Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a právě takovým jsi TY. Navíc smrdíš bydlíš v chlívku a žereš výkaly ohřáté tvojí zparchantělou matkou.
  • paranoidní pisálek vylezl z chlíva? Asi právě dopíchal matku.Též se mu tady tak říká.
  • ... jsi lahodný primitiv :)))
  • ... soudit podle takového obrázku dokáže pouze ještě mnohem víc omezený chudák :)))
  • Další z mocipánů co kážou vodu a po hrstích, co po galonech, chlastaj víno! Tyhlety eko přesvědčovači jsou nejlepší oni nejlíp věděj jak by se měl někdo DRUHEJ omezit! *10* *11* *16*
  • Tak on je ze Žít Brno? No takové kema z Brynclu nebude jezdi šalinó. *15*
  • Když mu to někdo toleruje ? Proč ne ? A kolik ještě dalších filutů v republice máme ?
    Peníze daňových poplatníků se rozkrádají a manšaft je vysmátý - viz obrázek.
  • ... moravská metropole se píše malým, i když to nemá nic společného s bezvýznamností :)))
  • ... jsi přesně hlupák, kvůli kterým jsem reagoval na článek o tom příživníkovi, díky :)))
  • Tak to je dobrý játro tuten Hollan
  • Bohužel mulťák Hollan je z hnutí Žít Brno, kt. podporuje islamizaci Moravské metropole....
  • ... já vím, že takových hlupáků sem pár chodí, ale mě nikdo bez intelektu vůbec neva :)))
  • ... Brno bylo vždy eldorádem podvodníků a zakomplexovaných Moraváků :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit