Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se není čemu divit když chlastají první ligu. 

  • Je to Putina věc a zbytku světa zbytečná starost...

  • A  tebe obtěžují spíš fašisti nebo spíš nacisti? Třeba bys na ty jedny mohl poslat ty druhý a pak bys měl pokoj.Taky prý pomáhá chlorpromazin,ale to bys s tím musel jít za doktorem.

  • Martinko,hochu,dělej s tím něco,už je to na tobě moc vidět,zkus se s těma nacistama nebo fašistama nebo jak jim říkáš nějak domluvit,jinak skončíš v Bohnicích.

  • fašista nerovná se nacista , 

    ono když spadneš do propasti tak sáhneš po ruce pomocné i když bude patřit černému komunistovi semitské rasy , tak si to v té kebuli posrovnávej , lidé jsou špatní i dobří , někdy lidé dobří dělají špatné věci a lidé špatní udělají dobrou věc , jde o to skore ve prospěch dobré věci.To není  o rase a vyznání "katolíku"🙂.Havně nespadni do multikulti  , to taky nefunguje.

  • to je samozřejmě jedno , z hlediska historie je nevzdělanec něco jinšího než člověk znalý .Když hodíš při rozvodu starej do vany žehličku a u soudu budeš stát jako zahradník nebo elektrikář s 50 §6 bude trest dvojnásobný , neb si osoba znalá a samostatně činná .Uvažujeme soud nezaujatý.

  • no podle těch komentářů si" katolík" jak vyšitej ,a tak si přečti něco z vaší literatury , myslím tu katolickou a né nacistickou , ty nejsi fašista ale právoplatný nácek , k bohu máš asi tak daleko jako Hitler k statnýmu  modrookýmu blondákovi.

    Fašista není totéž co nacista !!!!!!!!!!  , jen tak mimochodem fašistická Itálie se chovala k občanům židovského vyznání zcela jinak , to pro informaci.Z tebe čiší nacistická ideologie a nechci se s tebou hádat neb si mi ukradený , sám sebe dostáváš do uzkých a k tomu diskuze neslouží.

     Provokatéry mají v oblibě ty totality , tak se zamysli na svou kebulí a krabičky nech dietním poradcům🙂.

  • to jako když tě bude mučit Němec tak je to horší,než když tě bude mučit Rus? 

  • tobě v hlavě zuří fašisti? zkus je počítat,rychlej usneš,nebo až se ti budou hemžit v lebce,vem si papriku a nadechni to-uvidíš,že najednou žádné nácky řešit nebudeš.Nebo si už konečně najdi holku!

  • jak já to po tobě čtu Martinko,tak mám z tebe dojem,že máš v hlavě dvě přihrádky,kam si strkáš koho potkáš.Jedna škatule jsou takoví jako ty a ta druhá jsou fašisti a tam sis nacpal mě.Jenže já nácek nejsem,já jsem katolík,takže si přidej ještě jednu krabičku ať máš v palici pořádek,jinak se tam těm nesprávně zařazeným nebude líbit a udělají ti v palici guláš.Což se myslím už děje.

  • SheilaHancock

    ✅ Chceš poznat dívku pro sex? Klikněte na odkaz — https://sexapp.me/

  • Bohužel ve jménu studené války se jaksi začalo zapomínat na zvěrstva Němců a z hlediska Československa je to jasné ač ty padesátky byli komunisticky hodně špatné proti okupaci to byl slabý odvar .Máte pravdu nebot v Moskvě Gottwaldovi vyčítali že naše revoluce  stojí za houby neb jsou málo krvavé , tohle může říct jen komunistické .ovado.Koukněte dnes jak lezou ven vymytý nacistický palice , to je ta Braunizace já nic to oni.V devadesátkách když jsem byl v USA tak spousta i vzdělaných lidí v nacismu problém neviděla , ale až v komunistech a dnes koukněte na tu ČLR to už s tím bolševismem nemá nic společného ale s fašismem a nacismem hodně , na principu globálního kapitálu a totalitní společnosti ač si říkají komunisti , no snad nás nečeká něco na principu globálního fašismu využívající metody nacismu .

  • gaheris

    samozřejmě ne, jak pro koho, vlezdobruselisti na to mají svůj názor!

  • Já neříkám ani tak, ani tak - ale na moje slova dojde...


  • Aspoň někdo ,Koněv pro Českoslovesko velké + za 45  a malé za 68 ,(ono se postavit proti asi nešlo , ale neřeším , připustil že to byla chyba a Gorbačov se  nám omluvil ). Maďaři nas napadli 68 i 39 a kvůli nim ho haní , jo dějiny ty se kroutí , snad se v budoucnu nedočtu že nás chtěl Hitler ochránit .To už tady taky bylo když komunisti tvrdili že SSSR zachránilo v 1939 kus Polska a po válce si Sověti ukradli Zakarpatskou Rus neb místní  chtěli do socialismu a v tehdejší ČSR se jim prý nelíbilo🙂🙂🙂.Tragikomedie proběhla v Sokolově kde sundali USA vlajku a to je osvobodili i místní tábor plný sovětských zajatců  ,škoda že už se nemůžou zeptat těch Sovětů jak se na to dívaj , ale myslím že by jim dali pěstí , neb bez amíků to byla pro ně konečná na sklonku války.

  • Ne to nebyla celá ta smlouva a vojska DDR byla jen připravena , hrozilo že Sověti se do těch demokratickejch Němců pustí , neb obyčejným vojákům bylo řečeno že je tu hrozba  útoku z Německa.Zrovna Koněv pro invazi do Československa nadšený nebyl a dneska je mu vyčítáno Maďarsko které nás v roce 68 s ostatními napadlo.V roce 1989 měli Českoslovenští komunisti strach že pokud použijou armádu(teda i v těch zakladácích si nebyli jistí)proti vlastním lidem tak Gorbačov nařídí střední skupině vojsk Rudé armády aby zasáhla proti .To jsou dějinné paradoxy na které se zapomíná a takový Zemek chtěl aby tanková divize ze Slaného vyrazila proti lidem do Prahy , dneska bohatý podnikatel a rádce opilce z Hradu , no radši si vezmu tmavý😎ono je to pak snesitelnější.

  • Německý nacismus byl daleko horší ,už jen z toho důvodu že se dopouštěli zločinů příslušníci  národa z Evropy.Teda ono jít do historie Španělé a Portugalci - Jižní Amerika , Anglie , Francie , Belgie - kolonie .Američané a Rusové versus původní obyvatelé Ameriky a Sibiře a Asie Japonsko atd. no nic moc na pána tvorstva.

  • kolik ti bylo v 89 ?Kolik si znal (a to na obou stranách fronty) lidí co přišli o příbuzné za 2 sv.války?Ty dutá nacistická kebule i s tím arijským veleknězem Adolfem.

    Havla jsem nemusel ale byl jednou z osobností toho svobodného rozhodování a i díky němu tady můžou postnacisti , postkomunisti a jiná pakáž kvákat ty svoje nesmysly.

  • To thraxx je vidět že třičtvrtě století po válce už zase lezou na svět dokonalí nacisti , už nežijí lidé co by  tu tvoji nacistickou chátru po pravdě vysvětlili .Bohužel .Každej komunista nebo nacista si celkem demokraticky stěžuje na ten zkažený svět a nechápe že už jenom to že může , je rozdíl proti těm totáčům ,neodstranitelná chyba demokracie jako mnohokrát v dějinách.

  • Naopak jsem šťastný nemusím znát každého bezvýznamného čecha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit