Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jasně. kdo nechce imigranty (hlavně muslimské) je hned nacistou?
    To máte novináři z vlastních hlav nebo vám to dal Soros příkazem?

    V mediálním světě už člověk fakt nenarazí na normálního novináře. Kam zmizeli? :-(
  • Je třeba mobilizovat zdravý rozum ve společnosti. A ten říká, že základní vlastností lidí by mělo být budovat svobodnou zem, která ctí tradice, kulturu, historii a základní pravidla života ve společnosti. A pokud to někdo záměrně chce ničit, tak v této společnosti nemá místo. A takoví dnešní imigranti z 98% jsou!!! A společnost by měla chránit tyto národní zájmy. Proto vyjádření těchto názorů nesmí být trestné! Braňme společnost před lidmi, kteří nás chtějí za tyto demokratické názory kriminalizovat. Oni na to mají mimo jiné také mocné nástroje. Třeba naši veřenoprávní televizi ČT a také Český rozhlas.
    • Chyba není v migrantech. Chyba je v našich spoluobčanech, kteří tu migraci podporují, protože z neznámých důvodů jim vadí, že jsme šestou nejbezpečnější zemí. A to by mělo být trestné.
    • Až dostaneš rozum, tak se z toho zblázníš, ale jinač dobrý pokus soudruhu.
  • Každý organismus se brání a reaguje proti cizímu tělesu. Čím víc nám někdo bude čmoudy nutit, tím větší bude odpor. Nelze vpustit divochy do civilizovaných zemí, je to stejné jako chovat prase v obýváku.
    • Ale ti "čmoudi" využívají jen a pouze to, co jim umožnila rozhodnutí některých našich evropských spoluobčanů. Když se dovíte, že je dnes v blízkém supermarketu vše zadarmo, tak si tam také dojdete, ne?
      Nejdříve je potřeba trestat to, co předvedla Merkelová, Hollande (nyní Macron) a Juncker.
      Tvrdě trestat podporu JAKÉKOLIV nelegální činnosti a to včetně čelních představitelů států.
      Pokud se nezačne tady, nezmění se nic.
  • Nestarejte se o Vídeň ,to mělo být v roce 1918 qa vyhnat různé Masaříky a Beneše a bylo lépe a možná ani ta válka nebyla.
    • Jéjda taková blbost může vypadnout z mozku člověka ze zvláštní školy.
  • nazývat pravými jmény. Pokud chtějí kluci v Rakousku udělat pořádek s přivandrovalci je to jen dobře. Jen ve Wien se ta banda roztahuje je hlučná ....slovem balast nepatřící do tak hezkého města. Pokud si vzali na mušku novináře - ještě lépe. Dnes může dělat pisálka každý a nehledí že neuváženými články může někomu kvalitně zpackat část života.Běžný člověk tu možnost nemá. Ale má možnost přiložit darebákovi ruku nejlépe na obličej.Je to pedagogické a přirozené. Akce vyvolává reakci. Jo šmudlové od novin. Je nová doba.
    • Kdy jsi naposledy byl ve Vídni ? A kde ve které čtvrti jsi se pohyboval ? Chudáčku Trolle, začni se živit rukama. Tady ti to moc nejde.
  • To je zase akorát snůška neolevičáckých blábolů... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit