Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je dobrý játro tuten Hollan
  • co chces od brnaka......stejnej blb jak prazak *1* *1*
  • Bohužel mulťák Hollan je z hnutí Žít Brno, kt. podporuje islamizaci Moravské metropole....
    • ... moravská metropole se píše malým, i když to nemá nic společného s bezvýznamností :)))
      • no né? Lopata tady vyškoluje?Lopata, ta obyčejná sprostá lůza dělá chytrého?Táhni do žumpy mezi svoje.
    • ... jsi přesně hlupák, kvůli kterým jsem reagoval na článek o tom příživníkovi, díky :)))
  • To bijec pitomečků:

To je makačka na bednu, co? Nebuď takové pobóchanec, hoď myslivnu a gómej. V Brynclu jezdijó šaliny. *2*
  • Tak on je ze Žít Brno? No takové kema z Brynclu nebude jezdi šalinó. *15*
    • ... jsi lahodný primitiv :)))
      • To bijec pitomečků: to je zase "moudrost", co.
      • paranoidní pisálek vylezl z chlíva? Asi právě dopíchal matku.Též se mu tady tak říká.
  • Hezky rychle jste odsud vykopali blijce pitomce, toho kapslika.
    • vanhorne
      S blaznem nemuzes discutovat, ten se vulgarismy dovolava pozornosti,nereagovat,at se vztekem treba posele.Ja mam dojem, ze Tiscali si ho tady drzi aby normalni lide vyklidili pole pro discutery, chovance psychyatrickych ustavu.Ti tady budou propagovat to, co jim admin predepise.Na jine discusi by toho nestastnika uz po jeho druhem nebo tretim predstaveni zlikvidovali.☺
  • Další malý příklad ztráty sebereflexe, zodpovědnosti vůči voličům, zneužíváním funkce, a co já vím všeho dalšího. Bohužel to samé se děje na všech úrovních řízení našeho života. Od obcí počínaje, a konče Parlamentem a vládou. Holt, mafie po "Česku".
  • ... další pravidlo: nedávat hlasy póvlu, když ignorovat chátru, tak jedině pořádně :)))
  • vyvrhelovi nezbývá než samomluva. Obehrané výpady jsou tady každému u zadku.A to dnes nevytáhla páchnoucí lopata zlatý fond nadávek.I tak se ale vyšvihl na vrchol osobní blbosti. Aaa zparchantělá matka svolává ke žlabu?Prasata dostanou nažhrat.
    • ... co znamená to tvé primitivní "nažhrat", ty ubohá nevzdělaná zakomplexovaná trosko?
  • ... Brno bylo vždy eldorádem podvodníků a zakomplexovaných Moraváků :)))
    • ... já vím, že takových hlupáků sem pár chodí, ale mě nikdo bez intelektu vůbec neva :)))
      • ale drbane tebe se nikdo na nic neptá. Ty jsi tady jen odpadem stránek.Hnůj všech hnojů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit