je právo volební ! Dočasné povolení pobytu dostali od našeho Karla IV ,protože ten je některé potřeboval pro černé řemeslo do kováren a tohle je vdět i výsledek pravidla "za dobrotu na žebrotu"
  • Máš pravdu ohledně novinářů.I za komunistů byl ten novinářský dobytek ochoten ,za peníze nalhat národu všechno.Ale nabylo těch novinářských lumpů tolik,jako po údajné revoluci.Nejrozumnější by bylo ,všechny prolhamé novináře,kteří obelhávají národ,protahnout katovskou mučírnou,a tam jim v humánním duchu,roztrhnouti hubu,od ucha až k uchu.
    • jak říkám , to co píšete někdo provede vám..a pak bude řvát , proč ??? *9*
  • Skarede nacionalisty, co si dovolili protestovat, je potreba rozhanet delobuchy, ostouzet a nenechat je vykecat. Romove jako zaslouzili hrdinove prace, zkratka elita naroda, viz doprovodne foto. Smarjapanno asi bude nutne strcit novinare a podobne aktivisty do blazince, rozsirila se tu pekna schiza a koukam, ze je to vysoce nakazlive. Asi bude nutne postavit vic psychiatrickych leceben. *8*
  • Krysu zbavíte potomků nebude li mít co žrát jak jednoduché řešení ze slovenska *6* *6*
  • Souhlasím s Klasem, minulý soc. režim nutil cikány pracovat, práce však bylo dost, a nepřipustil jejich soustřeďování na jedné hromadě, kde se cítí cikáni silní. Nevím kolik cikánu by si dovolilo ničit a vybydlovat nějaký panelák, kde vedle desti rodin řádně pracujících nájemníku bydlela jedná cikánská rodina. Navíc i tito cikáni, ač neradi museli alespoň trochu něco dělat !
    • Anonyme, správně píšeš, že minulý soc. režim NUTIL CIKÁNY PRACOVAT. Přesto ale pracovali nanejvýš jako kopáči a pokud měli rázného parťáka, tak se moc neflákali. Ono jich ale tenkrát tolik nebylo. Teprve po Listopadu, hlavně za vlády polocikána Roko-Šuplíka-SexyMozka-Paroubka se začali množit, protože výroba dětí je pro ně lukrativní zaměstnání.
      • Paroubek potřeboval pro ČSSD pořádnou voličskou základnu, to byl idiota celá idiotská strana tak vyhodit peníze do kanálu. Kolik to může být peněz za ta léta? Počítal to někdo, a koliktěch zdegenerovaných dementů namnožila ČSSD?
    • nevím kolk je ti let ale to že za soudruhu cikani pracovaly tak hm to asi není pravda oni se jen zučasnovali,a že byla prace pro každeho to je blabol,jestli si někdo stale věří že byla práce tak jen jeden příklad-na dílně nas bylo 40 elektrikářu a za směnu jsme natahli na zed 1,5 m kabelu tak si spočítej ten vývar,a jednu otazku vratme dobu soudruhu ze vším všudy na rok a pak uděláme volby, a to bych rád viděl jak nefachčenka a fetáci a ruzní krimoši pujdou do práce a pak koho budou volit když penize dostavají zadara.
      • Občane, také patřím mezi ty pamětníky a zatím si ještě pamatuji. Za komunistů všichni museli CHODIT DO PRÁCE, ale někteří jenom práci předstírali a někteří dělali práci zbytečnou nebo vyloženě škodlivou (kádrováci, uvolnění předsedové ZV KSČ nebo ZV ROH, vedoucí "zvláštního oddělení" nebo ZVS (zástupce vojenské správy) a mnozí jiní.
      • Tak to jsi lepší budovatel než já :-D,my seděli a lemtali rum po,út,ve středu se udělalo za týden a čt,pá se zase chlastalo.No prostě režim pro lemply,ty byli spokojený :-(
  • Miroslave Broži, neoznačuj Čechy jako "gadže" a hlavně svým milovaným cikánům ukaž, že žít se dá i z poctivé práce, není nutné krást, loupit a vraždit.
  • Komunisté,když se dostali k moci,tak přebírali cikány,jako povětšinou kočující zloděje.Komunisté z cikánů udělali řádně pracující občany platící daně.Proto to stádo politických lumpů,které se po ůdajné revoluci dostalo k moci,ve snaze po komunistech vše přeorat a z této země ,co nejrychleji udělat kolonii Západu,pod názvem Česko,sem začalo záměrně tahat cizince a tak připravovat cikány o práci.Protože se cikáni,začali ,ve výhodných podmínkách, houfně rozmnožovat,tak se začala zvětšovat natažená cikánská ruka do státní pokladny.Rovněž uvedené ,se zlodějnou vládnoucích lumpů,napomáhá k dalšímu zbídačování této země.Uvedené ,dvaadvacet roků zde vládnoucí političtí lumpové neřeší.Ti mají starost hlavně prosebe co nejvíce nahrabat a obyčejnému českému blbovi ,toho co nejvíce nalhat.To aby jim po dalších volbách pomohl zase k politickým korytům.
    • Pomatené Klas Jaroslav uprchlé ze šaškecu tady zase gómá 3,14čoviny. *1* *1* *1*
  • no tak to je bomba fotka.
    číhněte na ty tři krále jak si dělaj kozy před bengárnou.
    *2*
    • To je dobryyyy!!! *15* *15* *15*
  • Nacionalisti by si meli schovat vsecko medeny, zelezny ci jinak kovovy, aby o to neprisli. Dezove jsou fanaticti sberaci veskerych kovu. *1*
    • Také policie patrioty prohlíží a bere jim takové předměty nekompromisně do úschovy. Kde nic není, tam ani Arančina čororučka nic nevyšmátrá. *5* . Druhé straně policie nezabavuje nic. To by byla xenofobie a rasismus. *16*
      • To víš, mačety zabavovat nesmí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit