Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Platforma antibabišismu je kontraproduktivní. Opoziční strany ve své většině nedokáží překročit svůj stín. Zejména TOP 09 jako bonus přidává otevřenou kolaboraci s Bruselem a Berlínem a podporu budování eurohujerské diktatury. TOP 09 je kvazipravicová strana a podvodný projekt politického hochštaplera Kalouska. STAN je výkladní skříní Kalouskova žáka Gazdíka. ODS je zaplevelená bezcharakterními výtečníky, kteří v 89. roce zaměnili své rudé průkazky za modré. Lidovci byli a jsou baziliškové za všech režimů. Takováto opozice nemá šanci na úspěch proti babišovskému hnutí.
  • dzixy
    Nikoliv, opozici se položenou otázku Bicanem nepodaří naplnit. Nejde tak ani o nejednotnost programů, kterým by se při vládnutí řídili, ale jde o názorovou nejednotnost v samotných stranách, o soupeření, kdo bude v čele, kdo usedne do křesel blahobytu a moci. A toto je v každé z opozičních stran. Proto nemají šanci se sjednotit natolik, aby ve Sněmovně získali převahu a mohli vládnout. Nakonec je to jenom dobře, protože v současnosti rozběhnuté řízení země ukazuje, že nejenom doma u odborníků, ale zejména v zahraničí toto řízení získává "body" a uznání. A výsledky toho jsou viditelné. Není o tom pochyb, že podobnou práci by pravicové strany nikdy nedokázaly zvládnout ke spokojenosti všech. Proto nemají šanci na úspěch porazit Babiše a jeho hnutí. Pokud k Babišovi přidáme některou z parlamentních stran, tak Babiš má vystaráno. No, ale nakonec přiznejme, že po své historii pravice od roku 1989 si být u moci pravice nezaslouží.
  • Opozice nemá co "porážet ing.Babiše" - ale vytvořit smysluplnou alternativu k programu hnutí ANO...

    Zatím ji - ani ostatní voliči - nikde nevidím...

  • Je zajímavé, jak se na Václaváku i na Letné shromažďují davy těch, co při volbách vykřikovali, že:

    - vyhraje-li volby ing. Andrej Babiš a hnutí ANO, tak emigrují... 

    - stane-li se ing. Miloš Zeman presidentem, tak emigrují...

    Zdá se, že Václavák a Letná jsou ty "země zaslíbené"... 

    • dzixy
      A ti křiklouni jsou pořád zde a ne a ne emigrovat. Zda to není tím, že zde se mají lépe než kdekoliv, kam by chtěli, že je tam lépe. Opravdu prázdní kecalové
  • josef.chmela

    Tak nějaký spolek do mariáše "Milion chvilek" chce dávat rozumy a přitom je na tom stejně jako všechny ty pidistraničky které si vznešeně říkají Demokratická opozice. Všichni jsou stejní protože mají pouze jediný program a ten je "Odstranit Babiše". Jinak jsou neschopné a vede je Kalousek jako ultrazmetek.

    Většina lidí už není hloupá a na ty jejich 30 leté kecy už nedá. Pár zmanipulovaných hlupáků volilo nedávno Piráty (výsledek známe z jejich pol. činnosti) a okolo 200 tisíc hlupáků se sešlo na Letné. Ale těchto pár zmanipulovaných lidí není schopno Babiše porazit v řádných volbách.

    Proto se ani nebojím příštích voleb protože opět vyhraje čitelný a známý Babiš.

    A teď mě můžete zase zakázat protože tady nechválím šmejdy z Demobloku a nenadávám předsedovi vlády a prezidentovi, jak je zde zvykem a povoleno.

  • (Prof. Jiří Chýla, CSc.).

    "Milion chvilek nalajnoval hřiště, na němž mají hrát politické strany, stanovil pravidla a za rozhodčího určil sám sebe. Pokud si tak představuje demokracii, je to varovné a měli by si to uvědomit i demonstranti na Letné. 

    Milion chvilek by měl konkretizovat, který článek našeho zákona 159/2006 Sb., o střetu zájmů, a čím Babiš podle nich porušuje. A vysvětlit, proč Milion chvilek nepodal podnět našim správním orgánům, aby podezření chvilkařů prověřily. Anebo uznat, že náš zákon sice neporušuje, ale jeho jednání je nepřijatelné z hlediska vyššího principu mravního. Pokud by tohle Milion chvilek udělal, můžeme diskutovat, zda má pravdu, či nikoliv, ale nekonkrétně obviňovat Babiše je zbabělost.

    Podle občanského zákoníku je podnikatel ten, kdo na vlastní jméno a vlastní účet soustavně vykonává výdělečnou činnost. A tuto definici Babiš nesplňuje, podobně jako ji nesplňuje Karel Schwarzenberg, který je téměř stoprocentním společníkem ORLÍK s. r. o. a který byl od ledna 2007 do května 2009 a znovu od července 2010 do července 2013 ministrem zahraničí, a tedy nesměl podnikat. ORLÍK s. r. o. není Agrofert, a.s., ale princip je stejný. I způsob, jakým Babiš dal své impérium do svěřenských fondů, včetně toho, že sám je obmyšlenou osobou a jeho manželka nad fondem vykonává dozor, je v souladu s občanským zákoníkem v části, kde jsou svěřenské fondy definovány. A pokud se Minář či Ondráčka domnívají, že Babiš přes svěřenské fondy do nich vložené firmy stále ovládá, mohli by dát na názor Jana Kněžínka z doby, kdy byl ministrem spravedlnosti. To jsou ta fakta, o nichž jsem hovořil výše. Nemusejí se nám líbit, ale musíme je znát". (Konec citace).

    Mikuláš Minář je zaplacený aktivista, který čte "své" proslovy z "nadiktovaného" papírku. Není osobnost, a nemá koule na to, aby čel do politiky. 

    Příští koalici budou sestavovat velmi pravděpodobně, v nějaké podobě,  tato hutí:ANO, SPD, Trikolora. Demoblok skončí pod čarou. A Minář zmizí v čase a prostoru.😈

  • Já bych to tak nehrotil a nefilozofoval bych tolik. Andrej Babiš dělá dobré věci pro stát a tak ho rozumní lidé rádi volí. To se ovšem milionu chvilek a opozici nelíbí protože nemohou rozdávat státní peníze kamarádům jako dřív za zloděje dlouhého, zloděje kalouska, zloděje topolánka, zloděje nečasa a zloděje sobotku. Andrej Babiš takové lidi umí výborně kopat do prddele až z toho demonstrují proti demokratickým volbám na letné před spartou. A to už se nezmění. Příště zase budu volit hnutí ANO, aby to pokračovalo co nejdéle hahaha haha hnutí chvilek si bude muset vymyslet ještě více demokratický název jenže na to jim už nikdo neskočí, protože je už každý zná jsou to kalouskovi pohrobci hahaha 
    • Svatá pravda

    • Nejlepší věc, co pro stát, tedy jako firmu, Babiš udělal, je že firma dostala před rokem 2,1 miliardy dotací a na daních zaplatila jen 0,76 miliardy. Čistý zisk firmy je 1,34 miliardy. Trochu divné je, že tou firmou protentokrát je jakýsi AGROFERT.

      • sice jsi trochu finančně mimo, ale ostatně proč ne? Pan ministerský předseda nás zbavil takové havědi jako jsou TOPáci, ODSáci i STANáci.Vyhnal je od korýtek.Dlouhé roky mlaskali a smáli se nám.Takže protože to brilantě dokázal - nyní vše dovoleno! Ale zejména on rozdává.Oni utahovali opasky a tvořili balíčky opatření.Aby měli sami víc.

        • no z vrátnice agrofertu to vypadá jinak ale kdyby všichni podnikali jako sůdruh z eštébé tak není s čím podnikat neb vybrat víc dotací než odvedu daní prostě není možné pokud to bude dělat většina, ale to ty jako leklá zapachající ryba nepochopíš i kdybys měl dvě oranžové kazajky a malou lopatku. 

          • No dostal jsi mne.Stydím se tady na vrátnici.Celoživotní žalovníčci budou pořád stejní.Tou oranžovou kazajkou tě někdo trefně nedávno nazval, co? Z vlastní hlavy to nemáš.
            • 🙂😉😀co z hlavy ani psát neumím a podepisuji se jako většina loajálních straníků ano :         xxx

  • Bicane ty jsi naprostý politický snílek a diletant.Není náhodou že najednou mizí ze scény tajtrlíci coby předsedové opozičních stran.Holt lodičky se potápějí tak krysy utíkají první.

  • Jedna věc je provolávat hesla na náměstích a letenských pláních, jiná pak převzít odpovědnost a jít spravovat stát, kraj, okres nebo město. Před odpovědností se roztřásli strachem piráti když odmítli vládní spolupráci s hnutím ANO (a asi dobře udělali, že řídit nic neumí prokazují svým diletantstvím na pražské radnici :-) ). No a pan Mikuláš Minář se té odpovědnosti bojí tak, že nemá ani tu odvahu jako měli piráti když do voleb šli, odmítá založit stranu a jít tak říkajíc s vlastní kůží na trh. V případě pana Mikuláše platí to, co o kriticích říkal už Karel Čapek: "Kritik je člověk, který spisovateli říká jak by knihu napsal on, kdyby to uměl."

    V listopadu 89 jsme také na náměstích provolávali hesla - nejen my dole na Václaváku, ale i ti na balkonu Melantrichu. Ale když byli na tahu tak se nepo.... strachy a před odpovědností neutekli. A i když bezesporu udělali spoustu chyb, které jim dnes kdekdo vyčítá (po bitvě je holt každý generálem, že ?), tak jim patří obrovský dík už i za tu odvahu. Té odvahy se ovšem panu Mikulášovi nedostává. Měl bych pro něj radu: Blíží se 6. prosinec, tak by si měl pořídit kostým odpovídající svému jménu a vyrazit do ulic. Aspoň by dělal něco užitečného.

  • Antibabiš je jediný program, který tito sebraní zoufalci po stranických sekretariátech mají. A to je málo.

    Pozn. pro cenzora:

    Onanie skutečně není sprosté a nevhodné slovo. Je to medicínský termín prosím. A když jsem tak označil první máj na Letné, bylo mi zabráněno to zveřejnit. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit