Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chlapeček Jurečka se vyjadřoval ke všemu a hlavně k potravinám a přitom vůbec ničemu nerozuměl. Ať doma jezdí na statku s kombajnem. Asi byl špatný zemědělec tak se dal na politiku protože tam oproti sedlačení kde musí makat a jemu se dělat nechtělo tak zalez do politiky tam to okecá. 

  • To je papalášů a Šojdrové privátní věc, a Vaše opravdu zbytečná starost.....😉

  • Mělť jsem stejný dojem......Takový trochu "alkoholický abstinent"......😀

  • Nebo mám snad kvůli Vám provozovat vomitus sanguinis?

  • Jsemť  "osobností rozporů-plnou" - a co má být...

  • dzixy

    Janáku, vždy odmítáš komentář,  nemáš názor, a najednou se staráš. Jsi nedůvěryhodný, fakt.

  • Známe to z dob Pepy Vysavače. Ten byl schopnej se spojit i s ďáblem, aby dosáhnul božího úspěchu pro KDU a samosřejmě sám sebe.

  • Jurečkův potenciál se vyčerpal dotacemi pro kamarády a žvaněním o zdravých českých potravinách. Pro mě je out.

  • Lidovci jsou baziliškové a svoji nevolitelnost významně utužili prosazováním církevního tunelu, šojdrovským sirotčím šílenstvím a dalšími morálně zvrácenými aktivitami.

  • KDU-ČSL je mi ve své podstatě ukradená.Není mi jen jedno na koho se budou jako vždy lepit.Byli,jsou a budou to vždy jen pretoriánci,kteří se za křestanství jen schovávají.Vždyt je to strana přecpaná oportunistů a k tomu přemoudřele užvaněných.

  • Sice valná část agitátorů této partaje běhá po světě v suknicích, ale jako nevěstu bych si nepředstavoval žádného z nich. 

    Agresivní jezuita Bartošek nebo bývalý ministr zemědělství??? Za koho budou ale potom mluvit na sjezdu krajanů? To mi bude chybět ze všeho nejvíc. 

    Osobně si myslím, že v rámci sebezáchovy korýtek se vymyslí nějaký způsob jak a na koho se přilepit.To lidovci uměli vždycky. Takže jejich skalní příznivci mohou být bez obav. 

  • Je to jejich věc a naše zbytečná starost! 

    Ale ve volbácvh bychom měli mít na paměti, že jejich papaláši jezdili za naše peníze na srazy sudetoněmeckého Landsmanšaftu, kde sedávali v provních řadách - a dokonce se nestyděli pronášet tam zdravice za celé Česko (které já jsem rozhodně, jako potomek těch, které Sudeťáci v roce 1938 vyhnali z Nového Boru, nezaasílal)!

    A co aktivity oné Šojdrové? Přišla s myšlenkou, že by Česko mělo přijmout 50 syrských sirotků z uprchlických táborů a pomoct jim. Předseda vlády Andrej Babiš (ANO) označil takřka okamžitě její nápad za nesmyl. Dáma se ho však nevzdala a jala se hledat v táborech sirotky. A v únoru 2019 oznámila, že má splněno. Našla několik sirotků a v Česku našla rodiny, které jsou údajně ochotny se o ně postarat. 

    Nemluvě o intervenci této poslankyně na "vrácení" dětí, umístěných k výchově ve slušných rodinách v Norsku - co svou "matku" nechtějí ani vidět...

  • dzixy

    Z lidovců již vyprchalo vše, co bylo přínosné pro občany. Zbývá jim již jenom modlitba k Bohu, ale ten, jak známo, zřejmě využívá to lidové "pomoz si sám, pomůže Ti i Bůh". Ale že jsou lidovci v koncích, vyprahlí, není jim pomoci. Takže žádný z kandidátů na předsedu, natož Čižinský, z propadu lidovce nezachrání.

  • Stala se z nich zákeřná  nebezpečná partaj.Koho by napadlo, že se tolik podlosti zrodí právě v česku.Tihle típci v čele s nějakým Hermanem a Bělobrádkem zajížděli loni na srazy sudetoněmeckého Landsmanšaftu.Tam se vyhřívali v prvních řadách na setkáních a přednášeli zdravice za celou ČR.A pak mají nějakou Šojdrovou.Ta jde ještě dál.Pořád dokola se nám tady snaží nasadit, jakékoliv množství imigrantských sirotečků. Drobků maličkých hladových.Sedmnástiletých.Jo hoši dlouho si vás budeme všichni pamatovat.V česku se neodpouští ani nezapomíná.

  • Pokud by Lidovci chtěli vládnout pouze sobě, je to jejich věc. Pokud Lidovci chtějí vládnout nám, JE TO NAŠE VĚC.

  • Je to KDU-ČSL (a maximálně případného potenciálního partnera) veskrze privátní věc!

    A zbytku světa - opravdu zbytečná starost!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit